Kolkov Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Opublikowano 29 Lipca 2008 No wiem właśnie, ale nie mogłem wcześniej. W sumie lepiej późno niż wcale
Flyer Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Gdybys przyjechal 10 min wczesniej to jeszcze bylismy, ale i tak dlugo bys nie zabalowal Frekwencja dzis przecietna.
tomaszu Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Ooo. no i dobrze, że ja się z Radumia nie wyrwałem, bo pewnie bym trafił na 21:00.
Nosfer Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 To w sumie dobrze, że zdecydowałem nie jechać wczoraj, bo bym oszalał jakbym nikogo nie zastał Wyrezałem sobie wczoraj lampy, ładnie świecą, w końcu widzę gdzie jadę
Italiano Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Gokarty extra były , impreza zamknięta i tyle co se pojeździliśmy ;( Trza będzie się zebrać innym razem.
moskal Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Gokarty extra były , impreza zamknięta i tyle co se pojeździliśmy ;( Trza będzie się zebrać innym razem. O , to dobrze ze odbiłem na Wilanów :> Adrian mieliscie wolno jechac kurfa , a ten tą Esą jak poszedł to aż mi sie mój adeerek zabujał
Nosfer Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Moskal ja na twoim miejscu przełączyłbym się na benzyne i pokazał im jak potrafi bujać ADR-ek
moskal Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 ja szłem za nimi , ale jeden Esą , drugi 2.6 , to co ja biedny miałem zrobic
moskal Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Właśnie Ci napisałem Ale ja 75% przejeżdzam na PB
Nosfer Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 *** Jak ktoś wie gdzie na forum było o montowaniu silniczków regulacji świateł do lamp zespolonych to proszę o link na PW (albo tutaj - przeżyję )*** Dla mnie to nie ma opcji tego tam wsadzić, żeby się trzymało kupy.. baa żeby się trzymało czegokolwiek
Suli Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 O rety! Ja przybyłem ok 21.20 i żadnej tylko jakieś Subaru stało... Bo wczoraj po prostu mieliśmy spocik wyjazdowy :polew: w Piasecznie Angie Ty się lepiej przyznaj skąd wiedziałaś, że na Imoli jest zamknięta impra Czyżbyś miała jakiś znajomych Włochów? Bo w świetle rozwoju sytuacji Twoja wymówka co do nieodpowiednich bucików wydaje się mało wiarygodna :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Lipiec 2008, 16:00 _________________________________________________ ja szłem za nimi , ale jeden Esą , drugi 2.6 , to co ja biedny miałem zrobic Spox następnym razem będziemy kolegę przez radyjko prowadzić Prawda MOBILKI?
moskal Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Na spoty na PB... a poza spotami LPG KŁAMCA Spox następnym razem będziemy kolegę przez radyjko prowadzić Prawda MOBILKI?
tomaszu Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 ja szłem za nimi , ale jeden Esą , drugi 2.6 , to co ja biedny miałem zrobic Eee, ja zima jak poodkrecalem wszystkie palniki w kuchence to ganialem za tymi dzikusami z Polczynskiej na Ostrobramska i jakos bylo.
Nosfer Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 ja szłem za nimi , ale jeden Esą , drugi 2.6 , to co ja biedny miałem zrobic Eee, ja zima jak poodkrecalem wszystkie palniki w kuchence to ganialem za tymi dzikusami z Polczynskiej na Ostrobramska i jakos bylo. Bo Panowie w naszych maszynkach drzemie niezbadana siła
Kaśka Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 ja szłem za nimi , ale jeden Esą , drugi 2.6 , to co ja biedny miałem zrobic Eee, ja zima jak poodkrecalem wszystkie palniki w kuchence to ganialem za tymi dzikusami z Polczynskiej na Ostrobramska i jakos bylo. Bo Panowie w naszych maszynkach drzemie niezbadana siła Musicie się biedaki jakoś pocieszać, bo życie bez turbo jest smutne
Rekomendowane odpowiedzi