Norbi Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Nie tylko czekamy na wrażenia z rajdu :gwizdanie: Nie do opowiedzenia :> Ale takie cuś żeśmy nagrali http://pl.youtube.com/watch?v=B5f8HV9hZ1E
hornet Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Nie tylko czekamy na wrażenia z rajdu :gwizdanie: Nie do opowiedzenia :> Ale takie cuś żeśmy nagrali http://pl.youtube.com/watch?v=B5f8HV9hZ1E Thalią też tak da się zrobić :polew:
Norbi Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Pewnie,że da. Jak będziesz miał zamiar gdzieś tak wywalić Thalia, to daj cynę... nakręcimy
hornet Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Pewnie,że da. Jak będziesz miał zamiar gdzieś tak wywalić Thalia, to daj cynę... nakręcimy Trzeba było wcześniej Już nie ma thali
Flyer Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Wszyscy na wczasach?? Ja juz wrocilem :> Troche po kaskadersku, bo znowu od Jastarni do Ostródy (~250km) bez wycieraczek w pelnym deszczu, ale terapia WD40 pomogla i znowu dzialaja
pre_pl Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Troche po kaskadersku, bo znowu od Jastarni do Ostródy jeśli mnie pamięc nie myli, to się jedzie przez trójmiasto.... ale terapia WD40 pomogla i znowu dzialaja nie bój ! nie bój ! Znowu się zatrą
lukaszr Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 jeśli mnie pamięc nie myli, to się jedzie przez trójmiasto.... Taaaaa, nawet mówiłem mu: Mihaó, odwiedź Przemasa, ale on mi na to: "eeeee tam nie mam czasu na głupoty ...". Taaaaki właśnie jest Mihaóek
pre_pl Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Taaaaa, nawet mówiłem mu: Mihaó, odwiedź Przemasa, ale on mi na to: "eeeee tam nie mam czasu na głupoty ...".
krzyniek Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 ale terapia WD40 pomogla i znowu dzialaja nie bój ! nie bój ! Znowu się zatrą dokładnie, trza rozebrać i przesmarować
Flyer Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Przemas, nie bylo nawet jak... nie jechalem sam, a w tamta strone lecialem o 7 rano Obwodnica, a w drodze powrotnej nam sie spieszylo
angela Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Wiciu Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin :drunk: :drunk:
pablo666 Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Dołączam się do życzeń, a przy okazji witam wszystkich porannych internautów
Aydaho Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Norbi wczasy, wczasami ale...po wiejskim bandżo jest :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: cooool [br]Dopisany: 08 Lipiec 2008, 07:52 _________________________________________________ Wiciu Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin :drunk: :drunk: ja również - najlepszego Witek :drunk: :drunk:
lukaszr Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Wiciu wszystkiego naj naj naj, dużo zdrowia, szczęścia, pieniędzy, nowego służbowego Fiata itp itd z okazji osiemnastki ... Przyjedziesz na spota to złożę osobiście
hornet Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Najlepsze graty dla Ciebie Wiciu http://pl.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0
Aydaho Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Najlepsze graty dla Ciebie Wiciu http://pl.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0 a to jeszcze jakieś wesele będzie ?
poziek Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Witek z okazji urodzin dla największego poety na forum prezent od początkującej skromnej poetki Żeby Poziek nie dokuczał Żeby bank się nie narzucał Żeby J się kochac chciało By się szczęście oknem pchało Żeby Helmut rwał po drodze Żeby Prezs nie patrzył srodze Żeby Tarnów był stolicą By się trafił sex z dziewicą By Cię wszyscy mocno kochali I o Tobie pamiętali Brynia Buahahahahah chyba już nie w tym wcieleniu :gwizdanie: :cool1: No Wiciu najlepszego, zebyś mial zawsze mocną głowę, miękką szyję i mocne kiszki i do tego zawsze twardą pałkę* :polew: *)bez używania viagry
pablo666 Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 w którym miejscu na promenadzie jest spocik dzisiaj? powiedzcie bo jeszcze na ostrobramskiej nie byłem
Nosfer Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 w którym miejscu na promenadzie jest spocik dzisiaj? powiedzcie bo jeszcze na ostrobramskiej nie byłem Ostatnie piętro parkingu piętrowego, musisz podjechać od tyłu promenady.. Trafisz napewno, leć za znakami "bezpłatny parking piętrowy" :gwizdanie: _________________________________________________ No Wiciu najlepszego, zebyś mial zawsze mocną głowę, miękką szyję i mocne kiszki i do tego zawsze twardą pałkę* :polew: *)bez używania viagry Podłączam się pod życzenia
Rekomendowane odpowiedzi