Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jemu padł wtrysk, a nie wytrysk

to do żony z tym ;)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nosfer Masz kogos konkretnego na mysli :polew: :polew:

Opublikowano

Czyja diagnoza?

Wczoraj jak wracalem po pracy, to zaczal mi inaczej pracować. Mialem obawy, ze hydraulike sie odezwala :tongue4:

Pojezdzilem dzis z kolesiem z Przasnyskiem, podlaczylismy VAGa i poprostu wyskoczyl blad. Od wczoraj jezdzilem poprostu na awaryjnej mapie.

Poziek :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

842de159f8123e1b.jpg

Z drogi do pracy ;)

Opublikowano

Karwa, padl mi wytrysk sterujacy :confused4:

No mam ... ;P

Opublikowano

ale mu w dupe wjechał :kox: aż sie cząsteczki rozszczepiły :kox:

Opublikowano

Stary, mnie czeka wysiedlenie z aktualnego miejsca zamieszkania. Budowę trasy Via Baltica mają rozpocząć wiosną przyszłego roku. Do chwili obecnej nie było żadnego kontaktu z Generalnej Dyrekcji czy którejkolwiek z "instytucji". Nie mam zielonego pojęcia jaką cenę zaoferują za wykup gruntu i budynków. Mieszkałem w tym miejscu od urodzenia, podobnie jak mój ojciec i dziadek. Więc proszę nie wyskakuj mi z "poszlacheckim pieniaczem". "Specustawa" - jasne, super sprawa.. tylko chciałbym się dowiedzieć czegokolwiek w terminie umożliwiającym mi podjęcie decyzji, czy nawet ustosunkowaniem się do niej.

specu, ale z nimi targowali się od 3 lat :shocked: i chcieli im zapłacić za kawałek ziemi 300kplnów

Opublikowano

Stary, mnie czeka wysiedlenie z aktualnego miejsca zamieszkania. Budowę trasy Via Baltica mają rozpocząć wiosną przyszłego roku. Do chwili obecnej nie było żadnego kontaktu z Generalnej Dyrekcji czy którejkolwiek z "instytucji". Nie mam zielonego pojęcia jaką cenę zaoferują za wykup gruntu i budynków. Mieszkałem w tym miejscu od urodzenia, podobnie jak mój ojciec i dziadek. Więc proszę nie wyskakuj mi z "poszlacheckim pieniaczem". "Specustawa" - jasne, super sprawa.. tylko chciałbym się dowiedzieć czegokolwiek w terminie umożliwiającym mi podjęcie decyzji, czy nawet ustosunkowaniem się do niej.

specu, ale z nimi targowali się od 3 lat :shocked: i chcieli im zapłacić za kawałek ziemi 300kplnów

nie znam dokładnej historii, ale widocznie się nie dogadali :thumbdown:

Opublikowano

MIchał medycyna teraz cuda robi :decayed:

a tak poważnie - :notworthy: działaj ale może daruj sobie Przeasnyską - ja tam już nie pojadę :gwizdanie:

Opublikowano

MIchał medycyna teraz cuda robi :decayed:

a tak poważnie - :notworthy: działaj ale może daruj sobie Przeasnyską - ja tam już nie pojadę :gwizdanie:

co Ci popsuli?

Opublikowano

co Ci popsuli?

nic - ale też nie probowali nic zrobić ... nie zapomnieli jednak sobie policzyć :decayed:

może inni są zadowoleni ale ja sobie ich usługi daruję

Opublikowano

MIchał medycyna teraz cuda robi :decayed

:lol1:

nie zapomnieli jednak sobie policzyć :decayed:

To jak wszyscy .. zrobiła sie taka moda na zarobek "bezdotykowy" każdy by sie chciał opierdlać ile wlezie a ceny to gornolotne :angry:

Opublikowano

:guma: Nic nadzwyczajnego - specustawa w praktyce. :yes2:

Teraz facet będzie mógł się co nawyżej o wysokość odszkodowania wykłócać :ranting1:, ale nie będzie mógł dłużej inwestycji blokować :good:

I tak byc powinno :!: :punish:

Dla osób, które w poprzednim porzadku prawnym przez długie lata blokowali inwestycje :bokser: - chwytając się rozmaitych kruczków prawnych :rtfm: - np. jak Gmurkowie - to faktycznie może być szok :decayed:[br]Dopisany: 16 Październik 2008, 20:26_________________________________________________

ale się zapieniłem, byłem dokładnie w takiej samej sytuacji z moją działką na Ursynowie, ponad 2 lata temu zabrali ją pod ekspresówkę, którą jeszcze nawet nie zaczeli robić i jak ostatnio czytałem to może za 2-3 lata ruszy budowa. A teraz bym za nią wziął ze 3 razy więcej i zamiast jeździć 5 letnią A4 lansował bym się Q7 :dance:

Nie oszukuj :acute: Nie mogli Ci jej zabrać - mogli Ci ją wywłaszczyć jeśli nie godziłeś się sprzedać :bicz:

Odcinek od Konotopy do Puławskiej wszedł wg starej specustawy. :no4:

A na Puławska - Lubelska nie ma jeszcze nawet Decyzji o Środowiskowych Uwarunkowaniach :OMG::strzal::strachliwy:

Opublikowano

[

Specu, podaj mi dokładną lokalizację, najlepiej zaznacz na mapie z szukacza albo Google, to Ci powiem na jakim etapie są prace i kiedy możesz spodziewać się jakiś ruchów.[br]Dopisany: 16 Październik 2008, 20:41_________________________________________________

Mariusz, nie moga Ci badac hamulcow... zapytaj przed badaniem, a jesli nie beda wierzyc, to kaz zadzwonic do innego diagnosty lub bezposrednio do Audi.

Spytam może głupio :kox: jake jak wiadomo laikiem jestem :decayed:

DLACZEGO :?:[br]Dopisany: 16 Październik 2008, 20:45_________________________________________________

Ta specustawa to chyba dobry bat na poszlacheckich pieniaczy ...

Spetsnaz[/b], kiedy mają według planów zrobić odcinek Wyszków - Ostrów? To mają być dwa pasy w jedną stronę jak między Radzyminem a Wyszkowem?

Tak jak pisałem zaczynają roboty ziemne za wiosnę. Mają iść 2 pasy w jedną stronę z technicznym. Pas zielini ma wynosić 11m, co pozwalać będzie na dobudowanie w przyszłości 3 pasa. Przewidywany termin oddania do użytku maj 2012. (Wyszków-koniec obwodnicy - Ostów Mazowiecka-początek obwodnicy)

Odcinek koniec obwodnicy Wyszkowa - poczatek obwodnicy Ostrowi :?: :shocked:

Specu - coś Ci się musiało pomylić albo ktoś Cię wkręca :klamie:

Tam nie ma jeszcze nawet Decyzji środowiskowej, nie zlecono jeszcze projektu budowlanego, a zgodnie z nową specustawą (z września br.) jest on niezbędny do decyzji lokalizacyjnej na podstawie której następuje przejęcie gruntu i jest równozanczne z pozwoleniem na budowę.

O żadnej wiosnie na tym odcinku nie moze być mowy :no:

Chyba, że 2010 r. - w najlepszym przypadku :wink4:

Opublikowano

[author=Flyer link=topic=45.msg530317#msg530317 date=1224152462]

Mariusz, nie moga Ci badac hamulcow... zapytaj przed badaniem, a jesli nie beda wierzyc, to kaz zadzwonic do innego diagnosty lub bezposrednio do Audi.

Spytam może głupio :kox: jake jak wiadomo laikiem jestem :decayed:

Stanowisko do badania hamulców musi być przystosowane do aut AWD. :gwizdanie:

Musisz mieć możliwość wjazdu na rolki wszystkimi czterema kołami. Chyba że chcesz zamęczyć przekładnię Torsen :evil:

Suli, jak tam silnik, ogarnięty? :mysli:

Opublikowano

Aktualniejsze informacje masz na stronie firmy Scott Wilson Polska

http://www.viabaltica.scottwilson.com.pl/

To jest co innego - to jest Strategiczna Ocena Odziaływania na srodowisko dla korytarza drogowego.

Droga ekspresowa S8 Warszawa - Białystok to odrębna chocć jednoczesnie trochę powiązana sprawa.

Powiązana o tyle, że I paneuropejski korytarz sieci TEN - T ma się z tą droga pokrywać - ale tylko częściowo.

Tzn. kiedyś - od czasów kiedy premierem był Cimoszewicz - miał się pokrywać całkowicie, tzn. przechodzić przez Białystok - choć prze Łomże jest o kikadziesią km bliżej i omija się cenne przyrodniczo Puszczę Knyszyńsą i Białowieską.

Od kiedy weszliśmy jednak do UE, gdzie sprawy ekologii traktuje się na prawdę poważnie i zrobiła się afera z obwodnicą Augustowa sprawy te, zgodnei z prawem UE traktuje się odrębnie.

harmonogramem zamieszczonym w tych materiałach nie masz sie co przejmowac bo jest całkowice nieaktualany - czytaj opóźniony.

Opublikowano

działaj ale może daruj sobie Przeasnyską - ja tam już nie pojadę :gwizdanie:

Eeee... ja mam jak najlepsze doswiadczenia z nimi jak na razie. Tarcze i klocki zrobione na czas... w dobrej cenie.

Dzis z Adamem pojezdzilem moim autem, wykryl usterke... cena za wymiane tez OK. Nawet wtryskiwacz chcieli mi zaamowic po nizszej cenie jak w detalu, ale jak powiedzialem, ze bede mial taniej, to stwierdzieli, ze tym lepiej dla mnie.

Gadalem z nimi o tym dzwieku, ktory mamy i stwierdzili, ze to normalka (u mnie), zasysane powietrze, roznica cisnien... Nawet jakby nowa suszarke wsadzili, ze nieznacznie sie to zmieni.

Opublikowano

Stanowisko do badania hamulców musi być przystosowane do aut AWD. :gwizdanie:

Musisz mieć możliwość wjazdu na rolki wszystkimi czterema kołami. Chyba że chcesz zamęczyć przekładnię Torsen :evil:

Suli, jak tam silnik, ogarnięty? :mysli:

Dobrze wiedzieć :>

A w silniku - a w zasadzie w elektryce/elektronice wciąż grzebią :confused4:

Zobaczymy co wygrzebią jutro :tongue4:

Opublikowano

Dzień dobry. :hi:

A co tam panie Suli grzebią, bo pare minut mnie nie było i nie w temacie jestem :tongue4: