franio Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 ja pierdo. le co to jest ?? shocked tjuning by Krzeszów
kokos Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 http://moto.allegro.pl/item387947077_audi_a4_1_8_t_150ps_quattro_polecam_.html ja pierdo. le co to jest ?? Poziek to się nazywa "WYPAS" biore dla pokrowcow,mam pytanie czy podejda do B6 ,DZIEKI ZA ODPOWIEDZ....
hajper Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 A takie pytanko mam - znalazłby się odważny na wymianę na miejscu żaróweczki podświetlenia blatu? Jakieś szkło czy coś w nagrodę Nie ściągałem licznika i nie bardzo chciałbym popsuć.
moskal Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 A takie pytanko mam - znalazłby się odważny na wymianę na miejscu żaróweczki podświetlenia blatu? Jakieś szkło czy coś w nagrodę Nie ściągałem licznika i nie bardzo chciałbym popsuć. atakuj Krzyńka, ma chłopak dobre serce , powinien pomóc
Nosfer Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 A takie pytanko mam - znalazłby się odważny na wymianę na miejscu żaróweczki podświetlenia blatu? Jakieś szkło czy coś w nagrodę Nie ściągałem licznika i nie bardzo chciałbym popsuć. hajper 5 minut roboty, ostatnio ściagałem liczniek ze 3 razy Pokażę Ci jak, poradzisz sobie bez problemów i jeszcze będziesz miał satysfakcję Jak nie masz żarówek to Ci mogę odstąpić - mam jeszcze ze 4.
krzyniek Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 A takie pytanko mam - znalazłby się odważny na wymianę na miejscu żaróweczki podświetlenia blatu? Jakieś szkło czy coś w nagrodę Nie ściągałem licznika i nie bardzo chciałbym popsuć. atakuj Krzyńka, ma chłopak dobre serce , powinien pomóc chętnie, aby tylko ktoś miał trox_y
wit.s Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Koledzy wysłałem zgłoszenie do prezesa o przyjęcie na klubowicza, prosze o poparcie mojej kandydatury przynajmniej przez tych których miałem okazję poznać, z góry dzieki zgłoszenie może i idzie do prezesa ale bez krówki dla mnie nic nie zdziałasz... Wiem, że trochę się spóźniam, ale chcę powiedzieć, że ja też jestem przekupny .[br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 14:54:48_________________________________________________ Oceńcie i powiedzcie które byście wybrali dla swojej kobiety. Poziek nie ma prawa głosu (...) Ustalmy pewne fakty: - zakupić chcesz dla siebie - panna tylko będzie to ubierać - odpuść sobie wszelkie łańcuchy - wyobraź sobie, że ci się napl...ten teges gdzieś tam zaplącze - zakup opcję 3 (element metalowy nieszkodliwy ) i 4 - w obydwu przypadkach jakby co - nawet nie trzeba zdejmować [br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 14:59:13_________________________________________________ po co to w ogóle zakładać ? :gwizdanie: Ooooj, Chłopaku, Chłopaku - jeszcze sporo nauki przed Tobą zanim zrozumiesz różnicę między foie graz od wieśmaka :polew:
hornet Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Ooooj, Chłopaku, Chłopaku - jeszcze sporo nauki przed Tobą zanim zrozumiesz różnicę między foie graz od wieśmaka :polew: :nabijasie: :nabijasie:
adamooo Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 no gratki dla pozia ET 13,3.. wciągnął kuligową rs4
ono Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 No słyszałem że coś ten RS kiblowaty hyhy , ja sie dzisiaj bawiłem Gtechem wyszło mi 13.6 z A na pokładzie . Brawo Poź :good: :good: :good: :good: :good: :good:
adamooo Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 oniak ale 13,6 Ty masz do setki a nie na ćwiare zrobiliście sobie wycieczke matizem ?
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 W koncu odebralam przesylke z kubeczkami i naklejkami od Slawka Szkoda tylko,ze musialy wracac na lawecie :wallbash:
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Szkoda tylko,ze musialy wracac na lawecie :wallbash: Angie i jak , skasował Cię na te dodatkowe 250zł ??
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Angie i jak , skasował Cię na te dodatkowe 250zł ?? No niestety...musialam doplacic 200pln...
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Angie i jak , skasował Cię na te dodatkowe 250zł ?? No niestety...musialam doplacic 200pln... A to fiuty jakie
Gość kulig Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Panowie to Pozka 13,30 i moj wynik a kto kogo objechał Łukasz Wam powie. http://img395.imageshack.us/img395/4058/nowe376zv0.jpg
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 A to fiuty jakie No niestety.... Na szczescie auto juz odstawione do mechanika.....
Rekomendowane odpowiedzi