Italiano Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Czy już wszyscy puścili totka? Jak nie, to zapierdal..ć bo musi się pula uzbierać dla mojej wygranej
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Czy już wszyscy puścili totka? Jak nie, to zapierdal..ć bo musi się pula uzbierać dla mojej wygranej hehe ..Adrian zapomnij.. Ja zapitam tą kaskę i jade do Budapesztu
Italiano Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 A co tam takiego fajnego jest w tym Budapeszcie? Jak chcesz to kupię ci ten bilet z wygranej :>
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 A co tam takiego fajnego jest w tym Budapeszcie? Jak chcesz to kupię ci ten bilet z wygranej :> Powiem tak ... Jak wygrasz to pozyczysz mi jeszcze na dobrą restauracje
tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Raguś, z wygranej to ja Ci proponuję dobrać jeszcze korki z polskiego... :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Raguś, z wygranej to ja Ci proponuję dobrać jeszcze korki z polskiego... :gwizdanie: Sorry ..ale siarra Jeszcze 40 minut ..i wielkie losowanie ..ale bedą worki jak nikt nie wygra
Italiano Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Masz jak w banku a całemu klubowi zafunduje wakacje tu
tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Raguś, trzymam za Ciebie kciuki. Ale pamiętaj, następnym razem to nie dawaj pieniędzy monopoliście tylko lepiej pomoż Dominice. BTW wydając 2 zł na kupon płacisz za: Dodatek na rozwój sportu - 32 gr Dodatek na rozwój kultury - 8 gr Podatek od gier - 32 gr Koszty działalności Totalizatora Sportowego - 26 gr Zysk Totalizatora Sportowego - 20 Kwota przeznaczona na wygrane - 82 gr Adecneo, k**wa, kto Ci pozwolił zaprosić wszystkich do mojego domu.
Italiano Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Sory, myślałem że twój to ten większy Jak nie wygram, to pozwolisz mi zamieszkać na tydzień w twoim apartamencie 5 gwiazdkowym?
tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Jak nie wygram, to pozwolisz mi zamieszkać na tydzień w twoim apartamencie 5 gwiazdkowym? Tak, wtedy to ja wszystkim zafunduję mieszanie na takiej wyspie - pod warunkiem, że wszyscy dojądą tam na kołach swoimi A4.
Italiano Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Na Bora Bora będzie trochę ciężko
Korzeń Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Na Bora Bora będzie trochę ciężko Na Bora Bora nie jadę, ale na Bara Bara chętnie...
tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Na Bora Bora będzie trochę ciężko No trudno. W takim razie mogę Was zaprosić tylko tu.. Myślę, że tutaj dacie radę dojechać. :>
SebMis Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 i jak kto ma [br]Dopisany: 06-11-2008, 22:07:04_________________________________________________zapewne nikt się nie przyzna, bo musiałby być idiotą
Italiano Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Jakie numerki padły? może ktoś napisać?
angela Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Jakie numerki padły? może ktoś napisać? Ty leniu nawet losowania Ci sie nie chcialo ogladac :bicz3: :bicz3:
Italiano Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 W pośpiechu przegapiłem, jak pakowałem walizki na Bora Bora :polew:
angela Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 W pośpiechu przegapiłem, jak pakowałem walizki na Bora Bora :polew: tak myslalam wlasnie :polew:
Suli Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 kAaarwa Raguś Ty jednak złoty chłopak Jesteś ... powiedziałbym nawet ... mordo Ty moja Wiedziałem , ze odezwie sie ten co obrączki nie nosi O mnie zapomniał :beksa: A ja mu oponki organizuję :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi