moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Ragguś Włatco postuff , pochwal się lepiej gdzie wyhaczyłeś taki avatarek :naughty: Suli gdzie ty sie podziewałeś łajdaku :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 tak, na Spocie Go nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Stare dzieje..stawiaj beczkę w Bierhalle to się dowiesz Ty to wszystko za piwo mówisz Treść informacji jest adekwatna do ilości piw :laghing2: :beer1: :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 nie było , włóczył sie gdzieś , a miał mi sie dać przejechać Esssą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 nie było , włóczył sie gdzieś , a miał mi sie dać przejechać Esssą Dałbyś chłopakowi pomoczyć trochę...a nie tylko spoty i spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Dałbyś chłopakowi pomoczyć trochę...a nie tylko spoty i spoty łeee , no jak tak ,to ja bardzo kolege przepraszam Suli , mietosiłeś sylykona ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Suli , mietosiłeś sylykona ?? :polew: a może sylykon miętosił Cię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Majkel Dżekson ??? :shocked: :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 O fffpiz*u :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Preferuję naturalne A na spota nie dotrarłem przez sprawy urzędowe nie było , włóczył sie gdzieś , a miał mi sie dać przejechać Esssą Poprawka Moskal - miałem Cię eSą przewieźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Poprawka Moskal - miałem Cię eSą przewieźć jeżdżą tylko zaufani kierowcy- wybrańcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 A na spota nie dotrarłem przez sprawy urzędowe :disgust Czyli blow job w pod biurkiem w po godzinach pracy ? :laghing2: Bo ja to coś za często widziałem Ese po 22 jeszcze pod robotą..a za żaluzjami efekt ruszającej głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ragga jak moi agenci go namierzali to ręce miał obydwie na biurku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Myślisz skąd ten uśmiech na twarzy ? Pod biurkiem siedzi sekretarka..Pani Wanda..a jak źle działa to Suli ją co raz tłucze książką która leży na biurku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Poprawka Moskal - miałem Cię eSą przewieźć ty tak twierdziłeś , ja wiem co innego :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Może Suli jest zbyt ostrym urzędnikiem i przyjęli stażystkę, która ma "zmiękczać" jego twarde jądro władzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Może Suli jest zbyt ostrym urzędnikiem i przyjęli stażystkę, która ma "zmiękczać" jego twarde jądro władzy :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 17:22_________________________________________________On wogóle wygląda na taką żyłe :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ragga jak moi agenci go namierzali to ręce miał obydwie na biurku O kurfa Sulejmanoglu umierłem :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ragga jak moi agenci go namierzali to ręce miał obydwie na biurku Taka władcza postawa Siema all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi