Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Poczekam , aż stworzymy limitowaną edycję naklejek ekipy Warszawskiej ... " 69 klub "
wit.s Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zmien obudowe i pchnij na allegro. Podaruj Teresce - od razu zwilgotnieje
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zmien obudowe i pchnij na allegro. Podaruj Teresce - od razu zwilgotnieje Pierdacze ...własnie mnie Bobrownik molestuje , zebym to opchnął bo to kibel ...ale nieee... zobacze za co to chwalą
malik Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ipod spoko. Najlepszy interface z jakim miałem do czynienia w odtwarzaczach mp3. Trochę upierdliwe jest sychronizowanie muzy przez specjalny soft ale da się przeżyć.
Nosfer Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ipod spoko. Najlepszy interface z jakim miałem do czynienia w odtwarzaczach mp3. Trochę upierdliwe jest sychronizowanie muzy przez specjalny soft ale da się przeżyć. Malik nie pitol Sam synchronizujesz Ipoda z kurtką zimową i dzwonisz z jej rękawów do kolegów, a w kołnierzu masz system surround + MBass, a narzekasz na "upierdliwą" synchronizację Ipoda.. Niektórym to nigdy nie dogodzisz.. :gwizdanie: :naughty:
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ipod spoko. Najlepszy interface z jakim miałem do czynienia w odtwarzaczach mp3. Trochę upierdliwe jest sychronizowanie muzy przez specjalny soft ale da się przeżyć. Malik nie pitol Sam synchronizujesz Ipoda z kurtką zimową i dzwonisz z jej rękawów do kolegów, a w kołnierzu masz system surround + MBass, a narzekasz na "upierdliwą" synchronizację Ipoda.. :polew: Niektórym to nigdy nie dogodzisz.. :gwizdanie: :naughty: Malik to podobno u siebie w kiblu ma wyjeżdżającą klawiaturkę i monitorek :gwizdanie: :polew:
Nosfer Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Malik to podobno u siebie w kiblu ma wyjeżdżającą klawiaturkę i monitorek :gwizdanie: :polew: I zanim sie złamie, Jajkami musi wklepac hasło dostępu.. Później tyko test DNA i można.. :polew:
boberek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 jak by miał odejsc od komputera na dłużej niz 15 min to musi miec jakies zabezpieczenie
Korzeń Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ipod spoko. Najlepszy interface z jakim miałem do czynienia w odtwarzaczach mp3. Trochę upierdliwe jest sychronizowanie muzy przez specjalny soft ale da się przeżyć. Malik nie pitol Sam synchronizujesz Ipoda z kurtką zimową i dzwonisz z jej rękawów do kolegów, a w kołnierzu masz system surround + MBass, a narzekasz na "upierdliwą" synchronizację Ipoda.. :polew: Niektórym to nigdy nie dogodzisz.. :gwizdanie: :naughty: Malik to podobno u siebie w kiblu ma wyjeżdżającą klawiaturkę i monitorek :gwizdanie: :polew:
malik Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Malik to podobno u siebie w kiblu ma wyjeżdżającą klawiaturkę i monitorek Będzie!
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Malik to podobno u siebie w kiblu ma wyjeżdżającą klawiaturkę i monitorek :gwizdanie: :polew: I zanim sie złamie, Jajkami musi wklepac hasło dostępu.. Później tyko test DNA i można.. :polew: :polew:
boberek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 tak malik mówi ze robi DLA NAS super kibel z podświetlanymi kafelkami ;P i kamera w klozecie :polew: :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 tak malik mówi ze robi DLA NAS super kibel z podświetlanymi kafelkami ;P i kamera w klozecie :polew: :polew: :polew: Bedzie z siekaczem na klopsy i wysysaczem na czokosy :polew:
Nosfer Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 ... i kamera w klozecie Jesteś zbokiem... ..z siekaczem na klopsy i wysysaczem na czokosy :polew: A ty chory ! :polew:
malik Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 tak malik mówi ze robi DLA NAS super kibel z podświetlanymi kafelkami ;P i kamera w klozecie :polew: :polew: :polew: Nie ma ściemy. Kibel dla gości będzie robił wrażenie. Wykończony czarnym lakierowanym szkłem. Podświetlony pulsującymi ledami. W tle muzyka NIN z Quake 1. http://www.last.fm/music/Trent+Reznor/Quake+I+Sountrack Premiera po wakacjach
Rekomendowane odpowiedzi