adamooo Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 wystaw na allegro lub otomoto..i zobaczysz czy się sprzeda za taką cene..
Reggi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Także 25 kafli jest realne? Dla kogoś kto sie zna ..i wie , że autko nie wymaga żadnego wkładu to ok..ale przyjdzie wiejski cmokacz z wykałaczką w kłach..bedzie zawracał Ci gitarre przez 30 minut..i w końcu powie ..że drogo ..ale próbować kolego ..próbować
A3 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 A4 z tym silnikiem w tym roczniku można kupić za 21-22tys i wydaje mi się że za 25tys może być problem ale egzemplarze za 21tys nie miały książki serwisowej i paru innych pierdół co ma moja dlatego już sam nie wiem. Nosze się z zamiarem sprzedania ale jeżeli mam sprzedawać za 20tys lub mniej to wtedy zostanie bo 20tys to ewidentnie za mało
Norbi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Norbi to Ty w klubowej koszulce chadzasz po zasyfionym domu ? w tej koszulce to na bankiety sie chodzi Kurde bo miałeś wpaść na picie, dlatego przyodziałem... dla Ciebie kochanie dla Ciebie
adamooo Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Norbi to Ty w klubowej koszulce chadzasz po zasyfionym domu ? w tej koszulce to na bankiety sie chodzi Kurde bo miałeś wpaść na picie, dlatego przyodziałem... dla Ciebie kochanie dla Ciebie no właśnie miałem przygotowane limoncello ale pojechaliśmy do oniakowców
Norbi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Norbi to Ty w klubowej koszulce chadzasz po zasyfionym domu ? w tej koszulce to na bankiety sie chodzi Kurde bo miałeś wpaść na picie, dlatego przyodziałem... dla Ciebie kochanie dla Ciebie no właśnie miałem przygotowane limoncello ale pojechaliśmy do oniakowców zawsze wolałeś z Oniakiem
Italiano Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Oto moje okazy z ostatniego wypadu. Łącznie około 8 Kg.
krzyniek Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Adrian daj adres tego zieleniaka i powiedz jaka cena za kg :gwizdanie:
boberek Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 to pochwal sie co złapałes ostatnio
Reggi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 to pochwal sie co złapałes ostatnio ..wiatr w gacie ?
AndyN Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 No Spamery, jeszcze tylko 120 stron i Plan Roczny wykonany!
Reggi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 No Spamery, jeszcze tylko 120 stron i Plan Roczny wykonany! No ..pod koniec miesiąca trza wyslać fakturkę do Malikowego
adamooo Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 a co malik płaci za godziny spędzone na forum czy posty ? największy spamer w warszawskijch dostaje ESke na weekend do upalania :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 a co malik płaci za godziny spędzone na forum czy posty ? Zeta od posta Plus Esa na okoliczne Panny Podobno
Italiano Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 to pochwal sie co złapałes ostatnio no przecież wrzuciłem fotki wcześniej. Parę karpi na kulki proteinowe i 2 pstragi
wit.s Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Żuczki! Przypominam, że na najbliższym spocie wtorkowym robimy zbiórkę kasy na cele charytatywne. Każdy kto pojawi się na spocie coś wrzuca do czapki. Ile to Krakusy zebrały? Nie, nie - żadnej rywalizacji w tym temacie. Wcale nie będzie nam przeszkadzać jak zbierzemy znacznie mniej ....
Korzeń Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Oto moje okazy z ostatniego wypadu. Łącznie około 8 Kg. Lisy z wody to to nie są Ale i tak gratulacje, fajny sposób na zapomnienie o codziennych problemach. Ps. Karpie z Łazienek?
Italiano Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Mam takie miejsce gdzie można połapać. Jednak można wsadzić 30" felgi http://pl.youtube.com/watch?v=2fVOqgFwhW8&feature=related
Rekomendowane odpowiedzi