KaliN Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dobra chyba i na moją pierwszą wizytę na spocie czas... Stres jest Ja dzisiaj ruszam z Pruszkowa.. Kobietę odstawię do domu i zawijam na Ostrobramską.. Możemy się razem przetoczyć Jak do Promenady zajedziesz w konwoju z Nosferskim to będziesz miał wejście jak Zygmunt Hajzer i Hubert Urbański razem wzięci Tylko nie wiem czy tym paździerzem za mną nadgonisz :gwizdanie: - ale Ja na swoich poczekam.. Spoko dzięki Jadę właśnie się lansować do klienta i opowiadać że się wszystko da zrobić i że będzie działało :> Dojazd zatem mam z Wwki. PS Paźddzierzownik w BKN ostanio wymiany filtra paliwa w piątek oczkuje i spiralę śmierci pokazał, po logach problem z czujnikiem paliwa wyszedł -> musiałbyś długo czekać jakbym się musiał "emerycko" rozpędzać :gwizdanie:
poziek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Poziu co dziś naprawiamy ?? :kox: przyjadę Evą, niech Ukasz popatrzy na wciąż działająca przetwornicę :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 PS Paźddzierzownik w BKN ostanio wymiany filtra paliwa w piątek oczkuje i spiralę śmierci pokazał, po logach problem z czujnikiem paliwa wyszedł -> musiałbyś długo czekać jakbym się musiał "emerycko" rozpędzać :gwizdanie: Spoko.. Spot nie zając.. Naklejki klubowe masz ? Bo jak pierwszy spot to za tą krowę co przywieziesz dzisiaj dobrze żebyś coś dostał w zamian.. :gwizdanie:
malik Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Kto dziś zamierza dotrzeć?[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 14:10:37_________________________________________________W sensie na spota Bendem
wit.s Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Aaaaa, to i ja na chwilę podjadę ...[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 15:10:48_________________________________________________Skoro nawet Norbiak będzie [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 15:11:21_________________________________________________jak zwykle zresztą
Norbi Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Aaaaa, to i ja na chwilę podjadę ...[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 15:10:48_________________________________________________Skoro nawet Norbiak będzie [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 15:11:21_________________________________________________jak zwykle zresztą Sie rozumie, mam blisko to bede, jak zawsze oczywiście
AndyN Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Bende W końcu na letnich kołach .... Nawet wypastowałem trochę paździerza ...
Italiano Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja też będę. Zamierzam nawet w dresiku przyjść
poziek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zamierzam nawet w dresiku przyjść :naughty to tak jak ja w końcu do Evo pasują
wit.s Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 No, to se pojechałem ... Na dywanik do Szefostwa
poziek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Na dywanik do Szefostwa :kwasny i dobrze, bo te banki wszystkie to jakies złodziejskie i jeszcze kryzys wywołały :decayed:
Aydaho Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Poziu co dziś naprawiamy ?? :kox: przyjadę Evą, niech Ukasz popatrzy na wciąż działająca przetwornicę :gwizdanie: karwa moze i ja bede - AUTO ZYJE po miesiacu Poziu - OSa Ewa poprosze
poziek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Poziu - OSa Ewa poprosze wiem, że Lukas już zaklepał pierwszego ale na drugiego mogę cie zabrać
Flyer Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Poziu - OSa Ewa poprosze wiem, że Lukas już zaklepał pierwszego ale na drugiego mogę cie zabrać I ja
Aydaho Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Poziu - OSa Ewa poprosze wiem, że Lukas już zaklepał pierwszego ale na drugiego mogę cie zabrać koKS
Lukas Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 wiem, że Lukas już zaklepał pierwszego ale na drugiego mogę cie zabrać lece po jakies pampersy żeby obciachu nie było
Aydaho Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 wiem, że Lukas już zaklepał pierwszego ale na drugiego mogę cie zabrać lece po jakies pampersy żeby obciachu nie było jak nie upaskudzimy Evy - znaczy jazda byla kiepska. Tak ma byc Lukasik - qpa on bord
Flyer Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Kurfa, ale sie udalem przy wyjezdzie ze spota odpalilem, ruszylem, podkrecilem se mjuzik i nie slyszalem jak mi antynapad pika. Zablokowalem kurfa wyjazd z promki na dobre 2 minuty bawiac sie w rozkodowywanie [bogi widzial ]
moro99 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 hehe jakos przedemna chyba wyjezdzales
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zamierzam nawet w dresiku przyjść :naughty to tak jak ja w końcu do Evo pasują Gdzie kupić fajne dresy ? Ragga pracuje, Dziś miałem wolne
Rekomendowane odpowiedzi