Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Pozioo chciałeś czerwony rancik i czarny środek .. oto co żem wypatrzał
wit.s Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 (...)chyba ze popiję ostro to mi się moze pomylic :polew: :polew: To masz pozamiatane - ze mną to od teraz co najwyżej Pepsi soute sie możesz napić
lukaszr Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Tylko przynajmniej byście u mnie w Banku rachunek otworzyli - tak dla uwiarygodnienia Ja mam ... całe 11 lat.
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Pozioo chciałeś czerwony rancik i czarny środek .. oto co żem wypatrzał no poziek masz jeszcze szanse wygrac zestaw w BK
wit.s Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Tylko przynajmniej byście u mnie w Banku rachunek otworzyli - tak dla uwiarygodnienia Ja mam ... całe 11 lat. To dawaj PW na ile potrzebujesz się zerwać z chaty
poziek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Pozioo chciałeś czerwony rancik i czarny środek .. oto co żem wypatrzał no poziek masz jeszcze szanse wygrac zestaw w BK będzie pasowało jak ulał do mojej dresiarskiej fury :kox:
lukaszr Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 To dawaj PW na ile potrzebujesz się zerwać z chaty Kurcze, obawiam się, że jak Ty będziesz chciał mi dać alibi to moja A. tego nie łyknie
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 To dawaj PW na ile potrzebujesz się zerwać z chaty Kurcze, obawiam się, że jak Ty będziesz chciał mi dać alibi to moja A. tego nie łyknie to moja D moze dac sie jeszcze nabrac bo nie ogarnia wszytskich
Al_Capone Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 poczekaj jeszcze z rok i też będziesz kombinował jak tu się choćby na spota urwać Juz 8 lat razem Nie to zebym czasem "motorowki" w sophii nie robil... ale to nie to samo co skok w bok co to jest spot chłopaki :polew: :polew: To nie zona, to robota
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 poczekaj jeszcze z rok i też będziesz kombinował jak tu się choćby na spota urwać Juz 8 lat razem Nie to zebym czasem "motorowki" w sophii nie robil... ale to nie to samo co skok w bok co to jest spot chłopaki :polew: :polew: To nie zona, to robota dobra dobra zawe od 18 we wtorki pracujesz tez dobra wymówka :polew:
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Kurcze, obawiam się, że jak Ty będziesz chciał mi dać alibi to moja A. tego nie łyknie prosze o formułowanie wypowiedzi w sposób mniej dwuznaczny ...zwroty typu: - dać - łyknie są dezorientujące a głodnych wilków nie brakuje
poziek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Kurcze, obawiam się, że jak Ty będziesz chciał mi dać alibi to moja A. tego nie łyknie w życiu :polew: ale to nie to samo co skok w bok Są takie co się spojrzeć na inna nie pozwalają :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Al_Capone Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 dobra dobra zawe od 18 we wtorki pracujesz tez dobra wymówka :polew: nie tylko w wtorki I to w miedzeszynie Ale nadchodza nowe czasy [br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 13:03_________________________________________________ Są takie co się spojrzeć na inna nie pozwalają :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Czasem tylko jak przejdzie jakas nastka za***ista i kark mi zwyrodnieje to dostaje z lokcia pod zebro "tez mie sie podobaly te cycki ty pedofilu!"
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Dajcie znać jak trzeba bedzie to Wam jakieś oficjalne wezwanie wyślę. Może być nawet poleconym. Tylko przynajmniej byście u mnie w Banku rachunek otworzyli - tak dla uwiarygodnienia Oficjalne wezwanie o godzinie 23 :00 Ja mam ... całe 11 lat. To dawaj PW na ile potrzebujesz się zerwać z chaty :polew: :polew: :kox: będzie pasowało jak ulał do mojej dresiarskiej fury :kox: Widziałem te kapselki na żywca ...robią swoje ...mało sie nie pomyliłem
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Czasem tylko jak przejdzie jakas nastka za***ista i kark mi zwyrodnieje to dostaje z lokcia pod zebro "tez mie sie podobaly te cycki ty pedofilu!" może to wiesz ...długo ukrywana potrzeba po stronie małżonki, a nie Ty nic nie łapiesz
poziek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 może to wiesz ...długo ukrywana potrzeba po stronie małżonki, a nie Ty nic nie łapiesz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: pierdłem przy wybuchu śmiechu
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Nie to zebym czasem "motorowki" w sophii nie robil... ale to nie to samo co skok w bok ..ale motorówka to chyba też kręci śmigłem Są takie co się spojrzeć na inna nie pozwalają :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja to bym podziękował na starcie ..
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 pierdłem przy wybuchu śmiechu a too szacun nie lada sztuka kąt pierda zsynchronizować
hornet Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 może to wiesz ...długo ukrywana potrzeba po stronie małżonki, a nie Ty nic nie łapiesz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: pierdłem przy wybuchu śmiechu Szukałeś dresika http://www.joemonster.org/filmy/3296/Co_Malina_polski_dres
Al_Capone Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ..ale motorówka to chyba też kręci śmigłem :polew: :polew: :polew: może to wiesz ...długo ukrywana potrzeba po stronie małżonki, a nie Ty nic nie łapiesz Moze... nigdy nie mowila, ze odrzuca taka opcje
Rekomendowane odpowiedzi