T-żółw Opublikowano 12 Grudnia 2006 Opublikowano 12 Grudnia 2006 T-żółw napisał/a:siostrami świątecznie ubranymi a co bedziem sie całować myśłę, ze jak sisotry nie wyjdą z aut to pojedyńczow wchodzimy do nich z opłatkiem i .....składamy życzenia oniak rozumiem, że sie nie wyłamiesz i będziesz :razz: :mrgreen:
Lukas Opublikowano 12 Grudnia 2006 Opublikowano 12 Grudnia 2006 oniak rozumiem, że sie nie wyłamiesz i będziesz cos czuje ze na nastepnym spocie Zółw to oniak ci przetraci ta raczke zebys juz nie mogl nia machac do siostr tak jak dzisiaj
T-żółw Opublikowano 12 Grudnia 2006 Opublikowano 12 Grudnia 2006 cos czuje ze na nastepnym spocie Zółw to oniak ci przetraci ta raczke zebys juz nie mogl nia machac do siostr tak jak dzisiaj he he oniak juz jest kontuzjowany a uderzenie w Żółwia to na bank ma uszkodzoną drugą rączkę :razz: i jak wtedy na lody pojedzie :?: :mrgreen:
Lukas Opublikowano 12 Grudnia 2006 Opublikowano 12 Grudnia 2006 jak wtedy na lody pojedzie jak jak on zostanie doma a my pojedziemy powiemy ze w zastepstwie taka klubowa pomoc
poziek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Opublikowano 12 Grudnia 2006 To Panowie moze wigilia gdzie w lokalu?? Na oplatku i % ?
poziek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Opublikowano 12 Grudnia 2006 właśnie - i kierowca mój troche ludzi porozwozi
T-żółw Opublikowano 12 Grudnia 2006 Opublikowano 12 Grudnia 2006 kierowca mój troche ludzi porozwozi przecież jest SPRINGER brum brum w naszej ekipie - rozwiezie wszystkich do domu po %% :mrgreen:
poziek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Opublikowano 12 Grudnia 2006 springer ma stawiać jeszcze imieninową
T-żółw Opublikowano 12 Grudnia 2006 Opublikowano 12 Grudnia 2006 springer ma stawiać jeszcze imieninową a adamooo miał stawiać po zakupie B6 :mrgreen:
poziek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Opublikowano 12 Grudnia 2006 ja ogłaszam choć nie wiem czy to tajemnica ale prezes ma u mnie butelke tylko kwestia czy będzie chciał razem z nami skosztować ??
Gość Tomboy Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 tylko kwestia czy będzie chciał razem z nami skosztować ??_________________ ZAWSZE I WSZęDZIE ale bez okazji.....
wit.s Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Dzisiaj 6:42 Tomboy - jesteś dzikus. O tej porze jestem w innych wymiarach. Ja wczoraj też znów tak wcześnie nie wróciłem. Po dyskusji o zimowych/letnich oponach postanowiłem sprawdzić - mam letnie\zimowe. Bezwzględnie do spalenia gumy na wiosnę :mrgreen: Wjeżdżając wczora po spocie na łazienkowską-szok. W karambolu naliczyłem 10 samochodów (już na trawniku stali) - kogoś z Was tam nie było? Nie bajerzyć (bo zaczynacie być gawędziarze...czy jakoś tak :twisted: ) , tylko trzeba coś poważnie wykombinować na ostani spot w tym roku.
Lukas Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 W karambolu naliczyłem 10 samochodów (już na trawniku stali) - kogoś z Was tam nie było? no wlasnie ja tez tyle tam naliczylem ale faktycznie slisko tam bylo bo na 3 krecilem kolami :mrgreen: tylko trzeba coś poważnie wykombinować na ostani spot w tym roku dokladnie bedzie nas 5 to bedzie nas 5 ale w jakims cieplym lokalu chwile mozna posiedziec
Lukas Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 jaki ten bilardowy :?: bo u adasia to kotletow nie ma :mrgreen:
poziek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 on nas tam nie wpuści powie RAZ mi z tąd
Lukas Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 powie RAZ mi z tąd no tak i jeszcze po lisciu dla kazdego zamiast opłatka
ono Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 U niego nawet nie można spokojnie pawia pod stół puścić hehe .Uj nie knajpa haha
wit.s Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 spokojnie pawia pod stół puścić Noż kuffa, przy jedzeniu mi z pawiem wyskoczył
Rekomendowane odpowiedzi