Nosfer Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Właśnie w Esce Rock była cała audycja na ten temat :polew: j**any Edgarek ! :>
spetsnaz Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Chyba, że zależy Tobie na wpisie do bazy AUDI itp. A w PL serwisy COOO wpisują do (nazwijmy ją tak) bazy ogólnoeuropejskiej? wpis idzie na bazę ogólną. (Europa)
AndyN Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Chyba, że zależy Tobie na wpisie do bazy AUDI itp. A w PL serwisy COOO wpisują do (nazwijmy ją tak) bazy ogólnoeuropejskiej? wpis idzie na bazę ogólną. (Europa) To czemu w ASO Audi Szewczyka na Radzymińskiej powiedzieli mi, że wpis przeglądu po zakupie mojej wpiszą tylko do swojej a do europejskiej nie mają dostępu? Mogą odczytać ogólnoeuropejską (akcja: historia auta po VIN) ale nie mogą dopisywać? Szewczyk to dziady?
krzyniek Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 widzieli przewidujących ludzi http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,5697039,Sposob_na_wywroconego_TIR_a_byl_dobry.html
Aydaho Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Chyba, że zależy Tobie na wpisie do bazy AUDI itp. A w PL serwisy COOO wpisują do (nazwijmy ją tak) bazy ogólnoeuropejskiej? Andy a co Ty nagle za dochodzenie robisz ? Masz ks.serwisową to niech wbiją stempel i będziesz miał historie
AndyN Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Andy a co Ty nagle za dochodzenie robisz ? Masz ks.serwisową to niech wbiją stempel i będziesz miał historie Wbijają Ale nie oni ....
Aydaho Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Andy a co Ty nagle za dochodzenie robisz ? Masz ks.serwisową to niech wbiją stempel i będziesz miał historie Wbijają Ale nie oni .... czyli, że masz podróbe?
AndyN Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Andy a co Ty nagle za dochodzenie robisz ? Masz ks.serwisową to niech wbiją stempel i będziesz miał historie Wbijają Ale nie oni .... czyli, że masz podróbe? A tak na serio: można sobie wyobrazić osobę, która serwisuje po upływie gwarancji auto po to, żeby wszystkie wpisy z przeglądów trafiały nie tylko do bazy danego warsztatu ale ogólnoeuropejskiej bazy VW. Pomijam koszty serwisowania w ASO. Jeśli Audi w PL nie ma takiej możliwości (dodawania wpisów do europejskiej bazy VW) to po jaką cholerę jeździć do serwisów ASO i wywalać kupę kasy na przeglądy? Bo w ASO zrobią lepiej niż w uznanym warsztacie nieautoryzowanym? Wątpię ....
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Pan Maślanka z Radomia zrobi to najlepiej!
Reggi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Eeee mam dostęp do neta w robocie ..całe 100 kb/s ..
moskal Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 uchwycone dzis w drodze do konstancina
Nosfer Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Eeee mam dostęp do neta w robocie ..całe 100 kb/s .. Czym tu się chwalić u mnie na osiedlu w kiosku mają taki + 40" telewizor.. Masz telewizor ?
AndyN Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Śmieszny znak widziałem dziś na Idzikowskiego. Trójkąt ostrzegawczy i pod nim podpis "jeże"
spetsnaz Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Chyba, że zależy Tobie na wpisie do bazy AUDI itp. A w PL serwisy COOO wpisują do (nazwijmy ją tak) bazy ogólnoeuropejskiej? wpis idzie na bazę ogólną. (Europa) To czemu w ASO Audi Szewczyka na Radzymińskiej powiedzieli mi, że wpis przeglądu po zakupie mojej wpiszą tylko do swojej a do europejskiej nie mają dostępu? Mogą odczytać ogólnoeuropejską (akcja: historia auta po VIN) ale nie mogą dopisywać? Szewczyk to dziady? To pytanie już nie do mnie.
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Chyba z Radumia.. Tak tak, masz rację, pomyliłem się...
Aydaho Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Chyba, że zależy Tobie na wpisie do bazy AUDI itp. A w PL serwisy COOO wpisują do (nazwijmy ją tak) bazy ogólnoeuropejskiej? wpis idzie na bazę ogólną. (Europa) To czemu w ASO Audi Szewczyka na Radzymińskiej powiedzieli mi, że wpis przeglądu po zakupie mojej wpiszą tylko do swojej a do europejskiej nie mają dostępu? Mogą odczytać ogólnoeuropejską (akcja: historia auta po VIN) ale nie mogą dopisywać? Szewczyk to dziady? a po co Ci wpisy w bazie - masz stempel i rachunek z ASO - chyba wystarczy. Dla mnie najważniejsza jest gwarancja jaką daje ASO - pan Józek z warsztatu moze nie chcieć sprzątac po sobie jak mu coś nie wyjdzie Większe naprawy robię w ASO Skody ( akurat mam najbliżej ) - dają 2 lata gwarancji i masz spokój
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Kurna, pamiętacie te czasy? Wieczorem będę miał zajęcie. http://images.google.com/imgres?imgurl=http://staregry.net.pl/tumbsgif/testdrive1.gif&imgrefurl=http://staregry.net.pl/stare_gry/gry_symulatory4.htm&h=200&w=320&sz=10&hl=pl&start=109&um=1&usg=__YMNcxXPF2G11YcEqubwfaS-7pTw=&tbnid=uT-ZxFOxx2m1IM:&tbnh=74&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dstare%2Bsuzuki%26start%3D108%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dopera%26rls%3Dpl%26sa%3DN O cholera, ale długi link
AndyN Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Większe naprawy robię w ASO Skody ( akurat mam najbliżej ) - dają 2 lata gwarancji i masz spokój Ze swoim V6 bałbym się pojechać do Skody ----- http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5699382,_Dziennik_Lodzki___Nowo_wybudowane_mieszkania_sypia.html Rzekłbym Ktoś kupił "mieszkanko" w jakiejś "rezydencji", "ostoi", "zakątku"
Italiano Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Andy a co Ty nagle za dochodzenie robisz ? Masz ks.serwisową to niech wbiją stempel i będziesz miał historie Wbijają Ale nie oni .... czyli, że masz podróbe? A tak na serio: można sobie wyobrazić osobę, która serwisuje po upływie gwarancji auto po to, żeby wszystkie wpisy z przeglądów trafiały nie tylko do bazy danego warsztatu ale ogólnoeuropejskiej bazy VW. Pomijam koszty serwisowania w ASO. Jeśli Audi w PL nie ma takiej możliwości (dodawania wpisów do europejskiej bazy VW) to po jaką cholerę jeździć do serwisów ASO i wywalać kupę kasy na przeglądy? Bo w ASO zrobią lepiej niż w uznanym warsztacie nieautoryzowanym? Wątpię .... Witam starych znajomych, trochę mnie tu nie było, ale się zaraz poprawię :> Jestem przekonany że na pewno zrobią to lepiej w serwisie autoryzowanym. Nasmarują ci nawet zawiasy od drzwi żeby nie huczały albo inne takie pierdoły o których byś nawet nie wiedział. W Elsie masz cały opis tego jak serwisować samochód.
Rekomendowane odpowiedzi