krzyniek Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Suli , a co ja mam powiedzieć mając na koncie 23 punkty ???? I musze codziennie jeździć autem a np to że jeszcze punkt dwa i jesteś zimny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 a np to że jeszcze punkt dwa i jesteś zimny Z tego co wiem , jednego nie dają , minimum dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Suli , a co ja mam powiedzieć mając na koncie 23 punkty ???? Jedź na kurs zbijający pkt.. _________________________________________________ a np to że jeszcze punkt dwa i jesteś zimny Z tego co wiem , jednego nie dają , minimum dwa. 1pkt dają za parkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Z tego co wiem , jednego nie dają , minimum dwa. Mogą dać jeden. Ja ostatnio dostałem jedynkę za nieważny miękki dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 1pkt dają za parkowanie No Pamiętam twarz ten suuuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Jedź na kurs zbijający pkt.. nie opyla się , w czerwcu kasuje mi sie 10 wiec mysle że wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Jedź na kurs zbijający pkt.. nie opyla się , w czerwcu kasuje mi sie 10 wiec mysle że wytrzymam obyś dał radę a my z Korzeniem(+czterech innych) polataliśmy trochę na moto ja to prawie 300km nakręciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 dokładnie 295km. Nie ma lepszego sposobu na zmarnowanie niedzieli. Czuje się jak nowonarodzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 szalony drajwer w b5 http://www.tvn24.pl/12690,1601838,0,1,pirat-sturlal-sie-ze-skarpy-zyje,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 ja pitolę, czerwony szerszeń wylądował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 i tak miał szczęście chłopina że nic mu się nie stało. ciekawe czy klubowe pewnie z .eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 dacha wywalił, a dach cały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 to się nazywa przewaga poprzez technologię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 przewaga dzięki technice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 no mówię przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 dokładnie 295km. Nie ma lepszego sposobu na zmarnowanie niedzieli. Czuje się jak nowonarodzony pamiętaj że ja zrobiłem troszku więcej ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Siema , Nosfer widziałeś jak wczoraj Czewa dostała łomot od Aniołków ????? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 a Ty co posty Waraszawie pomagasz nabijać :polew: i tak nas nie dogonicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 no nie wiem 100 stron w 2-3 tygodnie napitalamy :gwizdanie: To kto tam tak spamuje ?? no chyba nie Nosferski ??? musze tam zajrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi