Nosfer Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Kurfa... nawet w tym samym wieku jestesmy O ktorej sie urodziles? No wiem właśnie chyba o 1:37 w nocy..
Al_Capone Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 http://www.mxfiles.kneib.biz/drag_and_go_back_spezial.html tak zebysci sie mieli czym zajac na chwilke
Kolkov Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 NOsfer, Flyer wszystkiego najnaj... i 100 lat
lukaszr Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Kurfa... nawet w tym samym wieku jestesmy O ktorej sie urodziles? Ach ta dzisiejsza młodzież ... oj dzieci dzieci :polew:
boberek Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Kurfa... nawet w tym samym wieku jestesmy O ktorej sie urodziles? Ach ta dzisiejsza młodzież ... oj dzieci dzieci :polew: no tak ty to juz dziadek jestes
Nosfer Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Kurfa... nawet w tym samym wieku jestesmy O ktorej sie urodziles? Ach ta dzisiejsza młodzież ... oj dzieci dzieci :polew: no tak ty to juz dziadek jestes Serio, taki stary ? Bo z twarzy to tak na 15 lat...
Suli Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Impreza zaczęła sie standardowym chlaniem na budowei w szatni pracowników : Bilans pustych butelek po wódce :14 x 700ml 6 x 500ml Tak się mosty w Warszawie buduje :D :polew: :polew: Nosfer, Flyer wszystkie naj, naj , naj A Flyerowi dodatkowo sprawnej turbawki
moskal Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Tak się mosty w Warszawie buduje :D :polew: :polew: nie mosty tylko kanalize w Konstancinie
Pingvin Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Nosfer i Flyer wszystkiego co najlepsze i tak na przemian
Flyer Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 A Flyerowi dodatkowo sprawnej turbawki Chyba silnika...
MRoger Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 http://www.motofakty.pl/artykul/nieoznakowany_radiowoz_policji_nie_pogoni_pirata.html http://www.motofakty.pl/artykul/zabiora_prawko_za_nieplacenie_mandatow.html To co nikt nie ma tych materiałów na prawo jazdy ????? pleeeaaasseee
Flyer Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Chociaz w dzien moich urodzin nie robilibyscie bledu w mojej xywie
Kaśka Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Chociaz w dzien moich urodzin nie robilibyscie bledu w mojej xywie Sorki z rozpędu tak mi wyszło ' Niemniej jednak gorące życzenia.
Nosfer Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Flyer to o której pokazałeś gębulę lekarzowi ?? Podobno, "o której zrobiony o tej rodzony"
Nosfer Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 14:45 Obiad.. Kuchnia.. - Szacun U mnie standard tamtych czasów.. - mazury, namiot, albo i pod chmurką - woda, gwieździsta noc i blanty :polew:
moskal Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 U mnie standard tamtych czasów.. - mazury, namiot, albo i pod chmurką - woda, gwieździsta noc i blanty :polew: Ja miałem tak samo , pamiętam jak dziś :polew: Najlepsze jest to ze moi starzy zaliczyli wpadzioche i to na dodatek podczas pierwszego stos :polew: :polew: To sie kurewa nazywa pech
Rekomendowane odpowiedzi