Nosfer Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 To nie ta ruska, ale suknia ta sama :gwizdanie: Tej na pierwszym tańcu cyc popłynie..
tomaszu Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Te wspaniałe dwa bufory, Wyglądają jak lis z nory.
dziki pzs Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Mało , że Adaho ...to jeszcze Boberek :polew: Normalnie spot na Targówku yooł .. rzeczywiście spocik był przedni ... a Raggus nie ma sobie równych w zawijaniu Klientów - byłem świadkiem jak podszedł gość, zadał pytanie ..sam sobie odpowiedział i był zadowolony ....podczas gdy Ragga wyłącznie z kamienną twarzą wysłuchał faceta :polew: no śmiesznie było kobiety zajeły sie soba a my moglismy pogadać ;P i to 3 kobiety Może sprecyzuj o kogo ci chodzi
poziek Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 chcesz jej suknie zaproponować dokładnie
Reggi Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Mało , że Adaho ...to jeszcze Boberek :polew: Normalnie spot na Targówku yooł .. rzeczywiście spocik był przedni ... a Raggus nie ma sobie równych w zawijaniu Klientów - byłem świadkiem jak podszedł gość, zadał pytanie ..sam sobie odpowiedział i był zadowolony ....podczas gdy Ragga wyłącznie z kamienną twarzą wysłuchał faceta :polew: Ostatnio moje udzielanie informacji ..ogranicza sie do debilnego uśmiechu i wręczenia pogniecionej ulotki Dzięx...kumpela się hajta :naughty: Kumpela też ma taki ładny "balkon" ?
poziek Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Kumpela też ma taki ładny "balkon" ? :naughty oj powiedziałbym, że porównywalny z ta ruską...
Reggi Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Kumpela też ma taki ładny "balkon" ? :naughty oj powiedziałbym, że porównywalny z ta ruską... No to wypadało by wstać podczas ceremonii i powiedzieć w odpowiednim momencie NIE ..Ona nie może tego zrobić ..taki biust nie może pójść na wieczne zmarnowanie
Reggi Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 no widze ze ragga zaczał prace Aaa jak Nie wiem jak od poniedziałku przepykam od 10 do 21 ...i tak do 15 Grudnia :gwizdanie: Trzeba sie bedzie bardziej "czilałtować" w pracy
tomaszu Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Pany, w sobotę ostatni raz w tym roku UŁĘŻ. Chętni niech się zapisują. http://www.a4-klub.pl/smf/nauka_jazdy_u_wrobla_ii_tura_ulez-t50706.105.html
Kaśka Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Wiciu czy ty masz dzisiaj imieninki? Jeśli tak to najlepsze życzonka.
tomaszu Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Ano ta, przeca to Witolda jest. A niech mu tam będzie - najlepszego Panie Witesiu.
poziek Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 WITECZKU, SŁONECZKO MOJE, ROBACZKU !! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU TWOJEGO ŚWIĘTA, CUKIERECZKU
Reggi Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Nie bede oryginalny Witek..dużo "szczęścia" ..oraz :beer1: ..zdrowia .. dużo kaski ..lepszego służbowego auta , spełnienia marzeń ..i czego tam sobie życzysz
Kaśka Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Potrzebuję film "Poszukiwany, poszukiwana" na płytce, czy ktoś w Warszawie posiada i mógłby mi użyczyć na około tydzień?
AndyN Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Poszukiwany, poszukiwana http://www.osloskop.net/r/7007.html Inaczej nie mogę pomóc. Nie mam
letallec Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Potrzebuję film "Poszukiwany, poszukiwana" na płytce, czy ktoś w Warszawie posiada i mógłby mi użyczyć na około tydzień? Mam, prawdopodobnie w domu, ale jak chcesz to potwierdze na 100% wieczorem. Oczywiscie jak znajde to bedzie do pożyczenia
krzyniek Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 http://zakare.blox.pl/2008/11/Drogie-Bravo-mam-grube-nogi-39.html
Rekomendowane odpowiedzi