Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już robiee liste potrzebnych gratów :)

Dziwie sie, że jeszcze jej nie masz i że to nie twoje auto :wink4::decayed:

ależ Ci się żarcik zaostrzył :kox: chyba nie chcesz żeby następnym razem coś Ci wpadło do zupy ? :evil:

od mojego jedzenia to trzymaj się z daleka, wole jak siedzisz na przeciwko mnie kiedy jem :)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzieki :) mam nadzieje ze jakos trafie :wink4: oblukalem trase i stwierdzilem aby dojechac od Wilanowskiej to bedzie luzik :cool1:

Pewnie nie będzie wielu osób :( bo będzie to tydzień wyjazdowy na zlot letni i wielu spotowiczów już będzie na miejscu w Sobieszewie, a część jeszcze będzie tego dnia wyjeżdżać.

W każdym razie serdecznie zapraszamy.

nawet jesli bedzie malo osob to mysle ze atmosfera bedzie :good: i bede mogl zobaczyc jak wygladaja Warszawskie spociki :wink4::kox: a kolezanka pewnie tez wybiera sie na ten letni zlocik :wink4: a ten letni spocik to daleko od Wawy :mysli: rzadko jestem w mazowieckim wiec mysle ze jak czas by mi pozwolil to bym tez sie tam wybral i poznal kilku klubowiczow :decayed::drunk:
Opublikowano
...ale mam nadzieje że się spotkamy Bryniu :wink4::buziak::drunk:

:polew:

buahaha, przepraszam :>

Opublikowano

Mihaóek nie przesadzaj ... buahahaha ... przepraszam :polew:

Opublikowano

Juz wszystko wiem o tym letnim spociku :wink4: musze chyba wiecej czytac zeby nie zadawac pozniej glupich pytan :gwizdanie:

Opublikowano

Mihaóek nie przesadzaj ... buahahaha ... przepraszam :polew:

buhahah :kox:

Opublikowano

Dobry patent na dach w Avancie :naughty::lol1:

Opublikowano

Otwieram ostatnio gazetę , przeglądam , patrzę i oczom nie wierzę :shocked: Na dole strony pod jakimś opisem Skody Scout ta q r w a tomboy :baseball: Czyżby wrócił z Irlandii , dorobił się kasy i ma zamiar ją oddać tym od których napożyczał i spier..... :kwasny:

dsc00201ad3.jpg

Opublikowano

Na dole strony pod jakimś opisem Skody Scout ta q r w a tomboy :baseball: Czyżby wrócił z Irlandii , dorobił się kasy i ma zamiar ją oddać tym od których napożyczał i spier..... :kwasny

Ja tam nie czaje kolesia ..przeskrobał coś ? :przebiegly:

Opublikowano

ale burza :confused4: ;([br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:07 _________________________________________________a samoloty to nad wawą kołowały tak że u mnie było widać

Opublikowano

ale burza

Jest ostro, wziąłem komórkę za balkon i akurat udało mi się nakręcić najmocniejsze walnięcie pioruna, które dotychczas słyszałem (mało mi komórka z ręki nie wyleciała)

http://pl.youtube.com/watch?v=4EJSltsUuN8

Opublikowano

Burza okropna.. Parę godzin temu jak sie wypogodziło miałem wziąć Audi i pojechać sobie z otwartym dachem..

w ostatniej chwili coś mnie tknęło i wziąłem ML'kę..

W Otwocku NIE MA KANALIZACJI DESZCZOWEJ!! Średnio wody na ulicy od 30 do 50cm[br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:25 _________________________________________________i niech ktoś teraz zadrwi po co komu terenówka w mieście..

Opublikowano

a na Lubelszczyźnie ...cisza ...spokój :beach::JC_fan:

Opublikowano

Chyba do czasu.. Wydaje się, że burza idzie na południowy wschód :kwasny:

Opublikowano

lukaszr podobne u mnie były w dzień ok 12-stej, teraz już mniej ale też nieciekawie :confused4:[br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:44 _________________________________________________inferno albo bardziej na wschód, ps. nie byłeś może dziś cabrio w garwolcu? [br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:45 _________________________________________________ragga gadałem w dzień z wujkiem z LBN to mówił że macie 32 stopnie i ani kropli

Opublikowano

Chyba do czasu.. Wydaje się, że burza idzie na południowy wschód :kwasny:

No własnie zaczeło dobrze wiać :naughty: Ale fajnie przynajmniej :embarrassed:

Opublikowano

Ale fajnie przynajmniej :embarrassed:

to też do czasu :gwizdanie:

Opublikowano
inferno albo bardziej na wschód, ps. nie byłeś może dziś cabrio w garwolcu?

Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:45

Dziś Audi nie opuściło garażu, więc to na pewno nie ja :)

P.S. U nas ciągle pada i grzmi :disgust:

Opublikowano

a na Lubelszczyźnie ...cisza ...spokój :beach::JC_fan:

na lubelszczyznie zawsze jest cicho i spokojnie :decayed::beach: na zmiane pogody sie jak na razie nie zapowiada :wink4: ale dzis rano u mnie w miasteczku to byla masakra :kwasny: grzmoty,blyski i deszcz az sie balem o moja niunie zeby sie jej nic nie stalo :kox: ale na szczescie odpoczywala sobie spokojnie w garazu :tongue4:lukaszr u mnie bylo 2 razy lepiej jak u Ciebie :> mialem chec tez nagrac ale aparatu nie moglem znalezc :gwizdanie:
Opublikowano
inferno albo bardziej na wschód, ps. nie byłeś może dziś cabrio w garwolcu?

Dopisany: 15 Sierpień 2008, 22:45

Dziś Audi nie opuściło garażu, więc to na pewno nie ja :)

P.S. U nas ciągle pada i grzmi :disgust:

ok, nie widziałem z bliska dlatego pytałem. u mnie też pada, grzmi itd. idę spać bo mam już dość tej pogody.