lukaszr Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No wiesz, taka za***ista ta ,,laska" była, że aż truno mu się dziwić :slina Fajna d*p.eczka była ... całkiem do rzeczy, nie powiem, no ale ja np. nie strzeliłem cegły, a ze względu na tamtą sytuację to chyba powinienem walnąć przynajmniej z 3 razy mocniejszą
lukaszr Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Powiem tak; buhahahahaha przepraszam buhahahhaha Ale o co chodzi ? Buahahahahahaha ... przepraszam :polew: P.S. No nie mów mi tylko, że nie podobało się Tobie ?
lukaszr Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Bardzo mi się podobało, kocham buraki w poźkowym wydaniu :> Nie no są git, ale widzisz, coś innego miałem na myśli
Norbi Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ale dziewczęta Was wycałuje i wyprzytulem... już niedługo, już niedługo
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ale dziewczęta Was wycałuje i wyprzytulem... już niedługo, już niedługo :polew:
Kaśka Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ale dziewczęta Was wycałuje i wyprzytulem... już niedługo, już niedługo
lukaszr Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ojjjjjjjjjjjjj, widzę że będzie się działo :gwizdanie: :rolleyes Tak tak, do mnie to już nie piszesz takich miłych słów ... już mnie nie kochasz ?
Norbi Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ojjjjjjjjjjjjj, widzę że będzie się działo :gwizdanie: :rolleyes Tak tak, do mnie to już nie piszesz takich miłych słów ... już mnie nie kochasz ? I nigdy nie kochała
lukaszr Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 zresztą Ty, Norbi, Ja - po Wiśle to już jak jedno Tak tak: 1. po locie w Wiśle na pewno - szkoda, że reszta nie chciała przystać na propozycję Norbiego, aczkolwiek norbi też zawiódł, bo nei miał wejściówki 2. po rozmowach na grilu u poźka to już naprawdę jesteśmy jak jedno ... z poźkiem zresztą też
lukaszr Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 I nigdy nie kochała Nic na to nie poradzę, a starałem się jak mogłem
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No wiesz, taka za***ista ta ,,laska" była, że aż truno mu się dziwić :slina prrrrroszę cię Bardzo mi się podobało, kocham buraki w poźkowym wydaniu :> ostatnio krzyczałaś tak głośno że kochasz ale co innego w poźkowym wydaniu :gwizdanie: aż ciotka się skarżyła :gwizdanie: A Poziek to nie burak ?? dla ciebie Pan Burak :tongue4: [br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 22:11 _________________________________________________ Ale dziewczęta Was wycałuje i wyprzytulem... już niedługo, już niedługo Na taką blondi z dobrym cycem i nieraz mocnym fochem tez się szykujesz ?? :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 22:12 _________________________________________________ Ale dziewczęta Was wycałuje i wyprzytulem... już niedługo, już niedługo teraz piszesz, że nie ale Norbi swoje sposoby ma :gwizdanie: będziesz krzyczała jeszcze, jeszcze :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 22:14 _________________________________________________ I nigdy nie kochała Nic na to nie poradzę, a starałem się jak mogłem znaczy wzwodu nie miałeś jak trzeba było ?
wit.s Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Temat też nie umarł http://www.a4-klub.pl/smf/all_konkurs_na_nowego_nicka_to_jeszcze_nie_koniec-t41153.60.html
lexpar Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Mam pytanko. Czy ktoś z grupy warszawskiej ma na zbyciu naklejkę klubową 3de. Jeżeli tak to chętnie ją wezmę. Jak na zlot pojechać bez naklejki
Suli Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Mam pytanko. Czy ktoś z grupy warszawskiej ma na zbyciu naklejkę klubową 3de. Jeżeli tak to chętnie ją wezmę. Jak na zlot pojechać bez naklejki Ja naklejkę biorę od Sławka na zlocie i nie ma problemu :>
moskal Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Mam pytanko. Czy ktoś z grupy warszawskiej ma na zbyciu naklejkę klubową 3de. Jeżeli tak to chętnie ją wezmę. Jak na zlot pojechać bez naklejki ja mam chyba jedna 3d na zbyciu
Rekomendowane odpowiedzi