Aydaho Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Panowie gadamy dzisiaj o jakiś dupeczkach ?? Czy ustalamy spotkanie w Bieerhalle dzisiaj wieczorem i tam pogadamy o dupeczkach ? [br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 10:48_________________________________________________Tak było na ostatnim wyjściu klubowym: jestem ZA
poziek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Panowie gadamy dzisiaj o jakiś dupeczkach ?? Czy ustalamy spotkanie w Bieerhalle dzisiaj wieczorem i tam pogadamy o dupeczkach ? [br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 10:48_________________________________________________Tak było na ostatnim wyjściu klubowym: jestem ZA no w końcu ktoś :rolleyes: Lukaszr, Adaho, Poziek... kto dalej ? :gwizdanie:
hornet Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Od razu umawiał ... dostał od jednej z kelnerek numer telefonu komórkowego, niby prywatnego do niej a tak naprawdę to był numer do ... Bierhalle Oj mylicie się obywatelu :polew: któryś dzownił ale już nie pamiętam który dzwonił i numer był dobry :cool1:[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 12:04_________________________________________________ Panowie gadamy dzisiaj o jakiś dupeczkach ?? Czy ustalamy spotkanie w Bieerhalle dzisiaj wieczorem i tam pogadamy o dupeczkach ? [br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 10:48_________________________________________________Tak było na ostatnim wyjściu klubowym: jestem ZA no w końcu ktoś :rolleyes: Lukaszr, Adaho, Poziek... kto dalej ? :gwizdanie: Z miłą chęcią ale nie dotrę
lukaszr Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Oj mylicie się obywatelu :polew: któryś dzownił ale już nie pamiętam który dzwonił i numer był dobry :cool1: Ja dzwoniłem i usłyszałem: "Dobry wieczór, Bierhalle słucham"
Reggi Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Panowie gadamy dzisiaj o jakiś dupeczkach ?? Czy ustalamy spotkanie w Bieerhalle dzisiaj wieczorem i tam pogadamy o dupeczkach ? [br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 10:48_________________________________________________Tak było na ostatnim wyjściu klubowym: jestem ZA no w końcu ktoś :rolleyes: Lukaszr, Adaho, Poziek... kto dalej ? :gwizdanie: Powiedziałem stronę temu ..ale widze , że nie bierzecie mnie pod uwagę :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Panowie gadamy dzisiaj o jakiś dupeczkach ?? Czy ustalamy spotkanie w Bieerhalle dzisiaj wieczorem i tam pogadamy o dupeczkach ? [br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 10:48_________________________________________________Tak było na ostatnim wyjściu klubowym: jestem ZA no w końcu ktoś :rolleyes: Lukaszr, Adaho, Poziek... kto dalej ? :gwizdanie: Powiedziałem stronę temu ..ale widze , że nie bierzecie mnie pod uwagę :gwizdanie: bo jesteś małolitrażowy, jak maluch :polew:
hornet Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Oj mylicie się obywatelu :polew: któryś dzownił ale już nie pamiętam który dzwonił i numer był dobry :cool1: Ja dzwoniłem i usłyszałem: "Dobry wieczór, Bierhalle słucham" nie nie Ty dostałeś ten drugi :polew:
Aydaho Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Panowie gadamy dzisiaj o jakiś dupeczkach ?? Czy ustalamy spotkanie w Bieerhalle dzisiaj wieczorem i tam pogadamy o dupeczkach ? [br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 10:48_________________________________________________Tak było na ostatnim wyjściu klubowym: jestem ZA no w końcu ktoś :rolleyes: Lukaszr, Adaho, Poziek... kto dalej ? :gwizdanie: Raggus się też deklarował
lukaszr Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Powiedziałem stronę temu ..ale widze , że nie bierzecie mnie pod uwagę :gwizdanie: Dobra, to: Lukaszr, Adaho, Poziek, Ragga z Terenią ... kto dalej ? :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 bo jesteś małolitrażowy, jak maluch :polew: ..a dostałeś kiedyś gołą dupąw twarz ? Ragga z Terenią ...
krzyniek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 ..a dostałeś kiedyś gołą dupąw twarz ? jeśli to dooopa pani Tereni to mogę spróbować
Reggi Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 ..a dostałeś kiedyś gołą dupąw twarz ? jeśli to dooopa pani Tereni to mogę spróbować Nie ..to moja prywatna Także nie fikaj bo czeka Cie konkretne uderzenie z nocnika Włąsnie Terenia zaproponowała mi lodzika ...tylko tego z Mc'Donalda
krzyniek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 ..a dostałeś kiedyś gołą dupąw twarz ? jeśli to dooopa pani Tereni to mogę spróbować Nie ..to moja prywatna Także nie fikaj bo czeka Cie konkretne uderzenie z nocnika Włąsnie Terenia zaproponowała mi lodzika ...tylko tego z Mc'Donalda od czegoś trzeba zacząć a TY jej zaproponuj wieczór w bier... tylko nie mów że koledzy będą :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 ..a dostałeś kiedyś gołą dupąw twarz ? jeśli to dooopa pani Tereni to mogę spróbować Nie ..to moja prywatna Także nie fikaj bo czeka Cie konkretne uderzenie z nocnika Włąsnie Terenia zaproponowała mi lodzika ...tylko tego z Mc'Donalda od czegoś trzeba zacząć a TY jej zaproponuj wieczór w bier... tylko nie mów że koledzy będą :gwizdanie: Koledzy? Toż to hieny
Reggi Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 a TY jej zaproponuj wieczór w bier... tylko nie mów że koledzy będą :gwizdanie: ..ta..napewno żaden z nas nie przejedzie sie po tych pośladach ...jedynie Adaho* miałby szanse uchylić rąbka warg * Tylko on pasuje do opisu jej typu faceta
krzyniek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 ragga trza spróbować, może któregoś pani T sobie wybierze ....
Reggi Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 ragga trza spróbować, może któregoś pani T sobie wybierze .... Jasne ..aż tak koleżeński nie jestem , żeby rwać panne dla kolegów Aczkolwiek .. bez wazeliny ..To dla przyszłej rodziny można sie poświęcić :polew:
krzyniek Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 :> czy u was też pada śnieg? normalnie chyba pojadę zimówki założyć :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 :> czy u was też pada śnieg? normalnie chyba pojadę zimówki założyć :gwizdanie: ..na Tarcho rano padał ...Adaś nie zamknął lodówki .. Ja jutro mieniam na zimówki
Rekomendowane odpowiedzi