Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 kAaarwa Raguś Ty jednak złoty chłopak Jesteś ... powiedziałbym nawet ... mordo Ty moja Wiedziałem , ze odezwie sie ten co obrączki nie nosi O mnie zapomniał :beksa: A ja mu oponki organizuję :gwizdanie: Kurna Suli ..jesteś młody , piękny i masz Avanta Quattro ..cza Ci czego jeszcze ? Trafiłem ...3-jkę :gwizdanie: Jakby nie było moja pierwsza wygrana I przy okazji baba doj**ała mi 2 x taki czynsz za mieszkanie :wallbash:[br]Dopisany: Listopad 07, 2008, 07:21:32 _________________________________________________6 trafiło 5 osób :gwizdanie: Mi sie zwróci za kupony
SebMis Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 I przy okazji baba doj**ała mi 2 x taki czynsz za mieszkanie :wallbash moja znajoma chce wynająć takie ok.40m2 2 pokoje
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 I przy okazji baba doj**ała mi 2 x taki czynsz za mieszkanie :wallbash moja znajoma chce wynająć takie ok.40m2 2 pokoje Ile ? i Gdzie ? Nie wiem też czy bede szukał ..mieszkania ..czy samego pokoju gdzieś na Tarcho :gwizdanie: ;(
dudi75 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Moskal - dzieki za wyprowadzenie z wa-wy mi by to trocho zajelo :gwizdanie: pozdrawiam wszystkich klubowiczow spotkanych na spocie
krzyniek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ragga szkoda że nie trafiłeś ;( tak na marginesie to gratuluje pierwszej Trójki, ja trójkę to trafiam zawsze jak zagram
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ragga szkoda że nie trafiłeś ;( tak na marginesie to gratuluje pierwszej Trójki, ja trójkę to trafiam zawsze jak zagram ja jeszcze nigdy ..nie mam szczęścia do gier losowych Może następnym razem
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Moskal - dzieki za wyprowadzenie z wa-wy mi by to trocho zajelo :gwizdanie: pozdrawiam wszystkich klubowiczow spotkanych na spocie Ooo, kolega ze Starachowic dojechał na spota.. Zapraszam też na SPOTY RADOMSKIE. :th: Może w końcu się coś zorgazmizmuje w Radumiu.
Aydaho Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 karwa ZERO trafień ...na 5 zakładów tylko 2 cyfry się zgadzały ....oooj chyba Totek nie dla mnie tym samym marzenie o RS6 odjechało niczym RS6 na ćwiartkę ;( ;(
krzyniek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 karwa ZERO trafień ...na 5 zakładów tylko 2 cyfry się zgadzały ....oooj chyba Totek nie dla mnie tym samym marzenie o RS6 odjechało niczym RS6 na ćwiartkę ;( ;( spokojnie będzie następne losowanie, może wtedy los się do nas uśmiechnie
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 adaho, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - przesiadka z traktora do RSa to byłby za duży szok dla Ciebie... To trzeba powoli.
Aydaho Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 adaho, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - przesiadka z traktora do RSa to byłby za duży szok dla Ciebie... To trzeba powoli. racja - jak nic zacząłbym się w nocy moczyć
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Już wiadomo czemu nikt nie trafił szóstki. To adaho-satan wszystkie przygarnął (patrz ilość wiadomości).
AndyN Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Już wiadomo czemu nikt nie trafił szóstki. To adaho-satan wszystkie przygarnął (patrz ilość wiadomości). Chyba trafił? http://wiadomosci.onet.pl/1858670,11,item.html
Italiano Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja na 200 losowań miałem 4 trójki. Więc nie mówcie tu o pechu
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja na 200 losowań miałem 4 trójki. Więc nie mówcie tu o pechu A jaki jest ogólny rozrachunek??
Italiano Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ze 2 tysie utopiłem już od jakiegoś miesiąca
boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ktoś zapukał do burdelu. Burdel-mama otworzyła drzwi i zobaczyła schludnego, dobrze ubranego mężczyznę w średnim wieku. - W czym mogę pomóc? - spytała. - Chcę się widzieć z Natalką - odparł gość. - Proszę pana, Natalka jest jedną z najdroższych panienek. Może jakaś inna... - Nie! Muszę zobaczyć Natalkę! - zażądał gość. Natalka podeszła do niego i powiadomiła, że bierze 1000 dolarów za wizytę. Mężczyzna bez wahania sięgnał do kieszeni i podał jej dziesięć studolarowych banknotów. Oboje poszli do pokoju na górę, na godzinkę... Następnej nocy przyszedł znowu i znów zażądał Natalki. Natalka wyjaśniła mu, że bardzo rzadko zdarza się tutaj, żeby ktoś wracał drugą noc z rzędu i że nie może dać mu zniżki. Stawka pozostała ta sama: 1000 dolarów. Mężczyzna znowu wręczył jej gotówkę i znowu poszli na pięterko... Kiedy przyszedł następnej nocy, nikt nie mógł w to uwierzyć. Ponownie wręczył Natalce tysiąc dolarów gotówką i znowu poszli na pięterko... Kiedy minęła godzina, Natalka spytała go: - Skąd jesteś? Nikt wcześniej nie żądał moich usług trzy noce z rzędu... - Z Filadelfii - odpowiedział mężczyzna. - Naprawdę!? Mam tam rodzinę - odrzekła. - Tak, wiem - odparł mężczyzna - Twój ojciec umarł, a ja jestem adwokatem twojej siostry. Prosiła mnie, żebym Ci przekazał twoje 3000 dolarów spadku..... MORAŁ Z TEJ HISTORYJKI Trzy rzeczy są w życiu pewne: 1. Śmierć 2. Podatki 3. I to że adwokat Cię wydyma....
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ze 2 tysie utopiłem już od jakiegoś miesiąca Ile utopiłeś i ile wygrałeś i czy to w ogólę ma sens...?
hornet Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 tomaszust za co otrzymałeś wyróżnienie w postaci kropka
Rekomendowane odpowiedzi