tomaszu Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Dlaczego nikt wczoraj nie przyszedł po naklejki 3D ???? Hornet ciebie tez sie to tyczy. No i co? Fajne to to? Odbiorę następnym razem..
krzyniek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 ale normalnie fajne autka przyjeżdżają na spoty "składaczki", "klepaczki" :gwizdanie:
malik Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Moje możesz dać Adasiowi niech u niego leżą. Odbiorę pewno tak jak smycze od Lukasa już pół roku :polew: i kubki..... :bicz: musze sie zastanowic czy ich gdzies nie opchnac ...... Angela, jestem pierwszy w kolejce po jego kubki. Jak za tydzien nie odbierze to ja chętnie wezmę
AndyN Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 ale normalnie fajne autka przyjeżdżają na spoty "składaczki", "klepaczki" :gwizdanie: ??? Coś mnie minęło?
krzyniek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 jak zgram, to zamieszczę foty... sam zobaczysz
angela Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 ale normalnie fajne autka przyjeżdżają na spoty "składaczki", "klepaczki" :gwizdanie: Krzyniu tu nie ma sie co smiac ....bo sam masz takie :polew:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2008, 09:42 _________________________________________________ Moje możesz dać Adasiowi niech u niego leżą. Odbiorę pewno tak jak smycze od Lukasa już pół roku :polew: i kubki..... :bicz: musze sie zastanowic czy ich gdzies nie opchnac ...... Angela, jestem pierwszy w kolejce po jego kubki. Jak za tydzien nie odbierze to ja chętnie wezmę Bede pamietac....
Reggi Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Dlaczego nikt wczoraj nie przyszedł po naklejki 3D ???? Hornet ciebie tez sie to tyczy. A Ty tez zapomniałeś stalówek ode mnie zabrać ...sklerotyku ale normalnie fajne autka przyjeżdżają na spoty "składaczki", "klepaczki" :gwizdanie: Krzyniek coś czuje że vvodki to ja sie z Tobą juz nie na pije
hornet Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Angela, jestem pierwszy w kolejce po jego kubki. Jak za tydzien nie odbierze to ja chętnie wezmę Ty już swoje masz a od tych daleko się trzymaj
krzyniek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 angge nie mam takiego ragga no to już jak tam sobie panienka uważa :gwizdanie: ps. ja nie o Twoim paździochu pisałem kuźwa jak wracałem do domu jak sie je***li, gościu wyciął dacha to całe szczęście że między drzewa trafił bo chyba nikt by nie przeżył a tak to karetki ich do szpitala zabrały. wyprzedzanie na trzeciego i trzy auta do kasacji
Reggi Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 ragga no to już jak tam sobie panienka uważa :gwizdanie: ps. ja nie o Twoim paździochu pisałem 'Dobra dobra . Wiesz gdzie foty wysłać Gdzie był ten wypadek ?
krzyniek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 ragga no to już jak tam sobie panienka uważa :gwizdanie: ps. ja nie o Twoim paździochu pisałem 'Dobra dobra . Wiesz gdzie foty wysłać Gdzie był ten wypadek ? wiem 34słupek między Gocław_iem a Puznówką zaraz za zakrętem jadąc od wawy.
Reggi Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Coś mi GG nie działa.. Uruchamia sie , ale nie mozna zmienic statusu ..jest ciagle ma niedostpenym ..wie ktos co jest grane ?
Nosfer Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Coś mi GG nie działa.. Uruchamia sie , ale nie mozna zmienic statusu ..jest ciagle ma niedostpenym ..wie ktos co jest grane ? Przeczekaj to.. krzyniu Pokazałbyś jeszcze zdjęcie rameczek.... ..... s.z.p.i.e.g.a.
krzyniek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Coś mi GG nie działa.. Uruchamia sie , ale nie mozna zmienic statusu ..jest ciagle ma niedostpenym ..wie ktos co jest grane ? Przeczekaj to.. krzyniu Pokazałbyś jeszcze zdjęcie rameczek.... ..... s.z.p.i.e.g.a. też będzie
Reggi Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Przeczekaj to.. Stary ja czekam od 2 miesiecy i uruchamia sie sporadycznie ..ze 3 razy
poziek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Fakt Kubki są mega giciarskie Teraz przyznać się kto mi nakleił naklejkę na lusterka od wewnątrz? Bo kufa jakoś tak marnie to zrobił :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Fakt Kubki są mega giciarskie Fajnie ze sie podobają
krzyniek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Przeczekaj to.. Stary ja czekam od 2 miesiecy i uruchamia sie sporadycznie ..ze 3 razy zainstaluj jeszcze raz, a liste kontaktów wrzuć na serwer i sobie później ściągniesz
Reggi Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Przeczekaj to.. Stary ja czekam od 2 miesiecy i uruchamia sie sporadycznie ..ze 3 razy zainstaluj jeszcze raz, a liste kontaktów wrzuć na serwer i sobie później ściągniesz To juz robiłem ..i nic to samo
Rekomendowane odpowiedzi