Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Suli, kurde szkoda, bo nikt do tej pory sie na nich nie przejechal, ale widocznie sie pomylili... ja bym bral uzywki od nich, bo sa pewne, a z oponami z niewiadomego zrodla moze byc roznie... Poczekaj.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tak zupełnie z innej beczki z pytankiem do koleżanki Bryni...powiedz czy Ty byłaś kiedyś na spocie??...bo ładnie udzielasz się na forum :) a wydaje mi się że na Ciebie nie trafiłem na spocie

Opublikowano

Ja tak zupełnie z innej beczki z pytankiem do koleżanki Bryni...powiedz czy Ty byłaś kiedyś na spocie??...bo ładnie udzielasz się na forum :) a wydaje mi się że na Ciebie nie trafiłem na spocie

Byłam na 4 może 5 spotach i u Pożka kilka razy, na lodach ,,u Żółwia". Mieszkam w Radomiu i jak jestem we wtorki w Wawie to czasem zajrzę.

Gdyby spoty były np w Jankach to bywałabym częściej, a tak do Janek lecę szybko a potem do Promenady bardzooooooooo długooooooooo

Ale chyba nie mieliśmy okazji się poznać

Spokojnie Brynia, wyobraź tylko sobie, już niedługo,

jak tylko zbudują

Trasę Salomea - Wolica,

Południową Obwodnicę Warszawy,

Trasę Olszynki Grochowskiej,

to na spociki bedzie mogła wpadać jedną chwilę :tongue4:

... razem z wnukami :polew:

:polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 14 Sierpień 2008, 22:14 _________________________________________________Trasę Olszynki Grochowskiej,

Choć nieco może przesadziłem, tej ostatniej chyba nawet nasze wnuki nie doczekają :wallbash::thumbdown:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2008, 22:15 _________________________________________________

Ale dobrze obejrzyj klocki, bo czasem jest tak że się urypie czujnik i pokzauje kontrolkę a klocki są jeszcze OK, więc spokojnie

Będzie co robić na najbliższym spociku :wink4:

Opublikowano

To wnuki będą woziły weteranów na spoty... :>

Opublikowano

Ja to teraz przez spory czas nie zagoszcze na spotach...ale mam nadzieje że się spotkamy Bryniu :wink4::buziak::drunk:

Opublikowano

a czy kolega z Lubelszczyzny moze kiedys zagoscic na Mazowieckim spociku :> i jeszcze male pytanko czy od ul.Wilanowskiej na Ostrobramska to bedzie daleko :wink4: niestety nie znam za dobrze Wawy :no:

Opublikowano

No jak nie może jak może. Zapraszamy. :)

A Wilanowska nie wiem gdzie jest, więc nie podpowiem czy daleko czy nie..

Opublikowano

No jak nie może jak może. Zapraszamy. :)

A Wilanowska nie wiem gdzie jest, więc nie podpowiem czy daleko czy nie..

no to super :good: jak dobrze pojdzie to w przyszlym tygodniu bede w Wawie :decayed: jak nie to po 25 powinienem byc na pewno :naughty: ktos inny mam nadzieje ze mi podpowie jak trafic na spota :wink4:
Opublikowano

Ja 26go będę jechał na spota, więc możemy się ustawić gdzieś w Wawie i pojechać razem. Będziemy w kontakcie. :)

Opublikowano

Ja 26go będę jechał na spota, więc możemy się ustawić gdzieś w Wawie i pojechać razem. Będziemy w kontakcie. :)

no to elegancko kolego jak by co to bedziemy w kontakcie bo nie wiem kiedy dokladnie mam do roboty jechac ale wstepnie to jest 25-26 wiec chcialbym przy okazji zawitac na waszym spociku :>
Opublikowano

no to elegancko kolego jak by co to bedziemy w kontakcie bo nie wiem kiedy dokladnie mam do roboty jechac ale wstepnie to jest 25-26 wiec chcialbym przy okazji zawitac na waszym spociku :>

W pierwszym poście masz info dotyczące gdzie się spotykamy i jest tam link do mapki:

http://mapa.szukacz.pl/?&n=487114&e=643846&z=2m&t=WYBRANY PUNKT&pp=SPOTY WARSZAWSKIE

Opublikowano

dzieki :) mam nadzieje ze jakos trafie :wink4: oblukalem trase i stwierdzilem aby dojechac od Wilanowskiej to bedzie luzik :cool1:

Opublikowano

dzieki :) mam nadzieje ze jakos trafie :wink4: oblukalem trase i stwierdzilem aby dojechac od Wilanowskiej to bedzie luzik :cool1:

Pewnie nie będzie wielu osób :( bo będzie to tydzień wyjazdowy na zlot letni i wielu spotowiczów już będzie na miejscu w Sobieszewie, a część jeszcze będzie tego dnia wyjeżdżać.

W każdym razie serdecznie zapraszamy.

Opublikowano

Fajne UFO. A co to za samochód może być?? :mysli:

Opublikowano

hehe ale bajera :polew:

Opublikowano

hehe ale bajera :polew:

Adaś no co ty to idealny gadget dla Ciebie. :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

już robiee liste potrzebnych gratów :)

Opublikowano

Dziwie sie, że jeszcze jej nie masz i że to nie twoje auto :wink4::decayed:

Opublikowano

Dziwie sie, że jeszcze jej nie masz i że to nie twoje auto :wink4::decayed:

ależ Ci się żarcik zaostrzył :kox: chyba nie chcesz żeby następnym razem coś Ci wpadło do zupy ? :evil: