swist007 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 nie wiesz czy ktoś moze miec ze sobą WAG
swist007 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 mam dziwną sytuacje z centralnym zamkiem, przejrzałem troche forum na ten temat, i chyba najpierw za nim rozbiore boczek w dzrzwiach chciałbym zobaczyc czy jest tam jakiś błąd ... OK VAG
Pietro3 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 witam, czy ktoś sie dzisiaj wybiera do arkadi? Ja bym planował lecz wolę się spotkać z ukochaną A właśnie znacie jakieś ciekawe miejsca do pospacerowania wieczorową porą tak mniej więcej o 18-19 by można było pochodzic gdzieś w romantycznym nastroju?
swist007 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Ja bym planował lecz wolę się spotkać z ukochaną A właśnie znacie jakieś ciekawe miejsca do pospacerowania wieczorową porą tak mniej więcej o 18-19 by można było pochodzic gdzieś w romantycznym nastroju? na starówkę sie wybierz
Kolkov Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 Dobra twardziele.. jesteście gotowi na coś mocnego? -- głośniki są niezbędne dla oddania klimatu strony -- www.internetshouldbeillegal.com Nofser nudzisz się w pracy widzę :polew:
Pietro3 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Ja bym planował lecz wolę się spotkać z ukochaną A właśnie znacie jakieś ciekawe miejsca do pospacerowania wieczorową porą tak mniej więcej o 18-19 by można było pochodzic gdzieś w romantycznym nastroju? na starówkę sie wybierz To już było wole jakiś spokojny piękny park... Byle nie Łazienki bo nie lubi To kto chetny na hamownie? Moze VTG? Ja
tomaszu Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zmiana planu - dziś nie przyjeżdzam na spota. Raguś, myślę, że McD zjemy za tydzień..
Kolkov Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 Kaśka wszystkiego najnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajlepszego z okazji 21 urodzin
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Ragulec mógłby przyjechać dzisiaj, bo właśnie mi się zrobił wyciek płynu chłodniczego, a wiem, że ostatnio to przerabiał... Kurna cieknie jak z kranu !!!!! :wallbash:
malik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 witam, czy ktoś sie dzisiaj wybiera do arkadi? bendem
AndyN Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 witam, czy ktoś sie dzisiaj wybiera do arkadi? bendem Dzisiaj nie Znowu jakieś kinkiety będę wieszał. Żona ciągle mi zajęcia wymyśla
tomaszu Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 witam, czy ktoś sie dzisiaj wybiera do arkadi? bendem Hmm, w takim razie bendem musiał jeszcze raz przemyśleć to czy przyjechać czy nie. Chciałbym zobaczyć Twój nowy nabytek. A będziesz może za tydzień?
malik Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Kaśka wszystkiego najnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajlepszego z okazji 21 urodzin Jakich 21? 18stych! Wszystkiego najlepszego Kasiu No dobra, to kiedy impreza?
spetsnaz Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 KAŚKAAAAAAAAAA STOOOOO LAT!!!!!!!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi