Reggi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Coś Was łączy chłopaki adaho a co zazdrosny że odbijam Tobie faceta? :polew: Stary ..a dostałeś kiedyś gołą d*pą w twarz ?
krzyniek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Coś Was łączy chłopaki adaho a co zazdrosny że odbijam Tobie faceta? :polew: Stary ..a dostałeś kiedyś gołą d*pą w twarz ? kolego POWTARZASZ już się :polew:
Reggi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Coś Was łączy chłopaki adaho a co zazdrosny że odbijam Tobie faceta? :polew: Stary ..a dostałeś kiedyś gołą d*pą w twarz ? kolego POWTARZASZ już się :polew: Odezwał sie ten co mało co nie dostał pośladem
Pietro3 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 no jeszcze 17min I robię zawijkę
krzyniek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Coś Was łączy chłopaki adaho a co zazdrosny że odbijam Tobie faceta? :polew: Stary ..a dostałeś kiedyś gołą d*pą w twarz ? kolego POWTARZASZ już się :polew: Odezwał sie ten co mało co nie dostał pośladem no jasne tylko pośladów zabrakło bo Terenia z Tobą nie przyszła
Norbi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Norbi[/color] Co Ty w saabie robiłeś a nie w eSie furmanka mojego łajfa, a że dziś uwaliła egzamin, to tymczasowo moja [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 21:09_________________________________________________ Poziek .... Wiciu ................. Sabo ........ nie idzcie tą DROGĄ !!!! czyli uspokójcie się wkońcu - dajcie spobie po ryju, do ryja albo jak tam lubicie. Szkoda czasu na te przepychanki tuningowane wyszukaną okrasą terminologii słownika polskiego, które defacto i tak specjalnie nie koloryzuje Waszego nastawienia wobec przedmiotu sporu ostatnich 500 stron amen i spokój mi tu [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 21:36_________________________________________________ Sprzedał Esę i kupił Saaba w kolorze RS Blau......"prawie jak RS4" Już mówiłem że Cię kocham... kocham, kocham
tomaszu Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Wy nie jesteście FORUMOWICZAMI. Wy jesteście CZATOWNIKAMI. W ramach buntu nie czytam Waszych wypocin. Oszczędze se trochy oczy. Dobranoc.
Italiano Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Dziś spocik całkiem fajny, dużo furek nawet, pozdrowionka dla wszystkich których pierwszy raz widziałem i dla kolegów którzy przyjechali specjalnie z Częstochowy.
boberek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Dziś spocik całkiem fajny, dużo furek nawet, pozdrowionka dla wszystkich których pierwszy raz widziałem i dla kolegów którzy przyjechali specjalnie z Częstochowy. no dla kolegi szacun ;P przekodowaliśmy z łukaszem i wszystko bangla jak należy teraz niech jedzie do pana i powie zeby mu zapłacił 200 zł za droge albo niech wiecej sie nie podejmuje takich rzeczy patałach jeden ważne ze sie dało
lukaszr Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Teresy kolezanka dobrze zna Maję z Bierhalle ...Maja pracowała wcześniej w Fitnes Clubie gdzieś tam w M1 Wydało sie skąd to ciało :kox: :kox: Ma się to oko ważne ze sie dało A co się miało nie dać - 5 minut roboty, następne 5 rozmowy i z powrotem do Częstochowy P.S. Tak wyglądają auta po spotach warszawskich (m.in. po VAGowaniu)
lukaszr Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Teresy kolezanka dobrze zna Maję z Bierhalle ...Maja pracowała wcześniej w Fitnes Clubie gdzieś tam w M1 Wydało sie skąd to ciało :kox: :kox: Ma się to oko ważne ze sie dało A co się miało nie dać - 5 minut roboty, następne 5 rozmowy i z powrotem do Częstochowy P.S. Tak wyglądają auta po spotach warszawskich (m.in. po VAGowaniu)
Aydaho Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Nie dałem rady dzisiaj Za to termostat wkońcu hula - na vagu wkońcu 90 C i stoi sztywno jak interes Rocco Idę w kime o piatej wypad na narciochy
jarko Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY
Pietro3 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Kurde jak mi nie dobrze ;(... :wallbash: Kto zna jakiś środek na ból żołądka ???
Italiano Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Achh ten BK, dobrze że dziś odpuściłem, A pędzi czy zbiera na wymioty?[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 00:57_________________________________________________P.S. Ciekawe czy TOSIK powrócil już ze spota :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 widzę że jakieś atrakcje były palące się auto.... bóle żołądka :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi