adamooo Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 chłopak w stresie teraz zyje..jeszcze osiwieje
Suli Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 tomaszust (22:50) napiszesz wiadomosc ode mnie? Korzen (22:50) no tomaszust (22:51) Napisz tak: ODBLOKUJTA MNIE ! :polew: To to chciał na Naszej Klasie :D:D:D Tomek :laghing2: :laghing2: To się nazywa NAŁÓG :polew: :polew: Jeszcze trochę, ą trzeba będzie specjalnie dna Tomka utworzyć klub A5 (A A4) :polew:
wit.s Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 A dziewczęta z Sofi powinny mieć seryjnie zamontowane kalamitki na podbrzuszu Co to krwa są "kalamitki" Bo "podbrzusze" to wiem (...) tomaszust (22:51) (...) ODBLOKUJTA MNIE ! Co za Gość :nabijasie:
ono Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Co to krwa są "kalamitki" blink http://www.forumsamochodowe.pl/slownikmotoryzacyjny/index.php?ID=haslo&nri=191
krzyniek Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 mógłby ktoś odblokować Tomaszust a bo mi żyć nie daję na gg, mówi że już ma dosyć "ban_anowych wakacji" :polew: :polew:
hornet Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 mógłby ktoś odblokować Tomaszust a bo mi żyć nie daję na gg, mówi że już ma dosyć "ban_anowych wakacji" :polew: :polew: Zablokuj go na gg :kox: będziesz miał spokój
krzyniek Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 mógłby ktoś odblokować Tomaszust a bo mi żyć nie daję na gg, mówi że już ma dosyć "ban_anowych wakacji" :polew: :polew: Zablokuj go na gg :kox: będziesz miał spokój no tak dobry pomysł a na NK też można :gwizdanie: :laghing2:
Reggi Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Panowie ...Boberek Mam wielką prośbe do każdego kto posiada aparat i umiejętności ..Przespałem ostatnie zjazdy w szkole i niestety nie posiadam ustrzanki a musze zorbić zdjęcia na zaliczenie :gwizdanie: Tematy zdjęć to : 1. Skrzyżowanie 2.Moje miejsce ( tu wiadomo fote trza cyknąć na spocie ) 3.Kontrast 4.Stół 5.Gra ( ) 6.Jesienne melodie.. Potrzebuje po 6 zdjęć na każdy temat .. jak ktoś chce sie pobawić i pomóc koledze za jednym zamachem to prosze o kontak
boberek Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 ooo ale żeś dał temat ja to ci mge jakies d*py porobić a nie skrzyżowania
Aydaho Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 mam doskonałe zdjecia 'dublera' w i po akcji może być ? Raggus - ja chetnie bym pomógl ale brakuje mi dwóch rzeczy - aparatu i zieonego pojęcia jak go powinno się skutecznie używać ...wiec .... jak mawiają górale - you know
Reggi Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 ooo ale żeś dał temat ja to ci mge jakies d*py porobić a nie skrzyżowania Stary Nie wiem czy wiesz..ale te tematy sa za***iście ogólnikowe Pełna dowolność formy Stół - d*pa ...kontrast - czarna d*pa z białą d*pą ...itp Nie no Panowie to tak na serio ..to prosiłbym o ta pomoc
Italiano Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Taa :> Dubler w akcji dziś był najlepszy. :polew: Ja mam nawet krótki reportaż na ten temat
tomaszu Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Dzińdobry. Bananowe wakacje któtkie, ale intensywne. Polecam wszystkim, którzy mają zawaloną robotę i chcą trochę podgonić. Teraz jest weekend, więc prosiłem o odblokowanie. Po weekendzie możliwe, że poproszę jeszcze raz o bana. Raggaman, co do zdjęć - temat kontrastu załatwię Ci jutro. Przeca jutro na torze będzie jeździł Poźkowóz i mój paździoch - idealny motyw...
Italiano Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Nie no, powrócił największy spamer. :polew: :polew: a było tak pięknie[br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 22:13_________________________________________________Czy widzieliście kto reprezentuje nas w google :> http://images.google.com/images?&um=1&hl=pl&q=katalizator+audi+a4+abc&&sa=N&start=42&ndsp=21
SebMis Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Czy widzieliście kto reprezentuje nas w google :> http://images.google.com/images?&um=1&hl=pl&q=katalizator+audi+a4+abc&&sa=N&start=42&ndsp=21 pan z czerwonego pudełka :polew:
boberek Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 ooo ale żeś dał temat ja to ci mge jakies d*py porobić a nie skrzyżowania Stary skrzyżowanie pójde ci dzis zrobie znajde jakies w tej mojej wiosce a co do kotrastu to jedną dupe białą mam hmm ttylko gdzie ja kurde w tej mojej wsi znajde murzyna Nie wiem czy wiesz..ale te tematy sa za***iście ogólnikowe Pełna dowolność formy Stół - pupa ...kontrast - czarna pupa z białą d*pą ...itp Nie no Panowie to tak na serio ..to prosiłbym o ta pomoc
Reggi Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Czego rżysz? Sss Ciebie To jak ..nikt mnie nie pomoże z tymi zdjęciami ?
Kolkov Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 Czego rżysz? Sss Ciebie To jak ..nikt mnie nie pomoże z tymi zdjęciami ? Daj mi swojego maila, czegoś poszukam
Rekomendowane odpowiedzi