poziek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 coś temat naliczania/obliczania nie jest wesołym tematem na forum :diabelek: :diabelek: :diabelek:
Lukas Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 tym bardziej ze niektorych to juz nie mozna naliczac bo zapadli sie pod ziemie :galy:
T-żółw Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 tym bardziej ze niektorych to juz nie mozna naliczac bo zapadli sie pod ziemie wcale sie nie dziwię..ja bym emigrował i to daleko :diabelek: :diabel2:
poziek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 jednym słowem brudny kibel... panowie na poprawę nastroju proszę mobilizować mnie i przypominać, że urodzinki robie dla kulturalnych, uczciwych, ułożonych ludzików z A4 klub info o lokalu w krótce
Gość Murzyn Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 chlopaki sorki ze wbijam sie w bajere, ale kto z pozkiem leci na KR?? lukas,zolw i ono macie po lisciu jak sie nie zjawicie [ Dodano: 03-01-2007, 00:50 ] jednym słowem brudny kibel... panowie na poprawę nastroju proszę mobilizować mnie i przypominać, że urodzinki robie dla kulturalnych, uczciwych, ułożonych ludzików z A4 klub info o lokalu w krótce ktos mnie wtajemniczy na PW??
Lukas Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 info o lokalu w krótce o jakas jedna pozytywna wiadomosc po swietach chlopaki sorki ze wbijam sie w bajere ty zawsze mozesz czarnulku :one: lukas,zolw i ono macie po lisciu jak sie nie zjawicie stary wiesz ze ja chetnie ale w piatek to ja mam prace a w ten weekedn szkole takze nie da rady
Gość Murzyn Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Cytat:tym bardziej ze niektorych to juz nie mozna naliczac bo zapadli sie pod ziemie wcale sie nie dziwię..ja bym emigrował i to daleko szczegolnie w to!!
ono Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jak będe miał luzik w robocie to może polece swoim sie hamować Dam znać
wit.s Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 ale to dobry chlopak :diabelek: urodzinki robie dla kulturalnych, uczciwych, ułożonych ludzików z A4 klub normalnie towarzycho poleciało prasować spodnie od garniaków i pożyczać płaszcze
Lukas Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 normalnie towarzycho poleciało prasować spodnie od garniaków i pożyczać płaszcze ja juz mam zarezerwowany płaszczyk :one: Panowie zeby nie bylo we wtorek spotkanie bo juz rok sie nie widzielismy :564:
nervus-ek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 witam słuchajcie panowie nie wiem czy wiecie ale na parkingu w media -markt wprowadzili bileciki wjazdu do 90 minut jest gratis a potem trzeba bulic
wit.s Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 witam słuchajcie panowie nie wiem czy wiecie ale na parkingu w media -markt wprowadzili bileciki wjazdu do 90 minut jest gratis a potem trzeba bulic No to fajny będzie widok jak po półtorej godziny A4-reczki będą kółeczko robiły, żeby się ponownie 'zalogować'
Lukas Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 pewnie to dzieki nam :one: to teraz bedzie tak po 80 minutach wyjazd i wjazd co nam daje 2:40 minut czyli w sam raz :564:
nervus-ek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 mysle ze to nie dzieki nam bo kazdy sie liczy z tym ze tak mozemy zrobic koleczko i ponowny wjazd mysle ze koszta utrzymania takiego parkingu .....i dlatego tak czy siak kiepsko
poziek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 łono jeszcze byśmy g-techa zabrali aby porobić sprawdziany na obwodnicy w Białobrzegach... :diabelek: :diabelek: :diabel2: :diabel2:
ono Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nooo luzz , swoją drogą jak ktoś wie gdzie kupić gtech pro RR to niech da znać .
pre_pl Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 gdzie kupić gtech pro RR to niech da znać a na allegro nie było ? coś koło 1000-1200 chyba oraz tu : http://www.tomson.com.pl/x_C_I__P_20232541.html ale najlepsza cena tu : http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?p=486386
ono Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Tak ale wszyscy chcą zaliczki i sprowadzą w 2/3 tygodnie , to ja ich dymam, napisze do tego typa z SR , thx
T-żółw Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 na parkingu w media -markt wprowadzili bileciki wjazdu do 90 minut jest gratis a potem trzeba bulic nie ma co panikować od dawna tak jest tylko czasami, bileciki są aktywne i trzeba wziąśc a czasami szparka :diabel2: jest zaklejona i parking jest za free od czego to zależy...nie pytajcie...nie wiem
platiniumm Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 no ja bym tez sie przejechal z toba poziek ale w piatek mam pierwsze urodziny coreczki
Rekomendowane odpowiedzi