Reggi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 to ja juz nie chce wiedziec co my bedziemy robic na tych andrzejkach jak ja sie ululam to będzie smiesznie Kurna..cycuszki ... konkretnie robimy coś " klubowego " czy nic z tego nie wyniknie ? Bo nie wiem jakie ruchy robić
boberek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 moze obgadamy to jutro na spocie przy KFC
Reggi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Tylko ja kończę prace o 21 Chyba , że poczekacie na mnie
krzyniek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 :polew: Pany, czego mnie tam nie było no. :doh1: tylko nie mów że nie wiedziałeś, bo chciałem Cię zwerbować przez gg :>
boberek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 - Co wspólnego mają nekrofile z alkoholikami? - Jedni i drudzy uwielbiają zimne, prosto z lodówki...
Italiano Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Dokładnie. P.S. Adrian, musimy pogadać, bo ja nie do końca pamiętam jedną rzecz Lepiej żebyś nie pamiętał, bo jeszcze szoku dostaniesz :naughty:
poziek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Dokładnie. P.S. Adrian, musimy pogadać, bo ja nie do końca pamiętam jedną rzecz Lepiej żebyś nie pamiętał, bo jeszcze szoku dostaniesz :naughty: :kox: :kox: zawsze mozna tam podjechac i się zapytac osobiście :kox: :kox:
Korzeń Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Dokładnie. P.S. Adrian, musimy pogadać, bo ja nie do końca pamiętam jedną rzecz Lepiej żebyś nie pamiętał, bo jeszcze szoku dostaniesz :naughty: :kox: :kox: zawsze mozna tam podjechac i się zapytac osobiście :kox: :kox: Pod warunkiem, że nie ma tam Waszych zdjęć podpisanych TYCH PANÓW NIE OBSŁUGUJEMY
krzyniek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 TYCH PANÓW NIE OBSŁUGUJEMY no coś Ty Ty panów zapraszamy są mile widziani
Korzeń Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Cytat z tygodnik.siedlecki.pl Jutro, we wtorek 25 listopada w Szkole Podstawowej w Gołaszynie odbędzie się finał konkursu plastycznego pod hasłem „Uwaga pies”. Współorganizatorami konkursu, przeznaczonego dla dzieci z klas I-III, są policjanci z Komendy Powiatowej Policji w Łukowie. – Zapraszam do Gołaszyna na godzinę 11.30 – powiedział podinsp. Andrzej Biernacki, oficer prasowy łukowskiej KPP :polew:
angela Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 UWAGA!!!!!!! Sluchajcie.... potrzebuje takiej ksiazki na gwalt Moze ktos z was ma ? Niestety w ksiegarniach jest niedostepna http://www.allegro.pl/item480431743_prawo_europejskie_michael_ahlt_i_maciej_szpunar.html albo potrzebuje kogos z kontem na alegro....aby mi to ladnie(skutecznie ) zlicytowal pod koniec aukcji bo chetnych jest duzo .... Z gory dziekuje :notworthy:
poziek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 UWAGA!!!!!!! Sluchajcie.... potrzebuje takiej ksiazki na gwalt Moze ktos z was ma taka ksiazke ? http://www.allegro.pl/item480431743_prawo_europejskie_michael_ahlt_i_maciej_szpunar.html albo potrzebuje kogos z kontem na alegro....aby mi to ladnie(skutecznie ) zlicytowal pod koniec aukcji bo chetnych jest duzo .... Z gory dziekuje :notworthy: zagadaj z Malikiem on ma fajny program do licytacji :gwizdanie:
angela Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 zagadaj z Malikiem on ma fajny program do licytacji :gwizdanie: dzieki a on juz wrocil?
poziek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 dzieki a on juz wrocil? tia... ale na męski wypad się nie zabrał :gwizdanie:
boberek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 no ba siedzi w googlach i sprawdza jak płynie jego S
Reggi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 boberek Gdzie jest ciumkacz z avatara ? on był masakryczny
Nosfer Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja >matką: - Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie >kocha i będzie nam wspaniale. - Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać. - To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne >koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką. - Niech i tak będzie. Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny >siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje >się chwilkę - To ta ruda pośrodku. - Dokładnie. Skąd wiedziałaś? - Bo juz mnie wk..wia! * * * * * Blondynka dzwoni do warsztatu >samochodowego. - Coś mi spod auta kapie, takie ciemne, gęste... Mechanik: - To olej. Blondynka: - OK. Olewam.
krzyniek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Pierwszy kawałek jest w strefie śmiechu :gwizdanie: drugi ragga nie czepiaj się bo wreszcie Boberek ma normalnego avatara jak przystało na klub 69 :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 ragga nie czepiaj się bo wreszcie Boberek ma normalnego avatara jak przystało na klub 69 :gwizdanie: Widze Ty też zmieniłeś na baunsujące cycorki
krzyniek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 ragga nie czepiaj się bo wreszcie Boberek ma normalnego avatara jak przystało na klub 69 :gwizdanie: Widze Ty też zmieniłeś na baunsujące cycorki zmieniłem bo tomaszust prosił :polew:
Rekomendowane odpowiedzi