MoorPH Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Kurfa... poszedlem do sklepu jak zwykle w srodku pracy - po jakies zarcie, a tu... Drozdzowka z... nasieniem jablkowym :polew: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 13:59_________________________________________________Panowie dzis o 19 się widzimy.. Do której zazwyczaj ktoś jest?? Bo niewiem czy na 19 sie wyrobie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Norbi!! Chwal sie drechowozem ja już widziałem i jeździłem :kox: nie ma lipy powiem wam tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Norbi!! Chwal sie drechowozem 330xd ??? 330D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Pany będzie ktoś miał dzisiag vaga na spocie??? Tak - uderzaj do gościa ono - on dzisiaj ma dyżur z VAGiem :gwizdanie: Spoko, oniak ma zawsze lapka i chętnie służy pomocą. Wal do niego śmiało na spocie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ragga będzie miał kolegę na forum http://www.a4-klub.pl/smf/odp_warszawawitam_wszystkich_audimaniakow-t82440.0.html;msg925057;boardseen#new to może dam sobie spokój z tym vagiem a kto ma dyżur za tydzień? Ja. Ale ja mam większy cennik niż Ono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja. Ale ja mam większy cennik niż Ono Ragga robi VAG-a jak mu sie zwali konia d*pą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja. Ale ja mam większy cennik niż Ono Ragga robi VAG-a jak mu sie zwali konia d*pą Gass or Ass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 no i waląca musi być płci przeciwnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja. Ale ja mam większy cennik niż Ono Ragga robi VAG-a jak mu sie zwali konia d*pą hehehe przec**j :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja. Ale ja mam większy cennik niż Ono Ragga robi VAG-a jak mu sie zwali konia d*pą :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: j**any Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 hehehe przec**j :polew: :polew: j**any no nie mówcie że tego hasła nie znaliście, TY RAGGA NIE ZNAŁEŚ ??? nie wierze.... A to znasz ?? : Ty mi zrobisz loda ,a ja cie za to wyrucham w du.pe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Poziek, Oniak ...coś dla Was mam nadzieję o Was w niedalekiej przyszlości a już dzisiaj możecie na spocie pokazać drift między filarami Miło popatrzeć jak koleś ogarnia... szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdalek1985 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 mozemy dzisiaj potrenowac przy filarach ale czyjas s bo moj to by tylko dymu narobił już podobny filmik był ale z bmw 3 i na mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja. Ale ja mam większy cennik niż Ono słynna krówka? Ragga robi VAG-a jak mu sie zwali konia d*pą :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 słynna krówka? nie inaczej....jest taki ziomek, zwie się Lukas...ten to za krówkę byłby w stanie zrobić wszytko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 nie inaczej....jest taki ziomek, zwie się Lukas...ten to za krówkę byłby w stanie zrobić wszytko wiecej niż Ragga ?? bry Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jedni bry, drudzy yrb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Siema ogruchi Dawno Waszych zakazanych nie widziałem Dobrze,że jak zwykle byłem na spocie to se przypomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Siema ogruchi Dawno Waszych zakazanych nie widziałem Dobrze,że jak zwykle byłem na spocie to se przypomniałem Norbiak , dawaj z nami na Paintball.. Nie jeden z przyjemnością by się na ciebie zaczaił w krzaczorach Jakkolwiek to brzmi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi