krzyniek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 leszczyk nie uciekł oplowi ;P "że nie silnik tylko umiejętności i znajomość drogi, są w takim przypadku najważniejsze."
boberek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 no ciumkacz jest w zajebiaszczy
krzyniek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Jak kogoś stać na taką zabawe to czemu nie stać to i Ciebie by było., tylko że nam jako obywatelom pl to by prawko zaje***li i z tysiaka albo i więcej walnęli
poziek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Panowie gadamy dzisiaj o jakiś dupeczkach ?? Czy ustalamy spotkanie w Bieerhalle dzisiaj wieczorem i tam pogadamy o dupeczkach ? [br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 10:48_________________________________________________Tak było na ostatnim wyjściu klubowym:
Reggi Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Jak kogoś stać na taką zabawe to czemu nie stać to i Ciebie by było., tylko że nam jako obywatelom pl to by prawko zaje***li i z tysiaka albo i więcej walnęli No...i "plastik" trza by było odesłać [br]Dopisany: Listopad 21, 2008, 10:49:58 _________________________________________________ Panowie gadamy dzisiaj o jakiś dupeczkach ?? Czy ustalamy spotkanie w Bieerhalle dzisiaj wieczorem i tam pogadamy o dupeczkach ? Ja jestem za pogadaniem o dupeczkach w Bierhalle Akurat dopiero jutro wybieram sie do Lublina ..wiec moge pojechać na kacu
malik Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 no witamy witamy jak tam sie esą jezdziło ?? kiedy przypłynie ?? Esa została ładnie zabezpieczona i zapakowana w kontener w miniony poniedziałek. W tym tygodniu kontener miał przejść odprawę i trafić na kontenerowiec. Czekam na list przewozowy który lada chwila powinien dotrzeć. Wtedy będę mógł śledzić szczegóły przez sieć. Przewidywany termin dostawy do Bremer około 6 grudnia. Do Polski pewnie dotrze kilka dni później.
tomaszu Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Panie, a to u nas nima samochodów??
hornet Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Panowie gadamy dzisiaj o jakiś dupeczkach ?? Czy ustalamy spotkanie w Bieerhalle dzisiaj wieczorem i tam pogadamy o dupeczkach ? [br] Z czego połowę zabrała Pani tak bylo grzecznie na początku .....później zaczęło się dziać :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Panowie gadamy dzisiaj o jakiś dupeczkach ?? Czy ustalamy spotkanie w Bieerhalle dzisiaj wieczorem i tam pogadamy o dupeczkach ? ............. Z czego połowę zabrała Pani bo się na stoliczku wam nie mieściło :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Niech ja znajdę tylko te zdjęcia z Bierhalle :polew: Nie mówiąc o Mono :gwizdanie:
hornet Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Niech ja znajdę tylko te zdjęcia z Bierhalle :polew: Nie mówiąc o Mono :gwizdanie: Dawaj bo ja ich nie mam a szukałem.
hornet Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Posiedział ale nie odpalił :polew:
Reggi Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 ty a gdzie dresy Zamienił na Ralpha Laurena Widzę..bracie mej przyszłej...że lubisz uderzyć z kufla ..na ostro
krzyniek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Adrian a wklej tego "kogucika" w akcji
hornet Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Adrian a wklej tego "kogucika" w akcji jakiego jakiego ???
poziek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Tutaj kogucik umawiał seks grupowy: [br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 11:52_________________________________________________ ty a gdzie dresy dresy są na specjalne okazje
lukaszr Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Od razu umawiał ... dostał od jednej z kelnerek numer telefonu komórkowego, niby prywatnego do niej a tak naprawdę to był numer do ... Bierhalle
krzyniek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Adrian a wklej tego "kogucika" w akcji jakiego jakiego ??? dobrze wiesz zresztą już widać
Rekomendowane odpowiedzi