Opublikowano 11 Czerwca 201016 l a ja ide grzebac przy aucie wysmaruj się olejem z silnika to się bardziej opalisz
Opublikowano 11 Czerwca 201016 l Czy w stolicy są jakieś spoty w sobotę? Będę w weekend i tak zastanawiałem się może są jakieś spociki gdzie ktoś mógłby mi przejrzeć auto vagiem:)
Opublikowano 11 Czerwca 201016 l Autor ale napier... słońcem Czy w stolicy są jakieś spoty w sobotę? Będę w weekend i tak zastanawiałem się może są jakieś spociki gdzie ktoś mógłby mi przejrzeć auto vagiem:) niet, zapraszamy we wtorek
Opublikowano 11 Czerwca 201016 l Bardzo chętnie ale na tygodniu jest hard work:) I faktycznie nakur... słońcem na maxa. A nad zalewem Zegrzyńskim dzieje się coś w weekend ? Podobno dużo motorów i ogólnie miło jest.
Opublikowano 11 Czerwca 201016 l Siema Git-lampa dzisiaj to ma chyba jakieś przeładowanie - może zawór upustowy przestał działać... Pruszków, około godziny 11:30 - termomiarka na moim oknie... FU*K!!!
Opublikowano 11 Czerwca 201016 l ja wczoraj mialem egzamin w sali gdzie padla klima, koles powiedzial ze obnizy prog zaliczajacy ze wzgledu na trudne warunki
Opublikowano 11 Czerwca 201016 l Stary ten termometr jest ok, u mnie wczoraj było to samo:) Powrócę do tego zalewu... banany świrują na ostro czy jest pajacowanie? W sumie to mógłbym zobaczyć jak banany katują swoje maszyny:) Tam jest bardziej motocyklowo ?
Opublikowano 11 Czerwca 201016 l ja wczoraj mialem egzamin w sali gdzie padla klima, koles powiedzial ze obnizy prog zaliczajacy ze wzgledu na trudne warunki w końcu zdajesz na prawo jazdy...? bardzo słuszna decyzja!!! :oklaski:
Opublikowano 11 Czerwca 201016 l Stary ten termometr jest ok, u mnie wczoraj było to samo:) Powrócę do tego zalewu... banany świrują na ostro czy jest pajacowanie? W sumie to mógłbym zobaczyć jak banany katują swoje maszyny:) Tam jest bardziej motocyklowo ? w sobote to tam bedzie tyle ludzi ze nie dojdziesz do wody a korki jeszcze wieksze wiec swirowania raczej nie bedzie[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 12:06_________________________________________________ ja wczoraj mialem egzamin w sali gdzie padla klima, koles powiedzial ze obnizy prog zaliczajacy ze wzgledu na trudne warunki w końcu zdajesz na prawo jazdy...? bardzo słuszna decyzja!!! :oklaski: :bicz3: