AndyN Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 czyli rozumiem Arkadia standardowo o 19:00 i wyruszamy pod M1 ? No właśnie ... Mam nadzieję, że do 17.00 JEDNOZNACZNIE zostanie ustalony 'game plan'
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 czyli rozumiem Arkadia standardowo o 19:00 i wyruszamy pod M1 ? Standardowo - czyli tuz po 18 Zasadnicze pytanie - czy pod M1 bedzie pusto na jakims skrawku i czy nie bedzie odsniezone?
AndyN Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Standardowo - czyli tuz po 18 ? Nie kumkam Zasadnicze pytanie - czy pod M1 bedzie pusto na jakims skrawku i czy nie bedzie odsniezone? A którym mostem będziemy się przebijać spod Arkadii do M1?
boberek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Nie no nie przesadzaj Piotrze... - ja na prawdę lubię składać życzenia nie tylko ty
Aydaho Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 A którym mostem będziemy się przebijać spod Arkadii do M1? no jak .. Siekierkowskim
boberek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 czyli rozumiem Arkadia standardowo o 19:00 i wyruszamy pod M1 ? Standardowo - czyli tuz po 18 Zasadnicze pytanie - czy pod M1 bedzie pusto na jakims skrawku i czy nie bedzie odsniezone? tak po 18 na jedzienie
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ? Nie kumkam Noo... zwykle sporo osob jest juz po 18. A którym mostem będziemy się przebijać spod Arkadii do M1? Dobre pytanie
boberek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 po jedzieniu bedzie mi wszytsko jedno ;P najpierw sie musze naszamać ;P poetm wsiadam i jade za tym co jedzi epierwszy ;P
AndyN Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 A którym mostem będziemy się przebijać spod Arkadii do M1? Dobre pytanie O 18-19 spod Arkadii to będzie jakiś sajgon Niezależnie czy Gdańskim czy Grota ... No, może Gdańskim mniejszy ...
Norbi Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Raczej nie, bo przednie działają. Poza tym zalałem płyn Autoland Psik-Pski, a to podobnież dobra firma i trzyma parametry Zalałeś, ale pewnie nie używałeś na tyle tylnego spryska żeby to cudo zalkoholizowane tam dotarło. no i zamarzło
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Poza tym zalałem płyn Autoland Psik-Pski, a to podobnież dobra firma i trzyma parametry Autoland daje rade. Mam jego plyny za free (bo to nasz klient) i nic mi nie zamarza
Norbi Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 malik buduje chate... moze przewidzial miejsce na taka lodowke Oj przewidział :>
Pingvin Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 O widzę, że ktośmiał podobny Raczej nie, bo przednie działają. Poza tym zalałem płyn Autoland Psik-Pski, a to podobnież dobra firma i trzyma parametry Zalałeś, ale pewnie nie używałeś na tyle tylnego spryska żeby to cudo zalkoholizowane tam dotarło. no i zamarzło O widzę, że ktoś miał podobny problem do mnie. Też mi spryski zamarzały mimo że Castrol -22 stopnie zalałem :/ na razie 2 bezpieczniki wymieniłem i działają, cikawe jak długo podziałają...
boberek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja to dzis nawet nie sprawdzałem bo mam płyn marki carrefur wiec wolałem nie ryzykowac
krzyniek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Raczej nie, bo przednie działają. Poza tym zalałem płyn Autoland Psik-Pski, a to podobnież dobra firma i trzyma parametry Suli a nie leci Ci płyn z nadwozia między kołem a drzwiami kierowcy ? bo mógł się przewód rozłączyć
AndyN Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 wiec wolałem nie ryzykowac Ja zaryzykowałem. Na przednich lampach jakaś biała piana została a spryskiwacz tylnej szyby w ogóle zrobił 'papa'
malik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 malik buduje chate... moze przewidzial miejsce na taka lodowke Oj przewidział :> Norbi nie zdradzaj sekretów mojej twierdzy
boberek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 no mówia ze nie da sie usmolic jasnego dla chcącego nic trudnego
Italiano Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Na moim to jeszcze śnieg leży. :> Ciekawe kto dzisiaj wpadnie na spota najbrudniejszym autkiem
Rekomendowane odpowiedzi