Italiano Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ja już wyjąłem rękę ze spódnicy koleżanki Tylko jeden mankament. Od razu przy kupnie tego auta poproś właściciela o dodatkowy komplet tarcz i klocków.
Korzeń Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ja już wyjąłem rękę ze spódnicy koleżanki Tylko jeden mankament. Od razu przy kupnie tego auta poproś właściciela o dodatkowy komplet tarcz i klocków. http://www.allegro.pl/item571955965_ksport_hamulce_big_brake_kpl_330mm_tuning_wybor.html 5 tysi
Italiano Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 http://www.allegro.pl/item571955965_ksport_hamulce_big_brake_kpl_330mm_tuning_wybor.html 5 tysi Według etki to 360mm, więc te nie podchodzą. A po co kogoś wozić z tyłu w Rs4? No jak to po co? Żeby wożić pijanych kolegów z A4 klub z tyłu
Norbi Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 W środku RS4 B7 wymiata to fakt, B5 trąci szczurem, a nie tylko myszką, ale jak miałbym do wyboru RS4 B5 i RS4 B7 to na to drugie nawet nie chciałbym... co tu dużo gadać. Do mnie nie trafia, chociaż wiem ,że jest to za***ista fura niestety przez ciekawą akcję Audi obdarzona 360 końmi. Żenada. Zmieniają softy na słabsze bo dwumasy siadają litości...[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 22:25_________________________________________________Klocki do RS4 B5 to obecnie 500 zeta, tarcze trochę więcej, więc nie kwasic mi tu proszę.
Italiano Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Klocki 500 zeta? Ale ta cena to skąd? Jakieś podróbki?
Norbi Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 A do swojego to teraz niby w ASO kupujesz??
Suli Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 A po co kogoś wozić z tyłu w Rs4? :bicz3: Jak to po co - żona, dzieci - lodówkę przewieźć :gwizdanie: :polew:
tomaszu Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Norbas, zamawiam jazdę próbną - tzn. na miejscu pasendżera ofkors.
Italiano Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 No bo do RS4 z hamulcami nie spotkałem się że sprzedają gdzieś po za serwisem. Dlatego tak stwierdziłem. Z tego co wiem to ATE je robi. Więc może
SebMis Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Norbas, zamawiam jazdę próbną - tzn. na miejscu pasendżera ofkors. leszczu poczuj prawdziwe emocje, ja nie mogłem dojść do siebie przez kilka dni [br]Dopisany: 05-03-2009, 23:03:43_________________________________________________Adrian najlepsze życzenia imieninowe jeszcze zdążyłem
spanky Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 RS4 B7 to jakas porazka stylistyczna .. jak cale B7 [pewnie bedzie wojna ] ... RS4 B5 to klasyk ... sztuka sama w sobie i odwalcie sie ...
kokos Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 to fakt,musze przyznac ze moja wczorajsza przejazdzka na spot z Norbim byla bardzo sympatyczna ,ale poza moca i zawieszka b6 jest jeszcze jecna bardzo pocieszajaca rzecz a mianowicie hamulce,nie strach tym przydepnac bo wiesz ze sie zatrzymasz i to tez trzeba wziac po uwage,jeszcze raz dzieki za transport i powrot dla Nosfera-kiedy zmieniamy zawias?
Korzeń Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 W środku RS4 B7 wymiata to fakt, B5 trąci szczurem Wymiata nie wymiata. B5 po lifcie jest bardzo ładne. Łosice ale Piaseczno...Ktos kojarzy? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7605909 I ta, piekny karbon w srodku, fotele http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6660598
malik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 RS4 B7 to jakas porazka stylistyczna .. jak cale B7 [pewnie bedzie wojna ] ... No patrz... to skąd te bandy "wannabies" chcących duży grill rezać w B5 i B6. Jakoś w drugą stronę to nie działa Idąc dalej, ta "porażka stylistyczna" dotyczy w takim razie wszystkiego co Audi wypuściło od czasów B7 :gwizdanie: RS4 B5 to klasyk ... No.. już niedługo będzie go można na żółte blachy zarejestrować
Korzeń Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 No.. już niedługo będzie go można na żółte blachy zarejestrować Ale i tak takie żółte blachy wciągają nosem 99% aut na drodze...
malik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 No.. już niedługo będzie go można na żółte blachy zarejestrować Ale i tak takie żółte blachy wciągają nosem 99% aut na drodze... Nie kwestionuję osiągów tylko wygląd
Italiano Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Adrian najlepsze życzenia imieninowe jeszcze zdążyłem Dziękować, szkoda że tylko nie mogę dziś zaszaleć. Ale w przyszłym tygodniu napewno odbijem
Rekomendowane odpowiedzi