mcm Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 slonce jak skur... a ja mam dzisiaj za***isty światłowstret. ;( Ja też Mojego weekendu i tak nikt z Was nie przebije.. :!: Jeszcze mnie dłoń piecze od Gazu pieprzowego.. dobrze, że dopisałeś że od gazu pieprzowego
Suli Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Mojego weekendu i tak nikt z Was nie przebije.. :!: Jeszcze mnie dłoń piecze od Gazu pieprzowego.. A o co chodzi Przybliż nam jakieś szczegóły
Reggi Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Nosferski pewnie testował nowe udziwnienia z kobietą Jak nie pejcze to gazem po workach ..pod oczami
Korzeń Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sogbfWjpaM0&feature=related
Pingvin Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sogbfWjpaM0&feature=related .... Heh... nie ma to jak napęd Oktattro.. :polew:
Nosfer Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Mojego weekendu i tak nikt z Was nie przebije.. :!: Jeszcze mnie dłoń piecze od Gazu pieprzowego.. A o co chodzi Przybliż nam jakieś szczegóły Szkoda gadać Suli zauważam taką prawidłowość - jak gdzieś się pojawiam, to robi się gorąco Nie wiem dlaczego Przecież do najszerszych w barach nie należę .. (choć pracuję nad tym ) Ale spoko, już jest luz - ryja w szpitalu okulistycznym już mi naprawili :kox: W sensie też od gazu... mcm - a gdybym nie dopisał od czego mnie piecze ? Że niby po klapsach ? :bicz3:
moskal Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Mozna sobie driftować , nawet jak źle "obliczysz" i przychaczysz drzewo to śladu na karoserii nie ma Bry panom Tomek bry
Korzeń Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Bry panom Zaraz się jakaś kobieta odezwie :doh1:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 07:38_________________________________________________ Tomek bry :polew:
moskal Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Bry Pani Radumiak jak tu zajrzy to mu znowu ciśnienie skoczy
mcm Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 mcm - a gdybym nie dopisał od czego mnie piecze ? Że niby po klapsach ? :bicz3: no też nie to [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 08:04_________________________________________________Bry Brynia :>
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Tomek bry Spier*alaj ch*ju złamany, spier*alaj! Mom twój numer tutaj wyświetluny, ja sie tobum ch*ju zajme...
mcm Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 no dobra..... przepraszam Tomek.... nu nu nu nu nu
AndyN Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 no dobra..... przepraszam Tomek.... nu nu nu nu nu Bo będzie aty aty ...
poziek Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Eeeeee o co biega z tym : dzień dobry Tomek ? bo nie trybie
soolek Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Sorry za OT Panowie, ale ... ... czy ktoś byłby chętny jutro zrobić logi w moim paździochu? Ostatnio słabnie momentami i trzeba by go osłuchać. PS Ceny znam
Rekomendowane odpowiedzi