Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Nie spoufalaj się pederasto. Oj...
tomaszu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Oj... Myślę, że jednak jesteś pederastą, bo cały czas jedziesz na ssaniu. Lubisz to s...! [br]Dopisany: 30 Październik 2008, 17:35_________________________________________________ Narada kto ma odholować niebieskiego _________________________________________________ A tymczasem rezacze psują kolejnego avanta
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Oj... Myślę, że jednak jesteś pederastą, bo cały czas jedziesz na ssaniu. Lubisz to s...! Ale pierdzielisz swary
Aydaho Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 komu sie nudzi prosze wpisać www.google.pl klinkąc na grafika wpisać PLUSZOWY MIŚ i zobaczyć 3 zdjęcie pozdrawiam ;P :polew: :polew: :polew: no cóż ... klasyczna pozycja "na pieska"
boberek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 ty a ty nie powienes być juz w domu jak o 6 w racy jestes
tomaszu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Ale pierdzielisz swary Noo, prawie Ci dorównałem.
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Ale pierdzielisz swary Noo, prawie Ci dorównałem. No nie do końca
tomaszu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 No nie do końca Też mam czasem taką minę jak czytam Twoje posty, więc lepiej odbij na Kielce, bo zaczynasz być trudnym dzieckiem.
Hugo Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Tomek dostałem od Ciebie zdjecie ze spotu.Ci dwaj kolesie to Poziu i Spankej ?? Dobrze kojarzę ??
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 No nie do końca Też mam czasem taką minę jak czytam Twoje posty, więc lepiej odbij na Kielce, bo zaczynasz być trudnym dzieckiem. Mówisz i masz.
krzyniek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Hugo :polew: :polew: no to widzę że coś straciłem a spóźniłem się tylko pół godzinki :polew:
lukaszr Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Tomek i Ragga - uspokójcie się dziewczęta, bo zaraz polecą niepotrzebne teksty i jeszcze na następnym spocie na noże pójdziecie Żarty żartami, ale chyba, jak widać po Waszej wymianie postów, pewna luźna granica została przekroczona
Suli Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Teren należy do osiedla, chodzi o to że są 2 znaki, jeden to droga wewnętrzna, a drugi to droga osiedlowa. Oj, to trzeba by się do Spółdzielni przejść i upewnić, ale wydaje mi się, że jest to użytkowanie wieczyste gruntu m.st. Warszawa - bo z tego, co kojarzę nie było żadnego prawa uwłaszcającego spółdzielnie. Ale ciecia - jeśli mówimy o tym samym - to ja Ci chętnie mogę pomóc :bicz3: bo mnie gościu pare razy solidnie wqurwił
Kaśka Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Tomek i Ragga - uspokójcie się dziewczęta, bo zaraz polecą niepotrzebne teksty i jeszcze na następnym spocie na noże pójdziecie Żarty żartami, ale chyba, jak widać po Waszej wymianie postów, pewna luźna granica została przekroczona Daj im szansę, oni próbują dobic dzisijaj do 1800 stron
krzyniek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Tomek i Ragga - uspokójcie się dziewczęta, bo zaraz polecą niepotrzebne teksty i jeszcze na następnym spocie na noże pójdziecie Żarty żartami, ale chyba, jak widać po Waszej wymianie postów, pewna luźna granica została przekroczona Daj im szansę, oni próbują dobic dzisijaj do 1800 stron i co Szust dałeś się raggamanowi wciągnąć w tą jego grę dla śmigających szybko po wawie ciekawe wypowiedzi klubowiczów warszawskich na AKP http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=85272
Korzeń Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Adaho, narazie fotki http://www.a4-klub.pl/smf/imprezy_motoryzacyjne/all_masters_of_dirt_1718_pazdziernika_2008_uwaga_zdjecia-t51060.0.html;new#new
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Żarty żartami, ale chyba, jak widać po Waszej wymianie postów, pewna luźna granica została przekroczona No niestety..albo ja nie umiem żartować..albo Tomek nie zna sie na żartach ..Trudno .
krzyniek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Adaho, narazie fotki http://www.a4-klub.pl/smf/imprezy_motoryzacyjne/all_masters_of_dirt_1718_pazdziernika_2008_uwaga_zdjecia-t51060.0.html;new#new który to adaho ? bo tak fruwają że nie mogę poznać :gwizdanie:Korzeń foty impra pewnie też
Norbi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 pytanie: Czy nokia 6280 to dobry telefon? NIE!!! :ranting1:
Rekomendowane odpowiedzi