Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktos pozyczyc jakies stare letnie na 17" ? :decayed:

Sprzedaje felgi, a szkoda mi jezdzic juz na zimowkach... :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ragga co do 250cc to słuchaj adaho :kox: Ale Ja i tak chce 250 cc :evil: Co się będę rozdrabniał, a za jakiś czas zmieniał ? A może to głupota jednak i lepiej wziąć mniejszą pierdołę na początek :mysli:

eeeee.... bierzemy po 250cc :decayed:

Opublikowano

250 może być - jak najbradziej , ale nie w tej specyfikacji co YZ .. jeździłem nią trochę i albo na plecy albo przez kierownice :decayed:

aa zresztą i tak musicie tyłki poobijać ( to nieuniknione ) więc kupujcie YZ-ki

jakby co kumpel sprzedaje właśnie swoją - cena jeskieś 7500-8000 pln - 2003 rok

Opublikowano
Ma ktos pozyczyc jakies stare letnie na 17" ?

może być za miesiąc? :kox:[br]Dopisany: 12 Październik 2008, 13:30_________________________________________________co tam dzisiaj w Czersku jest? bo doszły mnie słuchy, że jakiś zlot?

Opublikowano

250 może być - jak najbradziej , ale nie w tej specyfikacji co YZ .. jeździłem nią trochę i albo na plecy albo przez kierownice :decayed:

aa zresztą i tak musicie tyłki poobijać ( to nieuniknione ) więc kupujcie YZ-ki

jakby co kumpel sprzedaje właśnie swoją - cena jeskieś 7500-8000 pln - 2003 rok

jezdzilem yzr 426

nawet misiaczki mnie goniły...

... do lasu dali rade ;)

Opublikowano

moja strzała nareszcie ożyła :evil: wymiana turbo pomogła, teraz boje się nim jeździć :decayed:

pracująca sobota z kluczami, dzisiaj zakwasy jakbym na siłke poszedł po rocznej przerwie ale było warto, jak się wczoraj przejechałem wieczorkiem to aż się musiałem upić ze szczęścia (oczywiście po odstawieniu fury na parking :cool1:), zagotowałem hamulce na modlińskiej :decayed: jak robiłem logi :polew:

To pieronem załatwiłeś :good:

Z drugiej strony - bryka musi jeździć :)

Opublikowano

2T 250 idą w tej samej klasie co 450 tyle ze w 4T. YZ250 na początek nie polecam - straszny potwór, ponad 50KM - na tym sprzeciw startują zawodnicy w X-fighters

Bardziej myślałem o WR niz YZ :decayed:

Zreszta ..tak jak ze wszystkim ..jak trafi sie w dobrej kasie WR to bedzie ..jak YZ ..to bedzię ..W odbywu przypadkach bedzie to wielkie oswajanie :decayed:

Opublikowano

Adaho jedziesz w sobote na Spodek ?

Opublikowano

Adaho jedziesz w sobote na Spodek ?

to nie to samo co X-F ale życzę dobrej zabawy - można sie nieźle zmotywować :decayed:

ja Spodek odpuszczam

Opublikowano

Co oprócz map za nawigacją czyta napęd w RNS? :mysli: O ile cokolwiek innego czyta?

Jakie formaty audio? Na jakich nośnikach (cd/dvd)?

Opublikowano

Mam pytanie czy bedzie mozliwosc by mi ktos pomogl przy pompie paliwa we wtorek na spocie i ile mnie bedzie to kosztowało?

Bo nie mam możliwości wstawienia samochodu do mechanika na cały dzień, ponieważ potrzebuję go do pracy :(

Opublikowano

Co oprócz map za nawigacją czyta napęd w RNS? :mysli: O ile cokolwiek innego czyta?

Jakie formaty audio? Na jakich nośnikach (cd/dvd)?

Andrzejku zainwestuj wkońcu w to DVD - nie ma co rzeźbić :decayed: czas leci a ty już miałbyś spokój w trasie ( szczególnie na tylnej kanapie :decayed: )

Opublikowano

RNS czyta AUDIO-CD + MP3-CD oprocz map.

Opublikowano

Andrzejku zainwestuj wkońcu w to DVD - nie ma co rzeźbić :decayed: czas leci a ty już miałbyś spokój w trasie ( szczególnie na tylnej kanapie :decayed: )

Kupię, kupię ...

Tydzień temu gdy wracając zaliczyliśmy korek najpierw przed Wyszkowem a później przed Serockiem "wrota piekieł" na tylnej kanapie dały o sobie znać :naughty: "Starsze: Tata, a dlaczego nie jedziemy? Młodsze: Łaaaaa, je-ać" :decayed:

Aha, to dlatego nie przeczytało DVD z mp3-kami ... :baseball:

Opublikowano

Kupię, kupię ...

Tydzień temu gdy wracając zaliczyliśmy korek najpierw przed Wyszkowem a później przed Serockiem "wrota piekieł" na tylnej kanapie dały o sobie znać :naughty: "Starsze: Tata, a dlaczego nie jedziemy? Młodsze: Łaaaaa, je-ać" :decayed:

Aha, to dlatego nie przeczytało DVD z mp3-kami

Kupię, kupię ...

Aha, to dlatego nie przeczytało DVD z mp3-kami ... :baseball:

... :baseball:

Andrzej masz coś do Serocka?? :chytry::decayed:

Opublikowano

Andrzej masz coś do Serocka?? :chytry::decayed:

Pewnie to, że nie ma obwodnicy :tongue4:

:polew:[br]Dopisany: 12 Październik 2008, 21:56_________________________________________________

Ma ktos pozyczyc jakies stare letnie na 17" ? :decayed:

Sprzedaje felgi, a szkoda mi jezdzic juz na zimowkach... :naughty:

Tak z ciekawości; a jakie Ty felgi sprzedajesz :co: