Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim, mam problemik. Mój szyberdach zaczał ożył ;p Normalnie zaczął żyć wlasnym życiem a mianowicie. Sam sie uchyla i po chwili zamyka i tak w kółko. A jak chce go zamknąc to mnie nie slucha.. Dopoki jest nie zla pogoda to looz. Ale jakby co to :wallbash: Spotkał sie ktos moze z takim problemem? :mysli: Moze ma ktos kabelek do komputera i zna sie cos na tym moze po prostu w kompie mu sie cos po przestawialo??

Pozdrawiam

ja mam to samo - chociaz u mnie zdarza sie nie za czesto.Uchyla sie i potem zamyka.
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema wszystkim, mam problemik. Mój szyberdach zaczał ożył ;p Normalnie zaczął żyć wlasnym życiem a mianowicie. Sam sie uchyla i po chwili zamyka i tak w kółko. A jak chce go zamknąc to mnie nie slucha.. Dopoki jest nie zla pogoda to looz. Ale jakby co to :wallbash: Spotkał sie ktos moze z takim problemem? :mysli: Moze ma ktos kabelek do komputera i zna sie cos na tym moze po prostu w kompie mu sie cos po przestawialo??

Pozdrawiam

ja mam to samo - chociaz u mnie zdarza sie nie za czesto.Uchyla sie i potem zamyka.

sprobuj w momencie kiedy szyber sie zamyka lekko go docisnac do gory- powinien sie zamknac do konca bez problemu,spotkalem sie z takim przypadkiem i pomagalo,poza tym posmaruj prowadnice jakims smarem siliconowym,moze pomoc

Opublikowano

W niedziele nic nie robicie ? :D Bo sie wybieram do WuWuAaaa :P

Opublikowano

Dobry :hi:

Opublikowano

W niedziele nic nie robicie ? :D Bo sie wybieram do WuWuAaaa :P

robimy... Korzen organizują wypad na moto do Kazimierza i o ile będzie pogoda to się dołączam :decayed:[br]Dopisany: 23 Maj 2009, 08:07_________________________________________________http://www.wykop.pl/link/186714/oni-nie-zdali-matury
Opublikowano

Ma ktoś może na zbyciu te diodki do B6 co błędu na FISie nie walą? bo ostatnio widziałem u Flyera chyba sporą ilość... może ktoś nie odebrał? :naughty:

Opublikowano

Ale cisza... Zadnej d*py... Żałoba ???

Opublikowano

jade do "Dopalaczy" , chce ktoś coś ? :kox: :drool: :kox::banan::buhaha::radocha::dance2::pali: :pali:

Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Poziu możesz powitać mnie w klubie :kox:

Wczoraj, wracając z odwózki rodziców, na siódemce między Grójcem a Magdalenką koło 1.00 spotkałem panów videoamatorów :wink4: :wink4: :naughty: :naughty: :naughty:

Zrobiło się groźnie, bo uzbierało się tego trochę i skończyłbym tak jak Oniak :wink4:, ale w końcu okazało się, że z panami dało się radę dogadać :naughty: :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie:

Tyle, że kosztowało mnie to dwie paczuszki więcej niż Ciebie ;( ;( :gwizdanie:

Wiesz o czym mówię

W każdym razie oprócz opli skoda jest kolejną marką której nie trawię :kwasny:

Kurna, chyba czas na kolejną koszulkę :decayed:

Opublikowano

Suli trzeba w CB zainwestowac albo jezdzic przepisowo :gwizdanie:

Hmm... Przepisowo...eSą... Nierealne... Inwestuj w CB :wink4:

Opublikowano

Suli trzeba w CB zainwestowac albo jezdzic przepisowo :gwizdanie:

Hmm... Przepisowo...eSą... Nierealne... Inwestuj w CB :wink4:

Staaaryyy :cool1: myslisz, że jakimś leszczem jestem :acute:- nie do mnie z takim tekstami :no:

Bylem przez cały czas na nasłuchu i komunikat był: czysto do samej Wawy :evil:

Chyba sami go puszczali :mysli:

Opublikowano

Juz kilka razy sie spotkalem z takimi rzeczami. Nie wiem skad sie to bierze. Moze faktycznie sami puszczaja :mysli: o 1.00 nie bylo chyba szczegolnie duzego ruchu wiec mogli podpuche zrobic :thumbdown:

Opublikowano

bo się trzeba pytać "konkretnego autka" :naughty: a nie ogólnie wszystkich...

Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

O żesz Ty... :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

Suli ta zielona Octavia w okolikcach Magdalenki lata prawie codzień a jak juz zrobi sie ponad 24 pkt to koszt za egzamin 200-parę pln. Nie takie to wszystko straszne jak opowiadają wiem coś na ten temat z autopsji :good:[br]Dopisany: 24 Maj 2009, 00:53_________________________________________________Acha i masz tam też często granatowe Mondeo

Opublikowano

Nie bądź taki cwany :cool1::tongue4::wink4: - egzamin to ja już zaliczyłem, następny mogę dopiero 18 października :disgust:

Opublikowano

Suli nie zbaczaj z tematu :gwizdanie:

---------------------------------------

Coś na temat:

Miss Węgier :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

http://alemodelki.pl/id,784,galeria,backstage.html

Opublikowano

Stary i kto tu zbacza z tematu :gwizdanie:

Miały być laski - a nie pasztetne lachony :tongue4:

:polew: :polew:

Opublikowano

Poziu możesz powitać mnie w klubie :kox:

Wczoraj, wracając z odwózki rodziców, na siódemce między Grójcem a Magdalenką koło 1.00 spotkałem panów videoamatorów :wink4: :wink4: :naughty: :naughty: :naughty:

Zrobiło się groźnie, bo uzbierało się tego trochę i skończyłbym tak jak Oniak :wink4:, ale w końcu okazało się, że z panami dało się radę dogadać :naughty: :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie:

Tyle, że kosztowało mnie to dwie paczuszki więcej niż Ciebie ;( ;( :gwizdanie:

Wiesz o czym mówię

W każdym razie oprócz opli skoda jest kolejną marką której nie trawię :kwasny:

Kurna, chyba czas na kolejną koszulkę :decayed:

Suli , a co ja mam powiedzieć mając na koncie 23 punkty ????

I musze codziennie jeździć autem :thumbdown: [br]Dopisany: 24 Maj 2009, 07:17_________________________________________________A tak wogóle to : dobry :hi: