Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukiwania czas zacząć :naughty:

http://nasza-klasa.pl/search?query=%C5%BCaneta&city=&gender=F&min_age=17&max_age=17

w całym linku modyfikujemy min_age=17&max_age=17 wpisując kolejne lata :polew:

Dla pierwszego/pierwszej(?), który(a) znajdzie uroczą Żanetkę - nagroda ....

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ach te siedemnastki ;)

Opublikowano

Zwariować można w tej Warszawie. Ja nie wiem co się stało po wakacjach, ale takiego czegoś nie było przynajmniej od 5 lat.

Jak tylko spadnie trochę deszczu kierowcy dostają jakiegoś amoku: wszędzie jakieś stłuczki, trąbienie, zostawanie kretynów na środku skrzyżowania (bo po co poczekać, lepiej zostać na środku i zablokować wszystkich) - generalnie totalny chaos.

Dzisiaj odcinek 15 km pokonałem w ciągu prawie 2h (część i tak udało się boczkiem).

Wyniki fantastycznej jazdy oszczędnym dieslem 1.9 TDi (dobrze, że jest DVD to przynajmniej obejrzałem 4 odcinki Włatców Móch):

37d2bd30de37f6d0.jpg

e6431bf33e5c815d.jpg

Opublikowano

Zwariować można w tej Warszawie. Ja nie wiem co się stało po wakacjach, ale takiego czegoś nie było przynajmniej od 5 lat.

Jak tylko spadnie trochę deszczu kierowcy dostają jakiegoś amoku: wszędzie jakieś stłuczki, trąbienie, zostawanie kretynów na środku skrzyżowania (bo po co poczekać, lepiej zostać na środku i zablokować wszystkich) - generalnie totalny chaos.

Dzisiaj odcinek 15 km pokonałem w ciągu prawie 2h (część i tak udało się boczkiem).

Wyniki fantastycznej jazdy oszczędnym dieslem 1.9 TDi (dobrze, że jest DVD to przynajmniej obejrzałem 4 odcinki Włatców Móch):

Pfi, też mi wynik :guma: Mi śerdnie spalanie przekroczyło dziś 21 :pali::decayed:

Opublikowano

Pfi, też mi wynik :guma: Mi śerdnie spalanie przekroczyło dziś 21 :pali::decayed:

Ale ja mam 1.9 TDi, a nie S4 2.7 bi-turbo :tongue4::wink4:

Opublikowano

o, ja pierd*** :shocked: Ciekawe ile u mnie by było w takich warunkach? Chyba bym kierownicę pogryzł, taka jazda to nie na moje nerwy :disgust:

Opublikowano

ja już bym miał łydke jak udo :) korki to przy moim sprzęgle tragedia :chytry:

Opublikowano

ja już bym miał łydke jak udo :) korki to przy moim sprzęgle tragedia :chytry:

Nie rób z siebie ofiary :polew:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 22:57_________________________________________________

Już Ci mówiłem ,że masz popsute to swoje 2.7. Ja dziś osiągnąłem 15.5 a to 0.5 więcej niż zwykle(czyt. wy***wiste korki :>)

Z czukundurem się zgadzam... spadnie śnieg i jesteśmy ujebani :pleasantry:

Opublikowano

Tobie pozostaje kupić flaszeczkę i zapraszam :D :D :D

Będzie J. ? :gwizdanie:

Będzie J i Q. Obie z Wiciem, a Ty staniesz pod drzwiami i przypilnujesz, żeby im nikt w "sesji" nie przeszkadzał. :polew: :polew: :tongue4:

Poź, długo starałem Ci się oszczędzać bolesnej prawdy (tak było weselej) - ale było nieuniknione, że ktoś Ci powie :D

Klasyką psychologii (również u Freuda) jest w pierwszym momencie zaprzeczanie faktom , jak również gwałtowna zmiana tematu :decayed:

Opublikowano

Dot. Audi A8 z kogutem.

Za jazdę po mieście z kogutem grozi tylko 1000 zł?? :blink: To coraz więcej będzie takich, co będą ryzykować. :mysli:

Opublikowano

...spadnie śnieg i jesteśmy ujebani :pleasantry:

Święte słowa.. Dzisiaj na odcinku 15 km, ( 1h ) - na małym skrzyżowaniu w Komorowie poszli na czołowe (nie ustąpił pierwszeństwa) i 5 km dalej wciągali już na lawetę fabię ze skasowanym tyłem - zablokowany cały pas (na szczęście z przeciwka :tongue4:)

Opublikowano

ostatnio oglądałem "koguta" w sklepie i mi też taka myśl przeszła po głowie... :evil:

Opublikowano

Tobie pozostaje kupić flaszeczkę i zapraszam :D :D :D

Będzie J. ? :gwizdanie:

Będzie J i Q. Obie z Wiciem, a Ty staniesz pod drzwiami i przypilnujesz, żeby im nikt w "sesji" nie przeszkadzał. :polew: :polew: :tongue4:

Poź, długo starałem Ci się oszczędzać bolesnej prawdy (tak było weselej) - ale było nieuniknione, że ktoś Ci powie :D

Klasyką psychologii (również u Freuda) jest w pierwszym momencie zaprzeczanie faktom , jak również gwałtowna zmiana tematu :decayed:

Po raz pierwszy chyba się nie zrozumieliśmy...to jakiś zły omen chyba :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Dot. Audi A8 z kogutem.

Za jazdę po mieście z kogutem grozi tylko 1000 zł?? :blink: To coraz więcej będzie takich, co będą ryzykować. :mysli:

+ jeszcze sprawa w sądzie :wink4:
Opublikowano

Dot. Audi A8 z kogutem.

jak ktos jezdzi A8 to stac go na 1000zł mandatu.

Opublikowano

Dot. Audi A8 z kogutem.

jak ktos jezdzi A8 to stac go na 1000zł mandatu.

Nie napisali ..może była to D2 1994 r. 2.8 i jeszcze w LPG :decayed:

Opublikowano

To jeszcze poczekaj az rusza uczelnie: PW, UW etc. Ja od 1/09 nie jezdze aftem do pracy, tylko z okien TW obserwuje "jak siedza te h*je w tych jeb. autach" by A. Miauczyński. :polew:

Opublikowano

Tez sie balem poczatku wrzesnia, ze z Ursynowa bede jezdzil na Zoliborz 1,5h... a tu raptem 10 min wiecej niz poza szczytem. :kox:

Opublikowano

Tez sie balem poczatku wrzesnia, ze z Ursynowa bede jezdzil na Zoliborz 1,5h... a tu raptem 10 min wiecej niz poza szczytem. :kox:

Bo pewnie metrem smigasz :decayed::polew: :polew:

Opublikowano

Bo pewnie metrem smigasz :decayed::polew: :polew:

:polew: