malik Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 I JAK ŻEM PRZYPIERDZIELNĄŁ FELGĄ W KRAWĘŻNIK.. Witaj w klubie. Ja juz po naprawie. Fela, łożysko, jarzmo
spanky Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ale widać od razu, że mięczak z Ciebie phi, tez mi odkrycie...ja zawsze się utwierdzam w tym przekonaniu jak temu szczylowi podaję rękę...tak podaję mu rękę jak się witamy...no co z litości... :polew: :polew: musiales mnie z kims pomylic ... ja nie witam sie z Toba .. traktuje Cie jak kupe na chodniku ... omijam ...
boberek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ale widać od razu, że mięczak z Ciebie phi, tez mi odkrycie...ja zawsze się utwierdzam w tym przekonaniu jak temu szczylowi podaję rękę...tak podaję mu rękę jak się witamy...no co z litości... :polew: :polew: musiales mnie z kims pomylic ... ja nie witam sie z Toba .. traktuje Cie jak kupe na chodniku ... omijam ... teraz będziesz mógł omijac na bajku :polew:
Kaśka Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 sony robi naprawdę dobre kompy.. Oniakowa kupiła HPka to jej przyciski wypadają..a łukaszr wywalił malika komputer sony vaio..matryca wypadła - włożyli i dalej działa A właśnie mam takiego jednego VAIO do sprzedania. Nówka sztuka, nieśmigany Ostatnio lepszym słowem jest "bezwypadkowy" hihi :polew:
Korzeń Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 sony robi naprawdę dobre kompy.. Oniakowa kupiła HPka to jej przyciski wypadają..a łukaszr wywalił malika komputer sony vaio..matryca wypadła - włożyli i dalej działa A właśnie mam takiego jednego VAIO do sprzedania. Nówka sztuka, nieśmigany Ostatnio lepszym słowem jest "bezwypadkowy" hihi :polew: Szydera z kolegi A3 czy samochodu RS4 ?
krzyniek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 sony robi naprawdę dobre kompy.. Oniakowa kupiła HPka to jej przyciski wypadają..a łukaszr wywalił malika komputer sony vaio..matryca wypadła - włożyli i dalej działa A właśnie mam takiego jednego VAIO do sprzedania. Nówka sztuka, nieśmigany Ostatnio lepszym słowem jest "bezwypadkowy" hihi :polew: to by się zgadzało z tym co tutaj niektórzy piszą :gwizdanie:
poziek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ale widać od razu, że mięczak z Ciebie phi, tez mi odkrycie...ja zawsze się utwierdzam w tym przekonaniu jak temu szczylowi podaję rękę...tak podaję mu rękę jak się witamy...no co z litości... :polew: :polew: musiales mnie z kims pomylic ... ja nie witam sie z Toba .. traktuje Cie jak kupe na chodniku ... omijam ... Nie da się ciebie z kimkolwiek pomylić: wysoki, łysy, rżący jak koń wypierdek :naughty:
Reggi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ostatnio nawet się okazało, że jeden od "Viagry" ma pas przedni od trabanta.. Ale Tosik mu naprawił. Po pierwsze Janie ... to było w Sierpniu ..po drugie .. mój pas jest dobry ..po 3 Tosik mi tego nie naprawił bo niby jak ?
Nosfer Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ostatnio nawet się okazało, że jeden od "Viagry" ma pas przedni od trabanta.. Ale Tosik mu naprawił. Po pierwsze Janie ... to było w Sierpniu ..po drugie .. mój pas jest dobry ..po 3 Tosik mi tego nie naprawił bo niby jak ? No wiedziałem, że przylizie jak się o nim wspomni Skurczybyk – partyzant Przecież żartuje – wiadomo, ze masz dobry pas ! Czarny … do pończoch...
Reggi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 do pończoch... Ujawniasz swoje skłonności... jeszcze parę takich tematów i wykryje u Ciebie fetysz stóp i zamiłowanie do smagania pejczami
Nosfer Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Nie ma w tym nic złego :polew: :polew:
Suli Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 :nabijasie: Czy Twoja dziewczyna wie o tym? A może przeszła już kurs batożenia :gwizdanie: :polew:
poziek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 A może przeszła już kurs batożenia :gwizdanie: :polew: czym jest batożenie ?? :embarrassed:
Suli Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Oj Poziu, a Ty taki nieuświadomiony Batożenie to inaczej smaganie batogiem, pejczykiem, paskiem itd... :gwizdanie:
poziek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Oj Poziu, a Ty taki nieuświadomiony Batożenie to inaczej smaganie batogiem, pejczykiem, paskiem itd... :gwizdanie: Taki miły i spokojny chłopak z ciebie a takie myśli chodzą ci po głowie
Reggi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 czym jest batożenie ?? :embarrassed Chędożenie przy użyciu bata :polew:
Aydaho Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 A to jak korki to do Adaho.. On ma taką dobrą nauczycielską gadkę I przygotowane przysłowie na każdą okazję I ma wiedzę, bo też ma VAGa i uczynny jest chłopaczyna dokładnie :>
Suli Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Taki miły i spokojny chłopak z ciebie a takie myśli chodzą ci po głowie Po prostu byłem przez jakiś czas w związku ze Skorpionką :polew:
malik Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 fetysz stóp i zamiłowanie do smagania pejczami skórzane maski z suwakiem i przeklinanie po hiszpańsku
Rekomendowane odpowiedzi