spanky Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 W temacie wspolnego spota z A3 Clubem - zdeklarowalo sie kolo 30 osob jak na razie i codziennie dopisuja sie nowe, wiec bedzie ostro Wiecej info: http://forum.a3-club.net/showthread.php?t=15852 rzeczywiscie .. A3-ki sie ostro szykuja ...
poziek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 kto ... ??? Poziek ... a to ten maly piskliwy siusiumajtek .... dostaniesz znowu w pape i nawet się nie zorientujesz, z której strony wyszło
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Pusc mu zaslone dymna, zalej V-Powera na spota shit nieprzeciętny z tego VP .. wracam do D-Extra - jest najlepszy
SebMis Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 jeb***em gościowi z liścia :gwizdanie: i mniej więcej wyglądało to podobnie jak tu http://pl.youtube.com/watch?v=ceIqNH0-x-Y jak zawodowo ułożył kolesia w bocznej ustalonej żeby się nie udusił językiem ma koleś doświadczenie
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 rzeczywiscie .. A3-ki sie ostro szykuja ... to będzie SPOT czy "Ustawka" Poziek bynajmniej nastawiony bojowo ..
poziek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Poziek bynajmniej nastawiony bojowo .. :naughty Jak będzie Spankej to faktycznie będzie bojowo, żeby mu te łysa glacę sklepać :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Hmmmm... żeby przećwiczyć "myk" o którym myślę to musiałbym pół auta sprzętu zabrać Zabrać swoje 430? Jako slave zadziała [br]Dopisany: 23 Październik 2008, 09:44_________________________________________________ Pusc mu zaslone dymna, zalej V-Powera na spota shit nieprzeciętny z tego VP .. wracam do D-Extra - jest najlepszy VP syf? Czemu? Jeszcze niedawno twierdziłeś coś innego
boberek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 kurde kazaliście mi tankowac na orlenie kupa straszna pali o 1 L wiecej na BP w mojej wiosce BP jest git ale 197 km/h na Video radarze bezcenne no prawie 300 zł i 10 pkt
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 VP syf? Czemu? Jeszcze niedawno twierdziłeś coś innego Kiedy Andrew jak pierwszy raz VP zalałem w poniedziałek wcześniej był Shell ale D.Extra
spanky Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 kto ... ??? Poziek ... a to ten maly piskliwy siusiumajtek .... dostaniesz znowu w pape i nawet się nie zorientujesz, z której strony wyszło tez sie stesknilem .... :polew: Poziek bynajmniej nastawiony bojowo .. :naughty Jak będzie Spankej to faktycznie będzie bojowo, żeby mu te łysa glacę sklepać :gwizdanie: bedzie bedzie .... wiec mozesz juz zaczac cwiczyc tymi dwukilogramowymi ciezarkami lezacymi u Ciebie po lozkiem ....
krzyniek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ale 197 km/h na Video radarze bezcenne no prawie 300 zł i 10 pkt gratulować
spetsnaz Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 VP syf? Czemu? Jeszcze niedawno twierdziłeś coś innego Kiedy Andrew jak pierwszy raz VP zalałem w poniedziałek wcześniej był Shell ale D.Extra pieprzycie teraz.. gnój to gnój. Fury wam się sypią i na niczym nie ciągnie, nie czepiajcie się paliwa.
spanky Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 VP syf? Czemu? Jeszcze niedawno twierdziłeś coś innego Kiedy Andrew jak pierwszy raz VP zalałem w poniedziałek wcześniej był Shell ale D.Extra pieprzycie teraz.. gnój to gnój. Fury wam się sypią i na niczym nie ciągnie, nie czepiajcie się paliwa. :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 może stare ale jakoś taki mi pasuje do dzisiajszej niemocy twórczej jaka mną zawładneła od rana > Zima > > Alpy. > > Stok narciarski. > > Facet rusza z góry, > > odbija się kijkami i jedzie na bombę. > > Nagle podskakuje na muldzie,obraca go,leci, koziołkuje, > > w tumanie sniegu wali w drzewo... > > Kijki w jedna, narty w druga, gosć rozwalony, zęby wybite, > > krew z nosa, nogi poskręcane w dziwny sposób. > > Otwiera nieprzytomne oczy, > > wciaga górskie powietrze i mówi: > > - I c**j, i tak lepiej niż w pracy!!! :polew:
spanky Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 rzeczywiscie .. A3-ki sie ostro szykuja ... to będzie SPOT czy "Ustawka" Poziek bynajmniej nastawiony bojowo .. Poziek bedzie naszym chłopcem do bicia ....
boberek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ale 197 km/h na Video radarze bezcenne no prawie 300 zł i 10 pkt gratulować a dziekuje dziękuje co nie umniejsza faktu ze spaliłbym jakas calibre
Flyer Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Co Ty taki ciety na te Calibry? Skillowala Cie jakas... ?
krzyniek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Co Ty taki ciety na te Calibry? Skillowala Cie jakas... ? podejrzewam że to uraza do opla (video rejestrator pewnie był w vectrze)
Kaśka Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Ludzie ale nawaliliście tych stron. Jest w ogóle po co czytać te wasze wypociny z ostatnich pięciu? Zakładam, że nie, bo standardowo wszyscy wszystkim wjeżdżali, Malika robota że wszyscy tyle piszą, żeby zdążyć z ilością stron do końca roku. Opanujcie się i tak zdążymy. :>
AndyN Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 VP syf? Czemu? Jeszcze niedawno twierdziłeś coś innego Kiedy Andrew jak pierwszy raz VP zalałem w poniedziałek wcześniej był Shell ale D.Extra Ja tam wierzę co napisali na stronie VP ma dodatki myjące więc tak co 3-4 tankowania zalewam VP/Vervę
Rekomendowane odpowiedzi