Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem wam wszystkim, że jesteście wielkie SŁODZIAKI, i lubie was :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powiem wam wszystkim, że jesteście wielkie SŁODZIAKI, i lubie was :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

A mnie w szczególności :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A mnie w szczególności :polew: :polew: :polew:

lizus :P:decayed:

Opublikowano

to wczoraj o ktorej sie spotowicze rozjechali jak jeszcze jakies herbatki byly grane ?

Lukas skończylismy ok 23:50 :naughty:

Ps. facetom d.... nie urosną :gwizdanie: to działa tylko na dziewczyny...

Opublikowano

A od de mnie macie to, i niech Poziowi D... rośnie.

http://www.paczekdlaciebie.pl/362101 :drool:

Opublikowano

pamiętaj, że zawsze jak coś napiszę to myślę o J. a potem o tobie :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ty nie tylko jak coś piszesz, to myślisz - któregoś dnia ktoś Ci po stopach przejedzie i będziesz się zastanawial na Forum kto i za co? :D

Opublikowano

Uwielbiam pączki :>

Opublikowano

Widać ... :polew: :polew: :polew::tongue4: :tongue4: :tongue4::wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

Widać ... :polew: :polew: :polew::tongue4: :tongue4: :tongue4::wink4: :wink4: :wink4:

Juz dzisiaj 4 pochłonęłam i pewnie jeszcze kilka przede mną. :kox:

Opublikowano

Wieczorkiem już będziesz żałowała i próbowała spalić kalorie a od jutra siłownia i basenik ... a no bo jeszcze lato się zbliża i trzeba jakoś wyglądać ... ahhh kobiety kobiety

Opublikowano

Wieczorkiem już będziesz żałowała i próbowała spalić kalorie a od jutra siłownia i basenik ... a no bo jeszcze lato się zbliża i trzeba jakoś wyglądać ... ahhh kobiety kobiety

Nie mam takich klimatów lubię siebie taką jaką jestem. I nie zamierzam rezygnować z takich pyszności. :> :>

Opublikowano

Nie mam takich klimatów lubię siebie taką jaką jestem. I nie zamierzam rezygnować z takich pyszności. :> :>

Mówią tak ci, którzy nie mają problemów z nadwagą.. :naughty:

A tak w ogóle to bardzo dobre podejście. Aż jestem zdziwiony, że to powiedziała kobieta. :wink4: :>

Opublikowano

najprostrzy sposób na zdenerwowanie kobiety - skomentuj jej wagę :th:

Opublikowano

doładowanie przy odcince czyli 7000rpm skoczyło z 1.0 bara do 1,2 bara...

To już sie z Tobą nie biere, chyba,że se takie niebieskie zaaplikuje, bo czerwonego koloru nie lubie :kox:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 16:00 _________________________________________________A tego swojego forga, to przez te małe dziurke pchałeś,że sie tak pokaleczył?? :polew:
Opublikowano

A tak w ogóle to bardzo dobre podejście. Aż jestem zdziwiony, że to powiedziała kobieta. :wink4: :>

przeciez Kasia bardzo ładnie wygląda, nic dodać nic ująć :kox: to czym ma się przejmowac :mysli:

Opublikowano

przeciez Kasia bardzo ładnie wygląda, nic dodać nic ująć :kox: to czym ma się przejmowac :mysli:

No to właśnie o tym mówie - nie przejmuje się tym, bo dobrze wygląda.. ;)

Opublikowano

Wazeliniarz ... :tongue4:

Opublikowano

No w sumie ja też wazeliny troche puściłem. Nie odbierajcie tego źle. :decayed:

Opublikowano

poprostu jestem miły, a po tym wszystkim co..... ups bym się wygadał ;) to wypada jej prawic komplementy :naughty::P