krzyniek Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Jedźta na Ostrobramske, bo faktycznie większość tam będzie. Nie martwcie się, nie wypiździ Was... mnie i tak nie będzie... leszcz wymiękł leć do Newbie bo jest jakiś gościu z radom-wawa to przywitasz go
Aydaho Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Nic nie chce mówić, ale na zmianę to trochę chyba za późno, będzie tak jak ostatnim razem że część była na fort wola, część na wietrze pod stadionem a część w promenadzie. To będą dwa spoty - w Promce będzie trwał 30 minut, a w FW tak jak zawsze 3h :polew: to ja jade do FW
AndyN Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 To będą dwa spoty - w Promce będzie trwał 30 minut, a w FW tak jak zawsze 3h Promka? Czy FW?
Aydaho Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 To będą dwa spoty - w Promce będzie trwał 30 minut, a w FW tak jak zawsze 3h Promka? Czy FW? nie bój się ryzyka Andy ... mi się to coraz bardziej podoba
SebMis Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 słyszał to ktoś "Kobieta to puchar przechodni od jednych do drugich spodni" -podobno to jest przysłowie jest jeszcze taki: "Kobieta grypa, bo każdy miał grypę"
Reggi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 To będą dwa spoty - w Promce będzie trwał 30 minut, a w FW tak jak zawsze 3h Promka? Czy FW? nie bój się ryzyka Andy ... mi się to coraz bardziej podoba ja jade do Arkadii
wit.s Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Zostańmy przy Promenadzie dzisiaj bo rzeczywiście za późno już na zmianę. Przez następny tydzień możemy urabiać temat zmiany miejscówki. A może sie ociepli i jeszcze nie będziemy musieli zmieniać MALIK! Nie mieszać! Nie ociepli się!!! FORT WOLA I nie dyskutować mi tu!!! Bo Poźkiem poszczuje i będzie opowiadał, że ma auto szybsze niż Wasze
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 leć do Newbie bo jest jakiś gościu z radom-wawa to przywitasz go No właśnie go wypatrzyłem, dzięki. :th: A na spoty będę częściej przyjeżdzał zimą, bo teraz mam dużo pracy.
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Słuchajta, a może ul. Wernera w Radumiu - tu zawsze jest ciepło i dla raggamana są fajne kebaby.
krzyniek Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 leć do Newbie bo jest jakiś gościu z radom-wawa to przywitasz go No właśnie go wypatrzyłem, dzięki. :th: A na spoty będę częściej przyjeżdzał zimą, bo teraz mam dużo pracy. ok PROMKA
Aydaho Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 A na spoty będę częściej przyjeżdzał zimą, bo teraz mam dużo pracy. rolnik ? [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2008, 15:46_________________________________________________ leć do Newbie bo jest jakiś gościu z radom-wawa to przywitasz go No właśnie go wypatrzyłem, dzięki. :th: A na spoty będę częściej przyjeżdzał zimą, bo teraz mam dużo pracy. ok PROMKA sie wie FORT WOLA
AndyN Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Kto by pomyślał, w Legionowie :laghing2: http://wiadomosci.wp.pl/gid,10363214,gpage,1,img,10363222,galeria.html
Hugo Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Śmieszny znak widziałem dziś na Idzikowskiego. Trójkąt ostrzegawczy i pod nim podpis "jeże"
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 rolnik ? A Ty myślisz, że rolnik zimą to odpoczywa..?
AndyN Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Śmieszny znak widziałem dziś na Idzikowskiego. Trójkąt ostrzegawczy i pod nim podpis "jeże" Dokłądnie, coś takiego To drugie to jeż połknięty przez węża?
malik Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Niewidzialny kot Ninja! http://www.youtube.com/watch?v=muLIPWjks_M
Reggi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 i dla raggamana są fajne baby. Wale jak w dym Bo Poźkiem poszczuje i będzie opowiadał, że ma auto szybsze niż Wasze Chyba sie zsikałem ze smiechu .. :polew:
lukaszr Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 LUDZIE, weźcie się zdecydujcie. Promka czy FORT WOLA ? Zakładam, że FW - trzeba się słuchać starszych (wiciu) zwłaszcza dużo starszych (wiciu)
Reggi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 LUDZIE, weźcie się zdecydujcie. Promka czy FORT WOLA ? Ja jestem za FW .. a za tydzień ustalić inne miejsce
Rekomendowane odpowiedzi