MoorPH Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 ja pracuję jako taxi na lotnisku. no i schodzi mi się zwykle tak do 23 podjedź na taryfie do promenady :gwizdanie: no niestety wszystkim się nie dogodzi Poziek niestety ma racje.. Zrób sobie jakis dzień wolniejszy. Ja mam zamiar stawic sie we wtorek. Niedawno dopiero co dołaczylem. Ale jakos nie mialem jeszcze okazji i czasu by sie wyrwac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Forumowicz ze 100% obecnością na spotach To Norbi... Poziek nie zagląda.. no dobra.. "zagląda" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Forumowicz ze 100% Andy bądź uprzejmy otworzyć sobie pierwszą stronę spotów warszawskich...znaleźć tam mój wpis...sprawdzić datę :tongue4: :tongue4: i równać do najlepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 podjedź na taryfie do promenady :gwizdanie: a co? chcesz zobaczyć jak sie prezentuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 podjedź na taryfie do promenady :gwizdanie: a co? chcesz zobaczyć jak sie prezentuje? A zaskoczysz nas czymś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Standardowo zawsze jestem i zawsze obserwuję z Poziowatym ma się rozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 podjedź na taryfie do promenady :gwizdanie: a co? chcesz zobaczyć jak sie prezentuje? A zaskoczysz nas czymś ? zaskoczę was tym że mam prawie wszystko "mobilne". także tylko kończę pracę i jest cywil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Forumowicz ze 100% Andy bądź uprzejmy otworzyć sobie pierwszą stronę spotów warszawskich...znaleźć tam mój wpis...sprawdzić datę :tongue4: :tongue4: i równać do najlepszych Ty najwyraźniej żyjesz przeszłością, ja teraźniejszością ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 podjedź na taryfie do promenady :gwizdanie: a co? chcesz zobaczyć jak sie prezentuje? A zaskoczysz nas czymś ? zaskoczę was tym że mam prawie wszystko "mobilne". także tylko kończę pracę i jest cywil Ok Żeby tradycji stało się zadość - weź ze sobą krówkę, a jak nie to ze dwie gorące latynoski z dużym tyłkiem.. :kox:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 16:23_________________________________________________ Standardowo zawsze jestem i zawsze obserwuję z Poziowatym ma się rozumieć Co z twoją furą ? Sprzedałeś czy tylko z profilu zniknęła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 a co to jest krówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 a co to jest krówka? http://www.a4-klub.pl/smf/slownik_wyrazow_niezrozumialych-t15406.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 [ Standardowo zawsze jestem i zawsze obserwuję z Poziowatym ma się rozumieć Co z twoją furą ? Sprzedałeś czy tylko z profilu zniknęła ? Chyba poszła S4 2.7 BT 321KM 477Nm była :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ty najwyraźniej żyjesz przeszłością, ja teraźniejszością ... Masz nieaktualne dane - bo w ostatnio wtorek byłem :tongue4: :tongue4: Po prostu przyjeżdżam później...akurat wtedy kiedy wam kobity zaczynają łańcuchy zwijać :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ty najwyraźniej żyjesz przeszłością, ja teraźniejszością ... Masz nieaktualne dane - bo w ostatnio wtorek byłem :tongue4: :tongue4:(...) :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ty najwyraźniej żyjesz przeszłością, ja teraźniejszością ... Masz nieaktualne dane - bo w ostatnio wtorek byłem :tongue4: :tongue4:(...) :doh1: po wiejsko sklecono :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/slownik_wyrazow_niezrozumialych-t15406.0.html Nosfer zostałeś ujęty w słowniku. nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ale ma ślepia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (...)[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 16:23_________________________________________________ Standardowo zawsze jestem i zawsze obserwuję z Poziowatym ma się rozumieć Co z twoją furą ? Sprzedałeś czy tylko z profilu zniknęła ? Ponoć rozbił, wstydzi się i usunął z profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Pada... nudno... to i ja coś wrzucę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi