adamooo Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 oni zmienili stronę www.transportbycamel.pl
Nosfer Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 oni zmienili stronę www.transportbycamel.pl Tak, tak. ale trzeba mieć specjalne hasło użytkownika czyli: "TOE" http://img.skitch.com/20080321-twr1762g1k78c85pykjkf5g6gn.jpg
malik Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 pocztex spakuj po 2 szt zapłacisz gdziez po 80 zł razem ze 160 Pocztex ma pojebane stawki, od 20 do 50 kg jest jedna opłata = 100PLN Ostatnio spakowałem opony do wysłania właśnie po dwie. Każda paczka ważyła 21kg. Koleś chciał mnie policzyć oczywiście 200PLN za całość. Ale zdradził się tymi stawkami więc ja niewiele myśląc skleiłem dwie paczki razem i wysłałem jako jedną 42kg. Oczywiście za stówkę A to że miał później problem z zapakowaniem tego do auta to już nie moja sprawa. Jak mają takie gówniane podejście do klienta to niech się męczą.
Al_Capone Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 strasznu śmisznu uncle Poz UPS wyceniło na stronie dwie paczki po 40kg, 63x63x42cm z zadeklarowana wartoscia (500 na paczke) na 144.08 PLN. Tylko nie wiem czy wartości dobre podałem... [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 13:38_________________________________________________a wogole widze na kalkulatorze dhl i ups, ze bardziej sie oplaca wyslac 4 mniejsze paczki niz dwie duze
poziek Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 a wogole widze na kalkulatorze dhl i ups, ze bardziej sie oplaca wyslac 4 mniejsze paczki niz dwie duze szoking
KaliN Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Cześć, Podpowiecie gdzie dobry szklarz w wwie i oklicach? Po ostatnich perypetiach kradzieżowych przydałoby się przyciemnianą szybkę z tyłu włożyć a w ASO ni.. ani w Poznaniu, ani w Reichu... okres oczekiwania 4 tyg minimum :| Poprzedni właściciel tył powyklejał.. może zwykłą wstawić i też wykleić ? Zabawę sponsoruje PZU, ale mi na czasie zależy! PP
AndyN Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6301124,Poszerzyli_droge_ze_stolicy_do_Bialegostoku.html
Suli Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Nie ciesz się tak. Na trasie wciąż trwają roboty wykończeniowe i są ograniczenia prędkości. Są miejsca bez ostatniej, ścieralnej warstwy asfaltu. ESkę formalnie skończą gdzieś około maja, czerwca
AndyN Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Mimo wszystko Szczególnie porównując do odcinka Wyszków - dalej_na_wschód ;(
Kolkov Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Opublikowano 20 Lutego 2009 zawsze jak się jeździło po trasie Wyszków - Marki człowiek był nastawiony na walkę. Pełna koncentracja redukcje, wyprzedzanie, wkurw na kierowników z literką B na początku numeru rej. a teraz kibel straszny, wrzucasz 5 lub 6 i mkniesz nuda nuda nuda a dodatkowo srebrna vectra WR **** może Cię podsumować
poziek Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 AndyN jak tam wszystko ?? Nie masz czasem zbędnego BT na sprzedaż ?
AndyN Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 AndyN jak tam wszystko ?? Nie masz czasem zbędnego BT na sprzedaż ? Aż jak te ploteczki się szybko rozchodzą Propagacja niusów lepsza niż wśród licealistekz Pcimia Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, takich fachofców z forum spotkałem gdy zastanawiałem się nad tematem BT :gwizdanie: Spoko, wytarga się to i owo z paździerza, dotrze się do nagiej prawdy Pozdro
poziek Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 AndyN jak tam wszystko ?? Nie masz czasem zbędnego BT na sprzedaż ? Aż jak te ploteczki się szybko rozchodzą Propagacja niusów lepsza niż wśród licealistekz Pcimia Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, takich fachofców z forum spotkałem gdy zastanawiałem się nad tematem BT :gwizdanie: Spoko, wytarga się to i owo z paździerza, dotrze się do nagiej prawdy Pozdro Andy...oficjalnie trafiasz do mojego podpisu....przyznaję Ci tytuł "Mega Rezacza 2008 roku" :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
AndyN Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Andy...oficjalnie trafiasz do mojego podpisu....przyznaję Ci tytuł "Mega Rezacza 2008 roku" :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :laghing2: Spoko, do "listy płac" tego sukcesu dopisz jedynie doradców, którzy przyczynili się do tego sukcesu Parafrazując powiedzenie: "sukces nigdy nie jest sierotą"
poziek Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Tych doradców, których męczyłeś rok czasu ? :polew:
spetsnaz Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 napiszecie o co chodzi z BT u AndyN??
poziek Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 napiszecie o co chodzi z BT u AndyN?? No jak to co ? Chciał chłopak zainstalować sobie moduł BT, męczył wszystkich przez rok czemu mu się nie udaje, co tu zrobic itp. itd. a okazało się, że ma już w aucie BT :polew: :polew: Miszcz roku jak dla mnie. Niewyjęty.
malik Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, takich fachofców z forum spotkałem gdy zastanawiałem się nad tematem BT :gwizdanie: Spoko, wytarga się to i owo z paździerza, dotrze się do nagiej prawdy Aż foto story rormalnie zrobie. Mod roku
Rekomendowane odpowiedzi