Flyer Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Ma ktos pozyczyc jakies stare letnie na 17" ? Sprzedaje felgi, a szkoda mi jezdzic juz na zimowkach...
Nosfer Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Ragga co do 250cc to słuchaj adaho Ale Ja i tak chce 250 cc Co się będę rozdrabniał, a za jakiś czas zmieniał ? A może to głupota jednak i lepiej wziąć mniejszą pierdołę na początek eeeee.... bierzemy po 250cc
Aydaho Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 250 może być - jak najbradziej , ale nie w tej specyfikacji co YZ .. jeździłem nią trochę i albo na plecy albo przez kierownice aa zresztą i tak musicie tyłki poobijać ( to nieuniknione ) więc kupujcie YZ-ki jakby co kumpel sprzedaje właśnie swoją - cena jeskieś 7500-8000 pln - 2003 rok
franio Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Ma ktos pozyczyc jakies stare letnie na 17" ? może być za miesiąc? [br]Dopisany: 12 Październik 2008, 13:30_________________________________________________co tam dzisiaj w Czersku jest? bo doszły mnie słuchy, że jakiś zlot?
Pietro3 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 no zlot ja właśnie jestem i czekam na wszystkich co maja przyjechac
Korzeń Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 250 może być - jak najbradziej , ale nie w tej specyfikacji co YZ .. jeździłem nią trochę i albo na plecy albo przez kierownice aa zresztą i tak musicie tyłki poobijać ( to nieuniknione ) więc kupujcie YZ-ki jakby co kumpel sprzedaje właśnie swoją - cena jeskieś 7500-8000 pln - 2003 rok jezdzilem yzr 426 nawet misiaczki mnie goniły... ... do lasu dali rade
Korzeń Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 http://mobilking.pl/wyklepdupcie.html
wit.s Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 moja strzała nareszcie ożyła wymiana turbo pomogła, teraz boje się nim jeździć pracująca sobota z kluczami, dzisiaj zakwasy jakbym na siłke poszedł po rocznej przerwie ale było warto, jak się wczoraj przejechałem wieczorkiem to aż się musiałem upić ze szczęścia (oczywiście po odstawieniu fury na parking ), zagotowałem hamulce na modlińskiej jak robiłem logi To pieronem załatwiłeś Z drugiej strony - bryka musi jeździć
Reggi Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 2T 250 idą w tej samej klasie co 450 tyle ze w 4T. YZ250 na początek nie polecam - straszny potwór, ponad 50KM - na tym sprzeciw startują zawodnicy w X-fighters Bardziej myślałem o WR niz YZ Zreszta ..tak jak ze wszystkim ..jak trafi sie w dobrej kasie WR to bedzie ..jak YZ ..to bedzię ..W odbywu przypadkach bedzie to wielkie oswajanie
Korzeń Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Adaho jedziesz w sobote na Spodek ?
Aydaho Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Adaho jedziesz w sobote na Spodek ? to nie to samo co X-F ale życzę dobrej zabawy - można sie nieźle zmotywować ja Spodek odpuszczam
AndyN Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Co oprócz map za nawigacją czyta napęd w RNS? O ile cokolwiek innego czyta? Jakie formaty audio? Na jakich nośnikach (cd/dvd)?
Pietro3 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Mam pytanie czy bedzie mozliwosc by mi ktos pomogl przy pompie paliwa we wtorek na spocie i ile mnie bedzie to kosztowało? Bo nie mam możliwości wstawienia samochodu do mechanika na cały dzień, ponieważ potrzebuję go do pracy
Aydaho Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Co oprócz map za nawigacją czyta napęd w RNS? O ile cokolwiek innego czyta? Jakie formaty audio? Na jakich nośnikach (cd/dvd)? Andrzejku zainwestuj wkońcu w to DVD - nie ma co rzeźbić czas leci a ty już miałbyś spokój w trasie ( szczególnie na tylnej kanapie )
Flyer Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 RNS czyta AUDIO-CD + MP3-CD oprocz map.
AndyN Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Andrzejku zainwestuj wkońcu w to DVD - nie ma co rzeźbić czas leci a ty już miałbyś spokój w trasie ( szczególnie na tylnej kanapie ) Kupię, kupię ... Tydzień temu gdy wracając zaliczyliśmy korek najpierw przed Wyszkowem a później przed Serockiem "wrota piekieł" na tylnej kanapie dały o sobie znać "Starsze: Tata, a dlaczego nie jedziemy? Młodsze: Łaaaaa, je-ać" RNS czyta AUDIO-CD + MP3-CD oprocz map. Aha, to dlatego nie przeczytało DVD z mp3-kami ...
Pietro3 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Kupię, kupię ... Tydzień temu gdy wracając zaliczyliśmy korek najpierw przed Wyszkowem a później przed Serockiem "wrota piekieł" na tylnej kanapie dały o sobie znać "Starsze: Tata, a dlaczego nie jedziemy? Młodsze: Łaaaaa, je-ać" RNS czyta AUDIO-CD + MP3-CD oprocz map. Aha, to dlatego nie przeczytało DVD z mp3-kami Andrzejku zainwestuj wkońcu w to DVD - nie ma co rzeźbić czas leci a ty już miałbyś spokój w trasie ( szczególnie na tylnej kanapie ) Kupię, kupię ... Tydzień temu gdy wracając zaliczyliśmy korek najpierw przed Wyszkowem a później przed Serockiem "wrota piekieł" na tylnej kanapie dały o sobie znać "Starsze: Tata, a dlaczego nie jedziemy? Młodsze: Łaaaaa, je-ać" RNS czyta AUDIO-CD + MP3-CD oprocz map. Aha, to dlatego nie przeczytało DVD z mp3-kami ... ... Andrzej masz coś do Serocka??
Suli Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Andrzej masz coś do Serocka?? Pewnie to, że nie ma obwodnicy [br]Dopisany: 12 Październik 2008, 21:56_________________________________________________ Ma ktos pozyczyc jakies stare letnie na 17" ? Sprzedaje felgi, a szkoda mi jezdzic juz na zimowkach... Tak z ciekawości; a jakie Ty felgi sprzedajesz
Pietro3 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 no fakt to jest drażniące że nie ma obwodnicy
Rekomendowane odpowiedzi