Gość osetti Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 w Warszawie dzisiaj podobno jakiś mega wypadek i mega korki
Reggi Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 w Warszawie dzisiaj podobno jakiś mega wypadek i mega korki Na Pradze ktoś wykulił w ciężarówke .. jedna osoba na miejscu Coś w radiu mówili .
boberek Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 no chyba wkoncu mi sie uda pojawić na spocie bo juz sie za wami stęskniłem
Flyer Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Mowili jakiejs stluczce tylko na Moscie Grota... (koreczki)
Pietro3 Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 w Warszawie dzisiaj podobno jakiś mega wypadek i mega korki Nom 3 samochody się pierdyknęły na Grota i z tego powodu były gigantyczne korki. Wiem bo sam tamtędy jechałem :wallbash: Mało co się do roboty nie spóźniłem :wallbash:
Kaśka Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Był wypadek, śmiertelny, na Wale Miedzyszyńskim. Facet Roverem wbił się w ciężarówkę.
Reggi Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Był wypadek, śmiertelny, na Wale Miedzyszyńskim. Facet Roverem wbił się w ciężarówkę. Coś takiego i ja słyszałem .
Pietro3 Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 to chyba dziś warszawa od strony Modlińskiej była zakorkowana...
malik Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 tajemniczą bronią Malika ...co by zrobić "plan" do końca roku Piszemy PISZEMY! Do 2k zostało 321 stron!
Reggi Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 to chyba dziś warszawa od strony Modlińskiej była zakorkowana... No gdziesz ..wyglądała jak co dzień rano tajemniczą bronią Malika ...co by zrobić "plan" do końca roku Piszemy PISZEMY! Do 2k zostało 321 stron! Powinniśmy sie wyrobić spokojnie z planem Wychodzi 4 strony (z groszem) na dzień . Brakuje młodszego nabijacza generalnego ..Nosfera
poziek Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Yoł spamerzy, co tam słychać w wielkim świecie korków warszafki :gwizdanie: :tongue4:
Pietro3 Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 mamy jeszcze ponad 2 miesiące [br]Dopisany: 14 Październik 2008, 11:32_________________________________________________ Yoł spamerzy, co tam słychać w wielkim świecie korków warszafki :gwizdanie: :tongue4: Poziek lepiej nie przypominaj o tych korkach bo mnie zaraz coś trafi :wallbash:
Kaśka Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Yoł spamerzy, co tam słychać w wielkim świecie korków warszafki :gwizdanie: :tongue4: Ty ich nie podpuszczaj, bo zaraz ci każdy swoją drogę do pracy opisze, w szczegółach
poziek Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Spoko ja opiszę wam mieszczuchom moją drogę A więc wstaje o 7:50 idę umyć zęby, ubieram gacie (i inne ciuchy, żeby nie było niedomówień że w samych gaciach do roboty chodzę) o 7:57 wsiadam na rower, przejeżdżam 540 metrów i siadam do biureczka w pracy :tongue4: :tongue4: :tongue4:
trzyfx Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Yoł spamerzy, co tam słychać w wielkim świecie korków warszafki :gwizdanie: :tongue4: Ty ich nie podpuszczaj, bo zaraz ci każdy swoją drogę do pracy opisze, w szczegółach A więc dzisiaj w drodze do pracy spotkałem Millera, ale to nic bo dosyć często widuję tutaj Ivana Komarenko, więc gdyby ktoś polował na autograf od Ivana to mogę pomóc:)))
moskal Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 młodszego nabijacza generalnego ..Nosfera łun chyba gdzies poza Polske wyskoczył ????
Gość osetti Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 A więc dzisiaj w drodze do pracy spotkałem Millera, ale to nic bo dosyć często widuję tutaj Ivana Komarenko, więc gdyby ktoś polował na autograf od Ivana to mogę pomóc:))) ja bym prosiła, z dedykacją: "Od Komarenko dla Osy"
Reggi Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Yoł spamerzy, co tam słychać w wielkim świecie korków warszafki :gwizdanie: :tongue4: To samo co zawsze ..naczelny stritrejserze A4 klubu wsiadam na rower, przejeżdżam 540 metrów i siadam do biureczka w pracy :tongue4: :tongue4: :tongue4: ..na ten 350 paro konny rower ? [br]Dopisany: Październik 14, 2008, 11:55:18 am_________________________________________________ łun chyba gdzies poza Polske wyskoczył ???? Jeszcze nie wrócił
Aydaho Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 No więc mam info z Przasnyskiej - fura sprawna, turbo jak nowe ale .... Koło dwumasowe i sprzęgło w stanie ciężkim :-) no więc jak ktoś może pomoc w zdobyciu 2-masa ( LUK ) + sprzęgła do AWXa proszę o info !
Reggi Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Ivana Komarenko, więc gdyby ktoś polował na autograf od Ivana to mogę pomóc:))) ..a kto to ? Nie orientuje sie w gwiazdach "szoł .." ...ale z tych takich bardziej znanych to znak Krzyńka ..on kiedyś występował w programie "Big Graber " [br]Dopisany: Październik 14, 2008, 12:01:26 pm_________________________________________________ no więc jak ktoś może pomoc w zdobyciu 2-masa ( LUK ) + sprzęgła do AWXa proszę o info ! Przedzwoń do kolegi TOm77
Rekomendowane odpowiedzi