Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to znowu koledzy Flyera :) ??? teraz juz Biali :P

a nie

to Poziek Spanky i Łukasz :):kox: :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiem , wiem , juz przekroczyłem zaplanowany budżet na tą robote którą do teraz wykonałem , i oczywiście na gadżety do mieszkania. Zobaczymy , jak sie uda to w zime bedzie swap na 1.8T , tylko nie wiem... AJL podejdzie ??? :naughty: :naughty: czy bede musiał zadowolic sie czymś słabszym typu ANB , ARK , AEB....

SWAP? Bez sensu. Zmien auto.

to znowu koledzy Flyera :) ???

Nooo... wygladaja jak prawdziwe ziomy z Plonska. :naughty:

Opublikowano
Grupa Tarcho..trzyma władzę :decayed:

Grupa Tarcho

wiggers.jpg

:polew: :polew: :polew:

pierwszy od lewej ma baaaardzo zaawansowany artretyzm :decayed:

Opublikowano

ruszyła w wawie konkurencja ze spotami, aut na spocie z tego co wyczytałem było całe 3

Imponujące :decayed:

Trzeba bedzie kiedyś wpaść :polew:

z opisu wychodzi że w środę mają spoty [br]Dopisany: 06 Listopad 2008, 09:49_________________________________________________

SWAP? Bez sensu. Zmien auto.

Pamiętaj o Turbawce

http://moto.allegro.pl/item469027889_elektryczna_turbina_wzrost_mocy.html :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

e tam jest jeszcze prostsze rozwiązanie :naughty:http://stuff.swir.us/2008/10/30/mody_969.jpg
Opublikowano

Słuchajta .

http://www.a4-klub.pl/smf/na_kazdy_temat/akcje_charytatywne_informacje_i_numer_konta-t51022.0.html;new#new

Temat z pewnością wszystkim znany.

Ale ja nie piszę tutaj po to, żeby kogokolwiek rozliczać, ani żeby wysłuchiwać "teraz nie mogę" "najpierw muszę kupić stołki" "żona mi nie pozwala" "muszę mieć na kondony" i tym podobnego bełkotu. :bla:

Piszę, żeby ogłosić 1 Klubową, Warszawską zbiórkę kasiory na cele charytatywne.

Działamy wg zasad:

:arrow2: Kiedy - 18,11,2008 - podczas spota (nie wcześniej, bo 11-tego pewnie sie spot rozlezie w szwach)

:arrow2: Kto - ja :punk:(jeśli nie będę mógł się pojawić na Spocie - ktoś mnie zastąpi)

:arrow2: Co robi - zbiera kasę do czapki :hi:

:arrow2: na co - na Klubowe cele charytatywne (w tej chwili na marzenie Dominiki http://www.mammarzenie.org/bydgoszcz/2008/dominika3.php)

:arrow2: kto wpłaca - KAŻDY kto jest obecny na spocie

:arrow2: ile wpłaca - ile ma, za każdą nawet najmniejszą kwotę ciężko chora Dominika (na rzecz której w tej chwili zbieramy) będzie wdzięczna

:arrow2: co się dzieje z kasą - jeszcze tego samego dnia robię przelew (koszty przelewu biorę na siebie) na Klubowe konto do zbiórki kasy, a Hugo uaktualnia stan konta

:arrow2: FAQ:

- Czy można nie wpłacać? Nie! Na tym spocie wpłaca każdy - choćby 1 złoty. Nie chcesz pomóc - wyjątkowo na 18-tego nie jesteś zaproszony :no:. Rozumiemy Twoje prawo do niepomagania i nie potępiamy tego, ale wyjątkowo na ten właśnie jeden Spot nie jesteś zaproszony.

- Nie boisz się, ze przy takich warunkach nikt na tego spota nie przyjedzie? Nie, nie boję się. Ja - bedę. A nawet jak nie zdążę to i tak coś ode mnie do czapki wpadnie

- Skąd wiadomo, że nie przechlasz :drunk:(w sensie, ze ja -wit.s) kasy? Z dwóch powodów: 1) Chlam za swoje. 2) Każdą wpłatę, wraz z nickiem zapiszemy w taki sposób, żeby wpłaty były do wiadomości Zarządu (info prześlę je do Hugo) - jak ktoś będzie miał wątpliwości - będzie mógł u HUGOna sprawdzić.

- Czemu spisanie wysokości wpłat nie bedzie jawne :mysli:? Bo to nie konkurs piękności i hojności. Nie chodzi o lansowanie się, że wpłaciłeś 2,5 zeta więcej niż kolega, więcej tylko o pomoc.

- Czy to znaczy, ze nie można wpłacać bezpośrednio na konto? No, coś Ty zwariował :kox:? Jak najbardziej można!!!

Pytania? Wątpliwości? Uwagi? Zapraszam na PW :hi:

Brak praw autorskich do pomysłu - wskazane kopiowanie na spoty w innych miastach

Opublikowano

wit.s :)

jestem ZA

Opublikowano

to Poziek Spanky i Łukasz :):kox: :kox: :kox: :kox:

Ja nie palę więc cholera muszę być ten z prawej :polew:

Opublikowano

Słuchajcie Frajerzy (że zacytuję gościa, na którego wkurw mnie nieustannie trzyma).

:nose: :nose: :nose::pociesz:

Opublikowano

PYTANIE : CZY DOLAR SPADNIE ?????????????

2234jj1.jpg

Opublikowano

Wiciu, szkoda, że z tym pomysłem nie wypaliło tydzień temu - wtedy było nas więcej :wink4::naughty:

Opublikowano

PRRRRRRRRRRRRRRRRR aahahahahahahahahhahahahahahahhahah :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox:

za***iste :wink4:

Odpowiedź brzmi może spaść :decayed: lub zapaść się w ciemności :gwizdanie: :dziura:

Opublikowano

adaho :shocked::decayed: :decayed: :decayed::kox:

Opublikowano

Adaho

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Polew miesiąca !!!

Zaparkował by tam :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

zarabiste. wysle znajomym

Opublikowano

PRRRRRRRRRRRRRRRRR aahahahahahahahahhahahahahahahhahah :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox:

za***iste :wink4:

Odpowiedź brzmi może spaść :decayed: lub zapaść się w ciemności :gwizdanie: :dziura:

wjechałoby się w taki tunel co :naughty: :naughty:

Opublikowano

Słuchajcie Frajerzy (że zacytuję gościa, na którego wkurw mnie nieustannie trzyma).

:decayed:

Poziek .. o ile sie nie myle to prosziłem wczoraj szanowenego o tytuły / autora tego nuciwa co leciał u ciebie w kredensie :wink4::notworthy:

Adaho , Panie Bobrze i reszta ferajny :hi: Szykujeta sie na CZIPA po nowym roku ?

Bo nie wiem czy mam napierdlać na dwie zmiany czy nie :nose::shocked:

Opublikowano

wjechałoby się w taki tunel co

tak ale na bank z włączonymi światłami :decayed::naughty: :naughty: :polew: :polew:

Opublikowano

Zaparkował by tam :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Poziek już na pewno zrobił screena tej odpowiedzi i w odpowiednim momencie, jak będziesz niegrzeczny, pokaże M. jaki naprawdę jesteś :polew: