boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 o kolega nie w temacie :polew: :polew: :kox:
Pietro3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nosfer jak tam bedzie z Twoja kobitka??
Nosfer Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nosfer jak tam bedzie z Twoja kobitka?? Pietro postarałbyś się chociaz, żeby to brzmiało jakoś z sensem A tak dostarczasz sępom tematów to kpin.. _________________________________________________ Spociki działaja - reinstal Firefox-a ..
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Panowie ...w punkcie sushi pracuje taka dupeczka * ..że jak zobaczycie to sie popotykacie o swoje parówki :kox: * Krótkie blond włosy , opalone , dobre ształty- gruszeczka , fajny uśmiech ..tautaż na plechach między łopatkami ... Zapraszam do zwiedzania CH. Targówek ...postaram sie gdzieś ją ustrzelić na foto
lukaszr Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zapraszam do zwiedzania CH. Targówek ... Do której jesteś dzisiaj w pracy ?
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Małżeństwo z dwudziestoletnim stazem: zona krzata sie w kuchni, mąż cos naprawia. W pewnej chwili maz wola: - Stara! Chodz na chwile! - Co - Potrzymaj ten drucik. Zona posłusznie chwyta kabelek, po czym pyta: - I co? - Nic, widocznie faza jest w tym drugim...[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 13:55_________________________________________________Na Manhattanie płonie wielki wieżowiec. Zjechała się straż pożarna, rozpoczęła się akcja ratownicza, jednak ogień szybko strawił klatki schodowe i nie wszystkim udało się uciec. W pewnym momencie na dole, na ulicy pojawia się pijany Polak i zobaczywszy co się dzieje, krzyczy: - Ludzie skaczta, będę was łapał!!! Wszyscy zignorowali jego pijackie wrzaski, ale kiedy ogień zaczął wdzierać się do pomieszczeń i uwięzieni ludzie stali już na parapetach, to właściwie nie mieli innego wyjścia. Zaczęli skakać z okien... i nagle się okazało, że pijaczek skrzętnie się uwijał i wszystkich łapał i ratował. Zdziwiony tłum bił brawo i wszyscy podziwiali dzielnego Polaka. Nagle w oknie pojawił się rosły murzyn i bez wahania rzucił się w dół. A Polak w ostatniej chwili cofnął wyciągnięte ręce i krzyczy: - Ej, no! Ale spalonych nie rzucajta!!![br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 13:56_________________________________________________Zimowy wieczór, w domku siedzą babcia i dziadek. Babia mówi: - Oj, dziadku, przynieś z kredensu butelkę koniaczku, to się napijemy. Jednak w butelce nie było ani kropelki. Na to dziadek poszedł do piwnicy. Szukał długo, aż znalazł zakurzoną butelkę z napisem KONJAK. Wraca do pokoju....... Dziadek i babcia piją po kieliszku, po dwa... Ani się obejrzeli, poszła cała butelka. I nagle przyszła im straszna ochota na sex. Kochali się przez całą noc na wszystkie sposoby. Nad ranem szczęśliwa babcia mówi: - Oj, dziadku, to chyba po tym koniaczku tak nas wzięło. Sprawdź, jaka to marka... Na to dziadek starł kurz z etykiety i czyta: "KOŃ JAK NIE MOŻE 2 KROPLE NA WIADRO WODY"
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zapraszam do zwiedzania CH. Targówek ... Do której jesteś dzisiaj w pracy ? Jak zawsze do 21:00 * * ale wypierdlam z tego kurnika o 20:30 Nie pchlić sie ..fota będzie [br]Dopisany: Grudzień 03, 2008, 01:58:38 _________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=stats Gryzoń ..coś Ty sie szaleju naćpał ?
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zapraszam do zwiedzania CH. Targówek ... Do której jesteś dzisiaj w pracy ? Jak zawsze do 21:00 * * ale wypierdlam z tego kurnika o 20:30 Nie pchlić sie ..fota będzie [br]Dopisany: Grudzień 03, 2008, 01:58:38 _________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=stats Gryzoń ..coś Ty sie szaleju naćpał ? siersciuchu jak juz WHO'S the BOSS jejejejeje :polew:
bigos_s Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 OOO Pany ! Zanim założę temat( :szukaj:nie znalazłem) to zapytam najaktywniejszych :gwizdanie: Da się jakoś otworzyć klapę silnika bez jakiejś dużej demolki dodam że linka się urwała :gwizdanie: A no i sorry za OT ale z drugiej strony to zawsze -1 do planu 2222
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ja to nie mam pojęcia ..koleżanka Angela może coś wiedzieć więcej na ten temat
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ja to nie mam pojęcia ..koleżanka Angela może coś wiedzieć więcej na ten temat No właśnie Angela. Jak się skończyła Twoja przygoda?
bigos_s Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wiesz co ragga ja już naprawdę nie wiem kiedy ty żartujesz a kiedy mówisz poważnie no trudno najwyżej będzie jak to mówisz cegła piszę PW do Angeli Ale powołuję się na Ciebie :gwizdanie: _________________________________________________ Ja to nie mam pojęcia ..koleżanka Angela może coś wiedzieć więcej na ten temat No właśnie Angela. Jak się skończyła Twoja przygoda? wygląda że tym razem było serio więc się może jeszcze wstrzymam z cegłą :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wiesz co ragga ja już naprawdę nie wiem kiedy ty żartujesz a kiedy mówisz poważnie no trudno najwyżej będzie jak to mówisz cegła piszę PW do Angeli Ale powołuję się na Ciebie :gwizdanie: _________________________________________________ Ja to nie mam pojęcia ..koleżanka Angela może coś wiedzieć więcej na ten temat No właśnie Angela. Jak się skończyła Twoja przygoda? wygląda że tym razem było serio więc się może jeszcze wstrzymam z cegłą :gwizdanie: Angela wjechała w d*pę Wit.s-kowi I wcale nie chodzi tu o jak by pomyślało 110% z nas...
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Angela wjechała w d*pę Wit.s-kowi No ta ładna perwera idzie na forum :kox: I to o dziwo nie ja napisałem :polew: :polew: :polew: :polew:
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Angela wjechała w d*pę Wit.s-kowi No ta ładna perwera idzie na forum :kox: I to o dziwo nie ja napisałem :polew: :polew: :polew: :polew: o Misio sie przebudził
bigos_s Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wiesz co ragga ja już naprawdę nie wiem kiedy ty żartujesz a kiedy mówisz poważnie no trudno najwyżej będzie jak to mówisz cegła piszę PW do Angeli Ale powołuję się na Ciebie :gwizdanie: _________________________________________________ Ja to nie mam pojęcia ..koleżanka Angela może coś wiedzieć więcej na ten temat No właśnie Angela. Jak się skończyła Twoja przygoda? wygląda że tym razem było serio więc się może jeszcze wstrzymam z cegłą :gwizdanie: Angela wjechała w d*pę Wit.s-kowi I wcale nie chodzi tu o jak by pomyślało 110% z nas... No właśnie ja wolałbym żeby efekt otwartej klapy nie był aż tak widoczny dlatego potrzebuję jakiegoś sprytnego sposobu - może ktoś już próbował kiedyś z czymś takim powalczyć delikatnie = sposobem (obawiam się że gril pójdzie się )
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Musisz przyjechać na spot. Tosik będzie miał co robić.
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 widzisz Poziek opuszczasz sie ;D Nad Witoldem rozpościera się parasol ochronny...w tym okresie Witold jest nie do upolowania :kox:
Rekomendowane odpowiedzi