krzyniek Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 http://film.onet.pl/zwiastuny/0,65101,,,322,fotonews.html i komentarze Ale osochozi? Calkiem przyjemne. Chetnei zapuscilbym tam motorówkę A taki se znalazla powod, ze jej nie wyszlo... zenujace no o to chodzi że jest :drool: a ta szuka dziury w całym [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 14:19_________________________________________________ http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/polak-to-takie-durne-zwierze,1270103 kox wiadomości mega kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dobry chłop.. poszedł starał się iść w ślady Szwagra :tongue4 jeszcze wiele zasp przed nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 mam podobne ino bardziej intymne i to kolega od nas z klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dobry chłop.. poszedł starał się iść w ślady Szwagra :tongue4 jeszcze wiele zasp przed nim Wydaje Ci się Masz szok urazowo-pobukowinowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dobry chłop.. poszedł starał się iść w ślady Szwagra :tongue4 jeszcze wiele zasp przed nim i dziupli ...przynajmniej daj mu wiewiórki wypłoszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 i dziupli ...przynajmniej daj mu wiewiórki wypłoszyć Odezwał się Tachomiński łowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek k-6 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Piasek k-6 to ty stales obok takiej srebrenj BMW i pomocy drogowej pod arkadia ok 20:00? tak a przejeżdżałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 zaraz łobok Takie za***iste czerwone b5 na wyczesanych felgach, nie mogles przeoczyc... :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 15:26_________________________________________________Ekoogłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ale sypie śnieg, na woli aż się ciemno zrobiło, jakieś oberwanie chmury normalnie - oj będzie slisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 wyczesanych felgach jakich ??? ta nędzną replike smiesz nazywać "wyczesaną" ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ale sypie śnieg, na woli aż się ciemno zrobiło, jakieś oberwanie chmury normalnie - oj będzie slisko Nieźle. Ja w Ożarowie mam czyste niebo i śłońce. A to zaledwie kilka km od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 na ochocie też zapitala śnieg i czarne jak w pupie u murzyna ....( oczywiście niebo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ale sypie śnieg, na woli aż się ciemno zrobiło, jakieś oberwanie chmury normalnie - oj będzie slisko Nieźle. Ja w Ożarowie mam czyste niebo i śłońce. A to zaledwie kilka km od Ciebie Idzie w Twoją stronę. Don't worry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 jeju na włochach na ulicy żwikra i muchomorka sypie tak ze szok masakra i wogule tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 A Ty na letnich... Na ursynowie wiosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 dzis zostaje w warszawie wiec loozik stawiam auto w garazu i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 I u mnie snieg przy*ebal, ledwo drugi blok widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 u mnie juz świeci słonce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 wyczesanych felgach jakich ??? ta nędzną replike smiesz nazywać "wyczesaną" ???? Kolego wyluzuj Po pierwsze żartowałem, chociaż mi się bardzo podobają, a po drugie to nie żadna replika tylko oryginalne felgi audi. Nawet ci podpowiem 4F0 601 025 AF Nie rozumie skąd ta niepotrzebna agresja. Twoje na pewno są fajniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Michał widzisz teraz to samo co My z Boberkiem mieliśmy przed chwilą u Siebie ... Na szczęście ja mam zimówki i nie chowam oooo w garażu ( sory Piotr ) Pzdr I wreszcie kuźwa wyszło słońce :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi