poziek Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 Panowie gdzie można napisać, że forum działa hujnikowo na MAKSA!??! Nosz nic mi się nie otwiera. Szczęście, że moge napisać te wiadomość...
Hugo Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 Panowie gdzie można napisać, że forum działa hujnikowo na MAKSA!??! . Nie musisz pisać.Wiem że działa do d.....Walcze z problemem
Gość Tomboy Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 hujnikowo na MAKSA!??! łagodne określenie
Lukas Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 ale tego tomboy nie napisał Hugo tylko Poziek A wlasnie Poz jak fura zrobiona ladnie buczy :?:
adamooo Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 buczy elegancko..wczoraj bylismy na wyścigach z Poziem i się chwalił..teraz na mnie i na Oniaka czas na wydecha :mrgreen: ..Bienio dlaczego wczoraj nie przyjechałeś na pole position jak co czwartek ?
Gość Murzyn Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 he, to ze spocikow warszawski to juz sie mega czat zrobi jak sa takie problemy z forum
Lukas Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 Murzynek ale wszystko o WARSZAWIE poza rejon nie wybiegamy
Gość Murzyn Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 heh no oczywiscie? a jakie postepy w zimowym zlocie? nie moge sie tam dostac (na forum) a widze ze zapisy juz sa
Lukas Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 a jakie postepy w zimowym zlocie? nie moge sie tam dostac (na forum) a widze ze zapisy juz sa no stary ty to masz liscia jak w banku jak nie bedzie naszej klubowiczki :razz: wiesz o kogo chodzi a tak ogolnie to juz nie ma miejsc na zlot :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 ja mam wolne miejsce jedno i dla zakazanej cos wymysle:)
bienio Opublikowano 11 Listopada 2006 Opublikowano 11 Listopada 2006 buczy elegancko..wczoraj bylismy na wyścigach z Poziem i się chwalił..teraz na mnie i na Oniaka czas na wydecha :mrgreen: ..Bienio dlaczego wczoraj nie przyjechałeś na pole position jak co czwartek ? mialem przyjechac-koledzy mnie meczyli,ale ja na balecie bylem i nie moglem.o ok 1 mialem pojechac,bo czesc byla na spalarni ale jednak juz nie mialem sil.scigaliscie sie :?: szalal moj kumpel czarna A3 :?: :mrgreen: [ Dodano: 11-11-2006, 03:30 ] wiecie wlasnie wracalem z centrum i trafilem na swiatlach na czarnego lexusa IS w benzynie-czyli musial to byc IS250.powiem wam,ze szlismy rowno do ok 200 na prostym odcinku pulawskiej w strone piaseczna.bylem w lekkim szoku,bo on ma jednak 208ps.chcialem zagadac do goscia,ale niestety zwial mi w baletowa.
adamooo Opublikowano 11 Listopada 2006 Opublikowano 11 Listopada 2006 szalal moj kumpel czarna A3. No był..jesli chodzi o audi a3 w nowej budzie z silnikiem 2tdi to był..ciął się z Golfem GTi i niestety dostał baty..było bardzo mało fur..i szybko sie skończyło..psiarnia podjechała..generalnie przyjechaliśmy żeby zobaczyć Ciebie w akcji i Poziek chciał się z Tobą spróbować :mrgreen: ale widze wymiękłeś hehe
Kunio Opublikowano 11 Listopada 2006 Opublikowano 11 Listopada 2006 adamooo, co Ci do łba strzeliło że ja jade z ono tam? czekałem na pozka zeby po mnie podjechal a ty mu powiedziales ze ja z ono jade!! A przeciez wyraznie ono mowil ci przez tel ze NIE JEDZIE!! podpadles
poziek Opublikowano 11 Listopada 2006 Opublikowano 11 Listopada 2006 Panowie co dostali fotki czy macie kogoś do ich obrobienia??
adamooo Opublikowano 11 Listopada 2006 Opublikowano 11 Listopada 2006 adamooo, co Ci do łba strzeliło że ja jade z ono tam? czekałem na pozka zeby po mnie podjechal a ty mu powiedziales ze ja z ono jade!! A przeciez wyraznie ono mowil ci przez tel ze NIE JEDZIE!! podpadles Jak powiedziałem Poziowi że jesteś z Oniakiem to myślał że przyjedziesz z nim.. Poź daj płytke to się obrobi..a najlepiej żeby jeszcze z jedną sesje zrobić i 2 od razu oddać do obróbki...
bienio Opublikowano 11 Listopada 2006 Opublikowano 11 Listopada 2006 nie chodzi o A3 2002 1.9tdi.tym golfem gti jezdzi straszny lamus-w ogole nie potrafi startowac i odsdaje kolko swojemu koeldze.nie mam cos sie z poziem scigac bo wiadomo,ze dostane ostre baty :mrgreen:
adamooo Opublikowano 11 Listopada 2006 Opublikowano 11 Listopada 2006 nie chodzi o A3 2002 1.9tdi.tym golfem gti jezdzi straszny lamus-w ogole nie potrafi startowac i odsdaje kolko swojemu koeldze.nie mam cos sie z poziem scigac bo wiadomo,ze dostane ostre baty :mrgreen: ..etam..dasz rade :mrgreen: No chłopaki rzucajcie się http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1854025 kto pierwszy ten lepszy.. Ewentualnie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1856173
Lukas Opublikowano 11 Listopada 2006 Opublikowano 11 Listopada 2006 Co to za pazdziochy adamooo daj cos ladnego :razz:
ono Opublikowano 11 Listopada 2006 Opublikowano 11 Listopada 2006 Tydzień temu odebraliśmy z salonu X3 3.0 SD wcześniej była identyczna tylko 3.0 D . Troszke w niej pozmieniali więcej chromu więcej skory na boczkach o wiele lepsze plastiki , ringi i zajefajne poziome diody w tylnych lampach , no ale zamiana była w innym celu ... dla silnika i skrzyni ,teraz mamy 286 KM i 580 Nm seria , katalogowo 6.6 do 100 km/h , dzisiaj sie bawilem gtech i wyszlo 6.3 do 100 i 14.7 ćwiara , silnik zupełnie inaczej chodzi o wiele płynniej i ciszej , skrzynia o wiele szybsza no i 6 biegowa nie ma już tej potwornej zwłoki przy starcie. Polatamy do 1000 Km i programik na 340 KM / 700Nm Zdam relacje co to dało Teraz ten TOI TOI zapina niesamowicie a po programie to ojej
adamooo Opublikowano 11 Listopada 2006 Opublikowano 11 Listopada 2006 kozak fura :mrgreen: Gratki dawaj na spota to ją odmulimy..
Rekomendowane odpowiedzi