boberek Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Raga... przecież Ty czasami musisz jeść i spać do chu...ja wafla :polew: :polew: poległem
Italiano Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 :> :> :> :> Udało mi się !!! :banan3:
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Chyba sie czołgaliście tym ludzikiem Ide trzasne lampke wina..może przejdzie z 4 metry ten nygus
krzyniek Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Chyba sie czołgaliście tym ludzikiem Ide trzasne lampke wina..może przejdzie z 4 metry ten nygus te ale po dopingu to była inna gra Poziek nie kupuj evo weź porządnego malucha na 1/4 wystarczy http://www.wrzuta.pl/film/qv4ujLWdha/fiat_vs_porsche911
Korzeń Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Dajcie jeszcze raz linka do QWOP-a Nie moge cos uruchomic
krzyniek Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Dajcie jeszcze raz linka do QWOP-a Nie moge cos uruchomic bo nie działa cosik :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Wszystko teraz w 'rękach' Poczty Polskiej ... wysłałeś fure Pocztex'em do naprawy ?? :decayed: Nie, zwykłą przesyłką .... Adapter do producenta. Żeby na rympał go zaprogramował pod to konkretne DVD albo wymienił na inny Być może jest to problem z softem adaptera (błędy w pamięci). Proszę o wysłanie go do nas (listem poleconym), odeślemy gotowy i zaprogramowany Parę razy już mieliśmy przypadki z błędami w pamięci adaptera - po wgraniu programu na nowo wszystko wracało do normy Historia miała dalszy ciąg. Właśnie dostałem nowy adapter. W końcu działa sterowanie z poziomu RNS. Poprzedni egzemplarz miał fabryczną wadę. Nie w ogóle działało sterowanie z poziomu RNS Teraz wszystko działa :drool:
krzyniek Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 jak ktoś trenuje na siłowni to bardzo motywujący filmik http://www.youtube.com/watch?v=csB4m6SfOcY
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Ja tam wole zachować standardowe rozmary ubrań ..atletyczna budowa ciała ..ok..ale nie tam taka kupa mięcha
krzyniek Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 jakby jeszcze komuś gra nie działała to jest też tu http://www.giercownia.pl/gra/12950/qwop/
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 coś czuje, że niedługo zaczniecie grać w kapsle na spotach
T-żółw Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 na dobranoc Przychodzi facet do psychologa: - Panie doktorze, wydaje mi się, że w mojej lodówce ktoś żyje. - Dlaczego pan tak myśli? - Widziałem jak żona nosi tam jedzenie.
krzyniek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 coś czuje, że niedługo zaczniecie grać w kapsle na spotach ciekawy pomysł
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 coś czuje, że niedługo zaczniecie grać w kapsle na spotach ciekawy pomysł Tylko trzeba bedzie kapsle skminić
Al_Capone Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 jak ktoś trenuje na siłowni to bardzo motywujący filmik Jakie miesnie kregoslupa widac, ze nie opuscil zadnej korektywy
Nosfer Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Witam klub 69 Kurna jakieś logo trzeba wymyślić.. [..] Nie mamy w klubie jakiegoś taksówkarza ?? ** żeby nie jeździł polonezem, znał angielski chociaż trochę i był normalnym gościem _________________________________________________
krzyniek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 coś czuje, że niedługo zaczniecie grać w kapsle na spotach ciekawy pomysł Tylko trzeba bedzie kapsle skminić czyli już wiesz o co chodziło adaho on chce po prostu się napić na spocie a tym samym dostarczyć nam kapsel (ale to tylko przykrywka) :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi