Kunio Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 ale byłyby oznaki po pracy silnika. np dlawilby sie, spadalyby obroty itp.?
poziek Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 jeżdzij a zobaczymy jak nie przelewa dużo to nie będzie objawów może silnik spłynąć a może i nie, wiesz takie wróżenie z fusów [ Dodano: 2006-10-10, 00:59 ] hehe trochę nastraszyłem ?? to powiem więcej jeżeli miałbym założyć jakiegoś do siebie to tylko hybryde forga (która właśnie do mnie płynie statkiem) i tylko na lans i blachary na streeta DV
Lukas Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 Dobra panowie Dzik wrocil i dzisiaj bedzie :twisted: :mrgreen:
platiniumm Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 panowie to gdzie dzis spocik torwar jak zwykle?
Lukas Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 Tak tam zaczniemy a pozniej kto to wie
Gość Tomboy Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 organizowac na szybko paintballa???????
Lukas Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 ja tam nie mam silly ale jakby cos to moge byc chetny bo dostaniemy panowie takie baty od TDI racing ze glowa mala a i adas stawia flaszke wiem ze nie ma dzis urodzin ale jak sobie tak wpisal to jego problem jak sie nie pojawi na spocie to wbijamy sie do knajpy i na koszt wlasciciela :mrgreen:
ono Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 Dzisiaj rezamy brame w Media Markt hehe
Gość Tomboy Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 no przeciez widzimy sie w poniedzialek na paintballu ilu masz zawodników w teamie????
Lukas Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 Dzisiaj rezamy brame w Media Markt hehe acha i tego ciecia tez wyrezamy z tej bramy to jeszcze mam zbite jak sobie przypomne
Gość Tomboy Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 Tomboy, jak wszyscy przyjda, to bedziemy jakies 30 osobchodzi mi o wszystkich razem, podzielimy sie potem na miejscu w poniedzialek... fiu fiu - to masz sporą ekipę...pewnie jestescie obcykani, macie swoj sprzet:) a my szare zuczki jestesmy...
Lukas Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 jakies 30 osob :shock: Maciek a bedziemy mieli taryfe ulgowa czy odrazu z dobijaniem
Lukas Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 nie no rozumiem ale to bedzie jak mala wojna a nie lepiej gokarty?? Kunio gokarty tez beda ale nie wszystko naraz bo wyplaty zbraknie a do pierwszego daleko :mrgreen:
jimbo22 Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 heja, Dzisiaj jeśli mnie korki nie zabija to powiniennem dac rade pod Torwar... Mam tylko pytanie: Czy zamkniecie sie na parkingu MM na 3 godziny do polnocy jest obowiazkowe dla kazdego uczestnika spotu? Bo nie bardzo mam czas na takie akcje w srodku tygodnia:) lukas23 cos masz juz podpis nieaktualny... Pozdro B
spanky Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 W klekocie nic nie daje a dla samego dzwięku to lipa wiem ze nic nie daje ... myslalem ze o efekty dzwiekowe Ci chodzi ..... :twisted:
T-żółw Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 nie ma zadnego kibicowania wszyscy jezdza łukaszku przeciez hhacek napisał "pokubicować" a nie kibicować wiem wiem wcześnie rano było :mrgreen: już po spocie, niezła ekipa była dzisiaj
Lukas Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 już po spocie, niezła ekipa była dzisiaj bo zawsze ta sama kilku kolegow sie dolaczylo bardzo milo to teraz organizujemy zlota :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 teraz organizujemy zlota dokładnie zakładaj temat Łukaszku...zaczynamy zbierać kasę, kto nie wpłaci w terminie 100% kaski nie jedzie :razz:
ono Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 A jak zapłacą i nie pojadą to my ją przepijemy Noooo dzisiaj pare bryk było
Rekomendowane odpowiedzi