kokos Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Fly, zapiekają się na takich trzpieniach, trzeba rozkrecic, oczyscic , nasmarować. Dobrze, ze Ci silnik sie nie spalił, jak tak wolno chodziły to niezle dostał po piz*zie. czyli chyba taka sama konstrukcja jak w skodzie,tylko ze jak one juz staja to je za skur...syna ciezko wybic z tych tulejek (tyle juz jest tam rdzy),ale nie ma rzeczy niemozliwych
ono Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Miałem tak kiedyś w golfie , rozebrałem to , ale tak przyjebałem młotkiem że sie rozleciało ,cały mechanizm w ASO kosztował jakieś 200 zł.
Flyer Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Dzieki za porady. To mam zabawe na weekend
krzyniek Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Flyer nie możesz tych trzpieni wybić bo popęka obudowa tak jak oniak pisze najlepiej jak weźmiesz duży klucz i będziesz je tak jakby wykręcał jak śrubę, ja tak robiłem u siebie i pomogło. wygląda to tak, sorka za fotę ale to byle jakiego z telefonu
tomaszu Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Bedą naklejeczki na wtorek?? :drool:
Flyer Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ooo... chetnie odklupie naklejke i ramki od kogos
angela Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ooo... chetnie odklupie naklejke i ramki od kogos ....jak zwykle wszystko na ostatnia chwile
poziek Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ooo... chetnie odklupie naklejke i ramki od kogos ....jak zwykle wszystko na ostatnia chwile Angi słoneczko a ode mnie odbierzesz monety dla S.
Nosfer Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ooo... chetnie odklupie naklejke i ramki od kogos Dogadamy się
krzyniek Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ooo... chetnie odklupie naklejke i ramki od kogos ....jak zwykle wszystko na ostatnia chwile to oszczędność.. idzie tylko po kosztach i nie płaci za przesyłke
angela Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Angi słoneczko a ode mnie odbierzesz monety dla S. Poziu.... juz zostalam poinformowana o tym fakcie
slaweq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Bedą naklejeczki na wtorek?? :drool: tomaszust a zamawiales u mnie naklejki
tomaszu Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Bedą naklejeczki na wtorek?? :drool: tomaszust a zamawiales u mnie naklejki Zamawiałem, ale czy to u Ciebie było..? Podobno do moskala79 miały przyjść hurtem. Ja zamawiałem dwie. EDIT: Już wszystko jasne. Zamawiałem naklejki, ale 3D u kolegi mcm00, więc pytanie Czy będą naklejeczki we wtorek kieruję do moskala79.
SebMis Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Fly, zapiekają się na takich trzpieniach, trzeba rozkrecic, oczyscic , nasmarować. Dobrze, ze Ci silnik sie nie spalił, jak tak wolno chodziły to niezle dostał po piz*zie. czyli chyba taka sama konstrukcja jak w skodzie,tylko ze jak one juz staja to je za skur...syna ciezko wybic z tych tulejek (tyle juz jest tam rdzy),ale nie ma rzeczy niemozliwych jakiś "jegomość" na ostatnim spocie stwierdził że audi to podrooba skody (nie powiem kto)
slaweq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Angi słoneczko a ode mnie odbierzesz monety dla S. Młody nie krepuj sie, spokojnie mozesz pisac moje pełne imie lub nicka z Forum :nabijasie:
moskal Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Bedą naklejeczki na wtorek?? :drool: tomaszust a zamawiales u mnie naklejki Zamawiałem, ale czy to u Ciebie było..? Podobno do moskala79 miały przyjść hurtem. Ja zamawiałem dwie. EDIT: Już wszystko jasne. Zamawiałem naklejki, ale 3D u kolegi mcm00, więc pytanie Czy będą naklejeczki we wtorek kieruję do moskala79. musze pogadac z Marcinem ale na razie nie dawał znac czy beda na wtorek. jak cos to dam znac [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 06:57 _________________________________________________Musze wam sie czyms pochwalić :
Reggi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 To to mowisz wyleciałeś z 4 paczek i 10 punktów Podpis ładny
moskal Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 To to mowisz wyleciałeś z 4 paczek i 10 punktów Podpis ładny dlaczego ładny ????
Reggi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 dlaczego ładny ???? A ja wiem dlaczego . ..no taki prosty i fajny no
Rekomendowane odpowiedzi